Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitaţi: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă? 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamţu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitaţi: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În paşi de dans de la pasiune la performanţă. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitaţi: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaţionalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someşul inferior aduce oportunităţi iniţiativelor de mediu. 15.15 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 21.07

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Dai cu greu din mână orice sumă, ţii cu dinţii de banii pe care ai reuşit să-i aduni, parcă ar trebui săţi faci provizii pentru zilele negre. Nu dispera şi nu exagera gravitatea unor facturi, pentru că sunt plăţi pe care le faci în fiecare lună.

TAUR. Dacă nu-ţi ţii sub control energia de care dispui, ai putea face o întoarcere de 180 de grade în viaţa ta. Pe neaşteptate îţi schimbi serviciul, sau poate renunţi irevocabil la un proiect aflat spre final, iar acesta ar putea săţi solicite noi resurse.

GEMENI. Simţi nevoia să vorbeşti şi cu cineva despre visele tale, dar alege-ţi cu grijă confidentul, pentru că nu toată lumea trebuie să afle ce-ţi doreşti tu. Nu toţi se bucură de reuşitele altora, şi în loc să te ajute, poate îţi mai bagă şi beţe în roate.

RAC. Treci printr-o perioadă încărcată de emoţii, multă muncă cu termene limită. Simţi că nu vei rezista până la capăt, că nu vei reuşi să le faci pe toate aşa cum ai fi dorit, dar aceste sentiment este doar efectul stresului, nu oglindeşte realitatea.

LEU. Eşti capabil de multe sacrificii pentru cei dragi. Orice ţi-ar cere, faci cu mult drag, pentru că pui mare preţ pe bucuria celor la care ţii, chiar dacă tu va trebui să depui un efort pentru binele lor. Când îi vezi zâmbind, te simţi în al nouălea cer.

FECIOARĂ. Legea e foarte importantă pentru tine azi, ai de lucru cu instituţii în care circulă tot felul de reguli stricte. Orice abatere de la regulă ţi-ar putea cauza prejudicii semnificative, deci fii cât se poate de corect în tot ceea ce ai de făcut. 

BALANŢĂ. Este o zi cu simboluri aparte pentru tine. Te simţi de parcă te-ai afla sub o aripă protectoare, ca şi cum un înger păzitor te-ar ocroti de tot ce e rău. Sufletul tău e alinat de ceva nevăzut şi nu poţi exprima prin cuvinte ce este acel ceva.

SCORPION. Tocmai persoana cea mai dragă ţi se opune azi şi nu pricepi de ce. Abia după ce îşi va expune argumentele, ai să înţelegi atitudinea sa şi poate chiar ai să-i dai dreptate şi îţi vei revizui planurile în care ai fi vrut să-l antrenezi şi pe el.

SĂGETĂTOR. Ajunge la urechile tale o informaţie interesantă, sau o veste bună, care poate avea efecte excelente dacă îi dai curs. Însă, dacă treci pe lângă ea cu indiferenţă, ai putea rata un noroc de zile mari, deci nu privi lucrurile cu pasivitate.

CAPRICORN. Te deranjează anumite mărunţişuri, pe care alţii nici nu le bagă de seamă, dar tu ai fi în stare săţi strici ziua din cauza lor. Noroc că apare un prieten, care te molipseşte şi pe tine cu bună dispoziţie şi te face să uiţi ce nu ţi-a convenit.

VĂRSĂTOR. Eşti antrenat într-o competiţie importantă, care se apropie de sfârşit, iar rezultatul va influenţa mult evoluţia ta profesională. Ai grijă cum îţi împarţi timpul acum, pe ultima sută de metri, să poţi termina toate la timp şi aşa cum vrei tu.

PEŞTI. Ai parte de un succes, de clarificarea unei neînţelegeri, deci e şi firesc să te bucuri într-o astfel de situaţie. Totuşi, mai stai puţin până vei fi sigur că lucrurile sunt bine aşezate pe făgaşul lor, căci s-ar putea să mai ai de făcut unele rectificări.

Abonează-te acum Online!
  1. Stefan cel mic a spus: 29 iulie 2017, ora 14:51

    Nu aveti senzatia cä sinteti intirziati cu o sptäminä.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.