Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Este o zi plină de momente romantice, aflându-vă pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul. La sentimentele pe care le oferi, primeşti şi tu gesturi de afecţiune similare, deci poate fi una din cele mai plăcute zile petrecute împreună.

TAUR. Nu eşti tocmai încântat de ceea ce se prefigurează la orizont, pentru că eşti influenţat de zvonuri negative. Nu dispera, nu eşti tu omul care îşi pierde prea uşor optimismul, doar că, de data aceasta nu ai parte de tovarăşi cu gândire pozitivă.

GEMENI. Ajungi la un punct de răscruce al proiectelor tale, din care încep să se contureze mai clar rezultatele pentru care munceşti. Eşti mândru de tine, laudele nu întârzie să apară şi încet, reuşita se poate traduce şi într-o recompensă materială.

RAC. Te simţi bine printre copii, sau în mijlocul unor persoane fără griji, care te fac şi pe tine să uiţi de neajunsurile cotidiene. E ca şi o zi de vacanţă, câmd poţi lăsa şi tu deoparte problemele zilnice şi te bucuri de aspectele frumoase ale vieţii.

LEU. Orice comparaţie între tine şi cei cu care faci echipă, te scoate pe tine în evidenţă, punându-ţi în lumină de fiecare dată calităţile. Străluceşti, pur şi simplu, te remarci prin atitudine, curaj şi inteligenţă, intimidându-i pe cei mai slabi de înger.

FECIOARĂ. Deşi porneşti foarte hotărât într-o anumită direcţie, după un timp scurt vei descoperi şi alta. Ori te răzgândeşti şi începi totul de la capăt, ori încerci să le urmezi pe ambele simultan, dar mici a doua variantă nu va fi mult mai uşoară.  

BALANŢĂ. Ţii mult la independenţa ta financiară, deci trebuie să cauţi mereu soluţii să ţi-o menţii. Dacă salariul actual nu-ţi ajunge, nu te speria, ai tu suficiente idei foarte bune, care merită să fie transformate într-o afacere cu o minimă investiţie.

SCORPION. Astăzi ai avea nevoie de o persoană mai ageră lângă tine pentru că ţie îţi cam lipseşte energia şi iniţiativa. Celălalt te mobilizează bine la treabă, deci vei avea numai de câştigat dacă faci echipă cu o astfel de persoană plină de viaţă.

SĂGETĂTOR. Ai ajuns la un nivel al realizărilor tale, care îţi inspiră încredere în succesul final şi ai garanţia că la capăt te aşteaptă şi răsplata. Eşti motivat să tragi tare, îţi face chiar plăcere, căci prin acest proiect ai ocazia de a-ţi arăta valoarea.

CAPRICORN. Războiul s-a terminat, spui acum, la încheierea unei competiţii. Nu e chiar rezultatul pe care ţi l-ai dorit, tu ţi-ai imaginat o victorie mai spectaculoasă, să afle toată lumea, dar bucură-te că ai reuşit să obţii un rezultat de lungă durată.

VĂRSĂTOR. Este o zi pe placul tău, poate nu ai de mers nici la serviciu, sau ai un moment de vacanţă în care te poţi simţi liber, ca pasărea cerului. Profiţi pe deplin de plăcerile pe care ţi le oferă şi ţi-ai dori ca ziua asta să nu se termine niciodată.

PEŞTI. Întotdeauna te bazezi pe ceea ce-ţi dictează raţiunea, dar iubirea nu poate fi trecută numai prin prisma logicii. Dragostea este ciudată, total iraţională, nu lasă loc minţii, deci când eşti îndrăgostit nu te mira că accepţi compromisuri nefondate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.