Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Va trebui să iei o decizie fermă privind proiectele tale viitoare, pentru că timpul te grăbeşte. Trebuie să faci ordine în viaţa ta, iar dacă vei respecta planul pe care ţi-l faci acum, orice greutate ai întâmpina, vei reuşi să-l finalizezi la timp.

TAUR. Te întâlneşti cu o veche cunoştinţă, care va avea un efect benefic asupra ta. Ascultând poveştile sale de viaţă îţi dai seama că problema cu care te confrunţi nu este unică, au mai trecut şi alţii prin situaţii similare, poate chiar mult mai grave.

GEMENI. Eşti implicat într-un proiect nou, care la început îţi dă multă bătaie de c ap. Primii paşi se fac destul de greu, pare să fie un haos total pe toate planurile, dar după ce va porni, totul va merge ca de la sine, chiar fără săţi mai mişti un deget.

RAC. Se încheie o colaborare, care, se pare că a fost destul de importantă pentru tine. Deşi sperai să poţi duce acest proiect mai departe, poate chiar până undeva spre mijlocul anului viitor, iei o decizie tranşantă de a-i pune punct aici şi acum.

LEU. Calculezi cu multă atenţie banii de care dispui şi ajungi la o cifră destul de bunicică, deci te poţi gândi la o investiţie apreciabilă. Că vrei să cumperi o casă mai mare sau o maşină mai frumoasă, sau doar ceva pentru tine, te simţi excelent.

FECIOARĂ. Ispita cea rea trece prin viaţa ta sentimentală şi parcă te atrage spre căi lăturalnice, nu tocmai derpte. Dacă ai de gând să încerci o astfel de cărare, trebuie să ai în vedere toate riscurile şi să cântăreşti dacă merită să te aventurezi sau nu. 

BALANŢĂ. Abia aştepţi un eveniment în care îţi pui mari speranţe şi stai ca pe ghimpi până când vei primi veşti legate de acesta. Vrei să pleci într-o călătorie, sau la un chef, dar participarea ta e condiţionată de alţii şi trebuie să aştepţi decizia lor.

SCORPION. Discuţi cu un prieten mai în vârstă, care vede lucrurile total diferit. Dacă voi doi v-aţi uni forţele şi aţi lucra împreună, ai observa că era nevoie şi de modernism, aşa cum gândeşti tu, şi de puţin conservatorism, pe care îl are celălalt.

SĂGETĂTOR. Viaţa de familie te are pe tine în centrul atenţiei astăzi şi îţi place rolul de lider în cuplu. Tot ce spui tu, tot ce propui, toţi ceilalţi vor face fără să stea pe gânduri, şi nici nu-ţi vine să crezi ce comuniune şi ce armonie există între voi.

CAPRICORN. Ţi se oferă o nouă speranţă privind un proiect în care nu mai aveai prea mare încredere. Se pare că ai putea primi un sprijin extern, sau urmează să susţii un examen, unde să ai un noroc orb, sau să ţi se remarce calităţile pe care le ai.

VĂRSĂTOR. Înepi să ai reţineri faţă de acţiunea la care participi, iar elanul iniţial dă să pălească. Dacă nu mai vrei să lucrezi la acest proiect, spune clar ce intenţii ai, nu-ţi mai pierde timpul cu lucruri inutile, fă mai bine ceva ce-ţi place şi e de folos.

PEŞTI. Ideea ce-ţi vine azi în minte merită pusă imediat în aplicare, pentru că de data aceasta promptitudinea contează mai mult ca orice. Cu cât eşti mai rapid, cu atât mai mult eviţi riscul de a te răzgândi, ca atare nu sta pe gânduri şi acţionează.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.