Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. O veste bună vine exact la momentul cel mai potrivit ca să prinzi curaj să porneşti într-o direcţie nouă. Aveai dubii dacă ar fi bine să începi acum sau nu, dar vestea care soseşte îi dă startul, indiferent de ce aveai tu de gând iniţial să faci.

TAUR. Eşti plin de energie pozitivă şi de voie bună, totuşi, parcă ceva îţi lipseşte în plan sentimental. Ai vrea să te îndrăgosteşti, sau poate ai un partener, dar chiar dacă vă inţelegeţi foarte bine, tu parcă ţi-ai mai dori ceva ce el nu îţi poate oferi.

GEMENI. Este momentul revenirii tale la normal în plan financiar. Iei salariul, sau mai demult ai împrumutat cuiva nişte bani şi tot a tergiversat să ţi-i dea înapoi. Azi îşi va achita datoria faţă de tine, iar banii vin exact când aveai şi tu nevoie de ei.

RAC. Nu te lăsa influenţat de aparenţele negative ale acţiunii în care eşti implicat. Tu eşti cel care deţii răspunsul la orice întrebare, cunoşti toate demersurile şi chiar dacă nu ţi se recunosc meritele, fără tine ceilalţi nu se vor putea descurca nicicum.

LEU. Timpul care a trecut de când tot aştepţi un răspuns, o soluţie, numai ţie ţi se pare atât de lung, în fond era prea scurt chiar şi doar pentru procesarea unor acte. Tu ai vrea să se facă totul într-o clipă, dar şi Dumnezeu a creat lumea în şapte zile!

FECIOARĂ. Norocul vine la momentul potrivit pentru a rezolva problema care te preocupă momentan. Nu ţine de eforturile deuse de tine şi nici de contribuţia celor din jur, pur şi simplu de un concurs de împrejurări favorabile, care te avantajează. 

BALANŢĂ. Eşti destul de nemulţumit, pentru că ai făcut sacrificii destul de mari fără să obţii ceea ce ai fi dorit. Însă, nu vei renunţa să faci eforturi în continuare, deoarece ştii că în cele din urmă vei reuşi să faci faţă cu succes acestei provocări.

SCORPION. Nu ştii cum să reacţionezi în faţa unui proiect care se naşte acum sub ochii tăi. Ai putea profita de energia specifică oricărui început de drum şi să ajungi repede la un nivel mai avansat, sau s-o iei încet, treptat, să fi sigur că nu vei greşi.

SĂGETĂTOR. A avut loc un eveniment trist în viaţa ta de familie, dar care nu te-a afectat în mod deosebit. Poate şi pentru că în acelaşi timp s-a întâmplat şi ceva ce te-a făcut extrem de fericit, iar acum nici nu ştii sigur ce simţi, ce e în sufletul tău.

CAPRICORN. Eşti plin de energie şi motivat să tragi cât poţi de tare ca să ajungi cât mai repede la rezultatele visate. Apar tot felul de detalii suplimentare care vor contribui la construcţia unui proiect de anvergură în care ţi-ai pus mari speranţe.

VĂRSĂTOR. Presimţi ceva ciudat, dar nu poţi defini ce se petrece în sufletul tău, iar neliniştea aceasta te agită. Încearcă să te calmezi, astrele te au astăzi printre favoriţii lor, deci ceea ce se conturează nu poate fi decât ceva ce va fi spre binele tău.

PEŞTI. Nimeni nu te obligă să faci nimic cum ţi se impune, ai libertate deplină de mişcare şi de decizie. Tu dai randament maxim doar când lucrezi fără constrângeri şi îngrădiri, pentru că ai o mulţime de idei pe care doar tu şti să le pui în practică.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.