Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. O veste bună vine exact la momentul cel mai potrivit ca să prinzi curaj să porneşti într-o direcţie nouă. Aveai dubii dacă ar fi bine să începi acum sau nu, dar vestea care soseşte îi dă startul, indiferent de ce aveai tu de gând iniţial să faci.

TAUR. Eşti plin de energie pozitivă şi de voie bună, totuşi, parcă ceva îţi lipseşte în plan sentimental. Ai vrea să te îndrăgosteşti, sau poate ai un partener, dar chiar dacă vă inţelegeţi foarte bine, tu parcă ţi-ai mai dori ceva ce el nu îţi poate oferi.

GEMENI. Este momentul revenirii tale la normal în plan financiar. Iei salariul, sau mai demult ai împrumutat cuiva nişte bani şi tot a tergiversat să ţi-i dea înapoi. Azi îşi va achita datoria faţă de tine, iar banii vin exact când aveai şi tu nevoie de ei.

RAC. Nu te lăsa influenţat de aparenţele negative ale acţiunii în care eşti implicat. Tu eşti cel care deţii răspunsul la orice întrebare, cunoşti toate demersurile şi chiar dacă nu ţi se recunosc meritele, fără tine ceilalţi nu se vor putea descurca nicicum.

LEU. Timpul care a trecut de când tot aştepţi un răspuns, o soluţie, numai ţie ţi se pare atât de lung, în fond era prea scurt chiar şi doar pentru procesarea unor acte. Tu ai vrea să se facă totul într-o clipă, dar şi Dumnezeu a creat lumea în şapte zile!

FECIOARĂ. Norocul vine la momentul potrivit pentru a rezolva problema care te preocupă momentan. Nu ţine de eforturile deuse de tine şi nici de contribuţia celor din jur, pur şi simplu de un concurs de împrejurări favorabile, care te avantajează. 

BALANŢĂ. Eşti destul de nemulţumit, pentru că ai făcut sacrificii destul de mari fără să obţii ceea ce ai fi dorit. Însă, nu vei renunţa să faci eforturi în continuare, deoarece ştii că în cele din urmă vei reuşi să faci faţă cu succes acestei provocări.

SCORPION. Nu ştii cum să reacţionezi în faţa unui proiect care se naşte acum sub ochii tăi. Ai putea profita de energia specifică oricărui început de drum şi să ajungi repede la un nivel mai avansat, sau s-o iei încet, treptat, să fi sigur că nu vei greşi.

SĂGETĂTOR. A avut loc un eveniment trist în viaţa ta de familie, dar care nu te-a afectat în mod deosebit. Poate şi pentru că în acelaşi timp s-a întâmplat şi ceva ce te-a făcut extrem de fericit, iar acum nici nu ştii sigur ce simţi, ce e în sufletul tău.

CAPRICORN. Eşti plin de energie şi motivat să tragi cât poţi de tare ca să ajungi cât mai repede la rezultatele visate. Apar tot felul de detalii suplimentare care vor contribui la construcţia unui proiect de anvergură în care ţi-ai pus mari speranţe.

VĂRSĂTOR. Presimţi ceva ciudat, dar nu poţi defini ce se petrece în sufletul tău, iar neliniştea aceasta te agită. Încearcă să te calmezi, astrele te au astăzi printre favoriţii lor, deci ceea ce se conturează nu poate fi decât ceva ce va fi spre binele tău.

PEŞTI. Nimeni nu te obligă să faci nimic cum ţi se impune, ai libertate deplină de mişcare şi de decizie. Tu dai randament maxim doar când lucrezi fără constrângeri şi îngrădiri, pentru că ai o mulţime de idei pe care doar tu şti să le pui în practică.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.