Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Este o zi plină de momente romantice, aflându-vă pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul. La sentimentele pe care le oferi, primeşti şi tu gesturi de afecţiune similare, deci poate fi una din cele mai plăcute zile petrecute împreună.

TAUR. Nu eşti tocmai încântat de ceea ce se prefigurează la orizont, pentru că eşti influenţat de zvonuri negative. Nu dispera, nu eşti tu omul care îşi pierde prea uşor optimismul, doar că, de data aceasta nu ai parte de tovarăşi cu gândire pozitivă.

GEMENI. Ajungi la un punct de răscruce al proiectelor tale, din care încep să se contureze mai clar rezultatele pentru care munceşti. Eşti mândru de tine, laudele nu întârzie să apară şi încet, reuşita se poate traduce şi într-o recompensă materială.

RAC. Te simţi bine printre copii, sau în mijlocul unor persoane fără griji, care te fac şi pe tine să uiţi de neajunsurile cotidiene. E ca şi o zi de vacanţă, câmd poţi lăsa şi tu deoparte problemele zilnice şi te bucuri de aspectele frumoase ale vieţii.

LEU. Orice comparaţie între tine şi cei cu care faci echipă, te scoate pe tine în evidenţă, punându-ţi în lumină de fiecare dată calităţile. Străluceşti, pur şi simplu, te remarci prin atitudine, curaj şi inteligenţă, intimidându-i pe cei mai slabi de înger.

FECIOARĂ. Deşi porneşti foarte hotărât într-o anumită direcţie, după un timp scurt vei descoperi şi alta. Ori te răzgândeşti şi începi totul de la capăt, ori încerci să le urmezi pe ambele simultan, dar mici a doua variantă nu va fi mult mai uşoară.  

BALANŢĂ. Ţii mult la independenţa ta financiară, deci trebuie să cauţi mereu soluţii să ţi-o menţii. Dacă salariul actual nu-ţi ajunge, nu te speria, ai tu suficiente idei foarte bune, care merită să fie transformate într-o afacere cu o minimă investiţie.

SCORPION. Astăzi ai avea nevoie de o persoană mai ageră lângă tine pentru că ţie îţi cam lipseşte energia şi iniţiativa. Celălalt te mobilizează bine la treabă, deci vei avea numai de câştigat dacă faci echipă cu o astfel de persoană plină de viaţă.

SĂGETĂTOR. Ai ajuns la un nivel al realizărilor tale, care îţi inspiră încredere în succesul final şi ai garanţia că la capăt te aşteaptă şi răsplata. Eşti motivat să tragi tare, îţi face chiar plăcere, căci prin acest proiect ai ocazia de a-ţi arăta valoarea.

CAPRICORN. Războiul s-a terminat, spui acum, la încheierea unei competiţii. Nu e chiar rezultatul pe care ţi l-ai dorit, tu ţi-ai imaginat o victorie mai spectaculoasă, să afle toată lumea, dar bucură-te că ai reuşit să obţii un rezultat de lungă durată.

VĂRSĂTOR. Este o zi pe placul tău, poate nu ai de mers nici la serviciu, sau ai un moment de vacanţă în care te poţi simţi liber, ca pasărea cerului. Profiţi pe deplin de plăcerile pe care ţi le oferă şi ţi-ai dori ca ziua asta să nu se termine niciodată.

PEŞTI. Întotdeauna te bazezi pe ceea ce-ţi dictează raţiunea, dar iubirea nu poate fi trecută numai prin prisma logicii. Dragostea este ciudată, total iraţională, nu lasă loc minţii, deci când eşti îndrăgostit nu te mira că accepţi compromisuri nefondate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.