Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Timpul se comportă ciudat astăzi, trecâmd într-un ritm necontrolabil. Ai mai avea nevoie de câteva ore pentru a finaliza un proiect, dar nu le poţi obţine, sau dimpotrivă, aştepţi cu nerăbdare un anumit moment, dar orele trec foarte încet.

TAUR. De obicei nu eşti timid în dragoste şi nu aştepţi să facă celălalt primul pas, dar de data aceasta persoana care ţi-a furat inima are o influenţă ciudată asupra ta. Ai emoţii, nu-ţi găseşti cuvintele şi parcă şi inima îţi sare din piept când o vezi.

GEMENI. Te simţi excelent între oameni, într-un loc unde e multă lume. Preferi compania persoanelor înzestrate cu mult simţ al umorului, vesele, puse mereu  pe glume şi distracţie, pentru că lucrurile serioase, de data aceasta nu te prea atrag.

RAC. Aratăţi lumii fericirea fără nicio jenă, nu-ţi ascunde succesul numai pentru că altul a pierdut şi e supărat. Când te angajezi într-o competiţie şi lupţi pentru o victorie, trebuie să ştii că unde unul va ieşi învingători, trebuie să existe şi învinşi.

LEU. Decizia pe care trebuie s-o iei cere de la tine puterea de a discerne ce este mai bine pentru tine. Influenţele din afară nu fac altceva decât să te încurce şi mai tare, deci mai bine te prefaci că nu auzi nimic şi faci aşa cum crezi tu că este bine.

FECIOARĂ. Primeşti un impuls nou către ţelul tău cel mare, iar această motivaţie este tocmai binevenită într-un moment când ţi-ai cam pierdut speranţa. O scânteie e suficientă pentru a reaprinde pasiunea faţă de un obiectiv pe care vrei să-l atingi. 

BALANŢĂ. Bunele intenţii se află în centrul atenţiei azi, fie că un coleg te ajută pe tine, sau tu eşti cel care vei ajuta pe cineva. Ai nişte amici dispuşi să te sprijine oricând la nevoie, deci e şi normal să faci şi tu la fel când ei îţi cer să le fii alături.

SCORPION. Discuţi cu persoana iubită despre nişte lucruri foarte serioase, ce vor sta la baza planurilor voastre comune. Există o bună combinaţie de forţe între voi, deoarece este loc şi de iubire, şi de raţiune, pentru a clădi înpreună ceva de viitor.

SĂGETĂTOR. Te îndoieşti că rezultatul la care s-a ajuns este cel corect, tocmai de aceea preferi să analizezi situaţia, ca să nu faci interpretări greşite. Te informezi de unde s-au obţinut aceste rezultate pentru că presimţi că cineva nu a jucat corect.

CAPRICORN. Eşti factorul principal al celor mai fructuoase colaborări. Iei decizii înţelepte, deoarece te pui cu uşurinţă în pielea celorlalţi. Toţi te ascultă, pentru că tot ce spui tu este bine gândit, bine argumentat şi vă va aduce rezultatele scontate.

VĂRSĂTOR. Te afli în faţa unei persoane care impune respect. Parcă îţi inspiră o oarecare reţinere, însă, fiind că tu nu ai nimic de ascuns, deloc nu te deranjează prezenţa sa, încât toţi cei din jur vor rămâne de-a binelea uimiţi de curajul cu care îl abordezi.

PEŞTI. Nici tu nu-ţi dai seama de unde s-a născut dintr-odată atâta ambiţie în tine şi mai ales atâta putere de decizie într-un moment important. Ţi-ai propus un scop la care vrei să ajungi şi vei lupta cât te ţin puterile pentru a-l realiza aşa cum vrei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.