Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)10

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Dacă vrei săţi păstrezi prietenii, uneori e nevoie şi de puţină ipocrizie, căci, dacă spui mereu lucrurilor pe nume, devii un personaj nedorit. Cu o vorbă bună îl poţi face pe om fericit, deci fă complimente chiar dacă nici tu nu le crezi.

TAUR. Îţi parvin veşti bune privind cariera ta, informaţii, ce pot avea implicaţii de perspectivă. Ori te apropii de rezultatul final al unui proiect, ori poţi să mai urci o treaptă în ierarhie, iar succesul se va putea calcula şi într-un venit mai consistent.

GEMENI. Nu ignora propunerile care ţi se fac astăzi, în orice plan, pentru că au o conotaţie benefică pentru tine. Ori îţi aduc un profit material de care te vei putea folosi multă vreme, ori vei avea ceva de învăţat, ce vei transmite şi tu mai departe.

RAC. Ca la orice nou început, eşti plin de energie şi de elan, având impresia că ai putea muta şi munţii din loc. Cât timp reuşeşti săţi menţii această poftă de acţiune totul va evolua foarte bine, deci nu te lăsa influenţat de piedicile care pot să apară.

LEU. Eşti înconjurat de prieteni buni, dispuşi să participe şi ei la acţiunile la care vrei să le dai startul acum. Unul ar putea fi sursa ta principală de energie şi bună dispoziţie, altul te va dinamiza, sau poate, chiar îşi vor pune şi ei umerii la treabă.

FECIOARĂ. Nu ignora părerile prietenilor tăi, deoarece ele pot conta foarte mult astăzi. Ai fi tentat să le consideri doar replici haioase, dar vei descoperi mai târziu că au fost spuse cât se poate de serios şi ar fi foarte bine să nu le iei doar în glumă. 

BALANŢĂ. Nu mai sta săţi tot baţi capul de problemele tale, căci singurătatea te face să le vezi şi mai negre decât cum sunt în realitate. Ieşi în lume, întâlneşte-te cu prietenii şi discutând cu ei, vei putea observa repede şi partea plină a paharului.

SCORPION. Te pregăteşti intens pentru un moment decisiv în cariera ta, la care vrei să te prezinţi cât mai bine. O întrevedere pentru un job, o competiţie, sau un examen în care trebuie săţi măsori cunoştinţele, succesul îţi este asigurat oriunde.

SĂGETĂTOR. Ca săţi poţi realiza un obiectiv trebuie să începi de pe acum să iei unele măsuri. Trebuie să te apuci să studiezi, să pregăteşti terenul, să faci un curs dacă este nevoie şi să acumulezi cunoştinţele pe care le vei putea pune în practică.

CAPRICORN. Nu poate fi nimic mai plăcut azi, decât să stai cu persoana iubită. Petreceţi câteva ore împreună, ieşiţi la o plimbare în doi şi discutaţi despre planuri comune. Vorbiţi mult despre căminul vostru, despe viaţa în doi şi viitorul comun.

VĂRSĂTOR. Te pregăteşti de o călătorie, poate nu tocmai lungă, dar cu atât mai plăcută. Studiezi itinerarul, te mai documentezi despre locurile prin care vei trece şi cu cât mai multe vei afla, cu atât mai mult aştepţi să le poţi vedea şi în realitate.

PEŞTI. Îţi parvine azi o veste cu tentă oficială care te bucură mult. Poate va avea implicaţii asupra unui întreg grup de persoane, dar datorită ei, de acum vei merge pe un teren mult mai sigur, garantat de un document sau de o lege incontestabilă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.