Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 28.08

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Inima te cheamă undeva, într-un loc îndepărtat, de care te leagă foarte multe amintiri plăcute şi sentimente intense. Poate, chiar ai ocazia de a pleca într-o călătorie frumoasă, undeva, iar la destinaţie vei avea parte de o mare satisfacţie.

TAUR. Eşti copleşit de probleme, dar dacă nu-ţi pierzi cumpătul, găseşti soluţii la toate. Cu cât tratezi situaţia cu mai mult calm şi mai relaxat, cu atât căile de ieşire vor începe să se ivească mai rapid din toate direcţiile. Stresul nu te ajută la nimic.

GEMENI. Ca să poţi realiza un lucru mult dorit, trebuie să pregăteşti terenul la nivel teoretic cu multă atenţie, deoarece succesul depinde de tot ceea ce investeşti în acest plan. Reuşita proiectului tău ţine în mare parte de comunicare şi de studiu.

RAC. Ai rezerve mari să duci sau nu mai departe planul început, dar care acum nu evoluează în sensul în care ţi-ai planificat tu. Altceva ţi-ai imaginat decât ceea ce se clădeşte. Nu e nici mai bine, nici mai rău, dar, nu este acel ceva ce ai fi vrut tu.

LEU. Preţuieşti nespus de mult gesturile de afecţiune ale celui drag, care vin într-o formă romantică, apropiată de sufletul tău. Nu ai îndoieţi, ştii bine că ţine la tine cu adevărat şi îi oferi şi tu aceeaşi atenţie, iar grija reciprocă va avea efect pozitiv.

FECIOARĂ. Viitorul te entuziasmează, pentru că ai primit o veste excelentă cu privire la un eveniment foarte atractiv. Poate, vei pleca undeva într-o delegaţie, ai fost chemat să vezi un nou loc de muncă, sau ai putea fi prezentat cuiva simpatic. 

BALANŢĂ. Discuţi cu o persoană dubioasă. Te îndoieşti de mai tot ce-ţi spune şi ai impresia că masca pe care o poartă, ascunde un caracter urât şi răutăcios. N-ai tu treabă cu ea, las-o să vorbească ce vrea, dar nu te baza cu nimic pe vorbele sale.

SCORPION. Vorbeşte cu prietenii despre ceea ce te preocupă, iar din dialogul cu ceilalţi vei putea extrage cele mai bune idei pentru planurile tale. Nu ar trebui să ascunzi ceea ce gândeşti, deoarece împreună veţi putea rezolva toate problemele.

SĂGETĂTOR. Orice nou început te încântă şi te atrag mai ales provocările picate în calea ta pe neaşteptate. Nu te entuziasmează deloc proiectele pregătite îndelung, cu lux de amănunte, ci mai mult planurile incitante, la care nici nu te-ai fi gândit.

CAPRICORN. Parcă străluceşti, ai un farmec aparte şi cucereşti admiraţia tuturor. Te simţi excelent în această postură, având un succes deposebit la reprezentanţii sexulului opus, dar mai ales la cei mai tineri decât tine, care îţi admiră optimismul. 

VĂRSĂTOR. Orice dispută ce se iscă, poţi rezolva numai cu toleranţă, deci pune în prim plan valorile sufletului, chiar dacă ceilalţi apelează la un ton autoritar. Cu calm şi cu răbdare, şi prin dialog deschis, orice conflict poate fi aplanat cu succes.

PEŞTI. Toţi cei care au nevoie, se pot baza pe sfaturile tale bine documentate şi bine argumentate. Tu nu spui nimănui nimic la voia întâmplării, ci te bazezi numai pe fapte concrete şi bine studiate, care nu lasă loc de nicio interpretare sau îndoială.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.