Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Va trebui să iei o decizie fermă privind proiectele tale viitoare, pentru că timpul te grăbeşte. Trebuie să faci ordine în viaţa ta, iar dacă vei respecta planul pe care ţi-l faci acum, orice greutate ai întâmpina, vei reuşi să-l finalizezi la timp.

TAUR. Te întâlneşti cu o veche cunoştinţă, care va avea un efect benefic asupra ta. Ascultând poveştile sale de viaţă îţi dai seama că problema cu care te confrunţi nu este unică, au mai trecut şi alţii prin situaţii similare, poate chiar mult mai grave.

GEMENI. Eşti implicat într-un proiect nou, care la început îţi dă multă bătaie de c ap. Primii paşi se fac destul de greu, pare să fie un haos total pe toate planurile, dar după ce va porni, totul va merge ca de la sine, chiar fără săţi mai mişti un deget.

RAC. Se încheie o colaborare, care, se pare că a fost destul de importantă pentru tine. Deşi sperai să poţi duce acest proiect mai departe, poate chiar până undeva spre mijlocul anului viitor, iei o decizie tranşantă de a-i pune punct aici şi acum.

LEU. Calculezi cu multă atenţie banii de care dispui şi ajungi la o cifră destul de bunicică, deci te poţi gândi la o investiţie apreciabilă. Că vrei să cumperi o casă mai mare sau o maşină mai frumoasă, sau doar ceva pentru tine, te simţi excelent.

FECIOARĂ. Ispita cea rea trece prin viaţa ta sentimentală şi parcă te atrage spre căi lăturalnice, nu tocmai derpte. Dacă ai de gând să încerci o astfel de cărare, trebuie să ai în vedere toate riscurile şi să cântăreşti dacă merită să te aventurezi sau nu. 

BALANŢĂ. Abia aştepţi un eveniment în care îţi pui mari speranţe şi stai ca pe ghimpi până când vei primi veşti legate de acesta. Vrei să pleci într-o călătorie, sau la un chef, dar participarea ta e condiţionată de alţii şi trebuie să aştepţi decizia lor.

SCORPION. Discuţi cu un prieten mai în vârstă, care vede lucrurile total diferit. Dacă voi doi v-aţi uni forţele şi aţi lucra împreună, ai observa că era nevoie şi de modernism, aşa cum gândeşti tu, şi de puţin conservatorism, pe care îl are celălalt.

SĂGETĂTOR. Viaţa de familie te are pe tine în centrul atenţiei astăzi şi îţi place rolul de lider în cuplu. Tot ce spui tu, tot ce propui, toţi ceilalţi vor face fără să stea pe gânduri, şi nici nu-ţi vine să crezi ce comuniune şi ce armonie există între voi.

CAPRICORN. Ţi se oferă o nouă speranţă privind un proiect în care nu mai aveai prea mare încredere. Se pare că ai putea primi un sprijin extern, sau urmează să susţii un examen, unde să ai un noroc orb, sau să ţi se remarce calităţile pe care le ai.

VĂRSĂTOR. Înepi să ai reţineri faţă de acţiunea la care participi, iar elanul iniţial dă să pălească. Dacă nu mai vrei să lucrezi la acest proiect, spune clar ce intenţii ai, nu-ţi mai pierde timpul cu lucruri inutile, fă mai bine ceva ce-ţi place şi e de folos.

PEŞTI. Ideea ce-ţi vine azi în minte merită pusă imediat în aplicare, pentru că de data aceasta promptitudinea contează mai mult ca orice. Cu cât eşti mai rapid, cu atât mai mult eviţi riscul de a te răzgândi, ca atare nu sta pe gânduri şi acţionează.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.