Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 02.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 03.05 Digănia la Hodişa 03.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Laura Porcza 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 05.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Andreea Paul 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Maskulik Csaba, Kereskenyi Gabor, titlul emisiunii: Podul trei peste Someş, vis sau realitate? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.36 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa şi bioetica 10.38 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 11.15 Teleshopping 11.30 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.38 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Adrian Cozma, Ciprian Crăciun, Zazula Bela, titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis i-a acceptat pe toţi miniştri propuşi de PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 14.34 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.06 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Vasa Nicolin 17.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Anca Roxana Kaitar, titlul emisiunii: Activităţi ecologice la Liceul Ham Janos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Leu (21 iulie - 20 august)

Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informaţia Zilei 21.07

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Dai cu greu din mână orice sumă, ţii cu dinţii de banii pe care ai reuşit să-i aduni, parcă ar trebui săţi faci provizii pentru zilele negre. Nu dispera şi nu exagera gravitatea unor facturi, pentru că sunt plăţi pe care le faci în fiecare lună.

TAUR. Dacă nu-ţi ţii sub control energia de care dispui, ai putea face o întoarcere de 180 de grade în viaţa ta. Pe neaşteptate îţi schimbi serviciul, sau poate renunţi irevocabil la un proiect aflat spre final, iar acesta ar putea săţi solicite noi resurse.

GEMENI. Simţi nevoia să vorbeşti şi cu cineva despre visele tale, dar alege-ţi cu grijă confidentul, pentru că nu toată lumea trebuie să afle ce-ţi doreşti tu. Nu toţi se bucură de reuşitele altora, şi în loc să te ajute, poate îţi mai bagă şi beţe în roate.

RAC. Treci printr-o perioadă încărcată de emoţii, multă muncă cu termene limită. Simţi că nu vei rezista până la capăt, că nu vei reuşi să le faci pe toate aşa cum ai fi dorit, dar aceste sentiment este doar efectul stresului, nu oglindeşte realitatea.

LEU. Eşti capabil de multe sacrificii pentru cei dragi. Orice ţi-ar cere, faci cu mult drag, pentru că pui mare preţ pe bucuria celor la care ţii, chiar dacă tu va trebui să depui un efort pentru binele lor. Când îi vezi zâmbind, te simţi în al nouălea cer.

FECIOARĂ. Legea e foarte importantă pentru tine azi, ai de lucru cu instituţii în care circulă tot felul de reguli stricte. Orice abatere de la regulă ţi-ar putea cauza prejudicii semnificative, deci fii cât se poate de corect în tot ceea ce ai de făcut. 

BALANŢĂ. Este o zi cu simboluri aparte pentru tine. Te simţi de parcă te-ai afla sub o aripă protectoare, ca şi cum un înger păzitor te-ar ocroti de tot ce e rău. Sufletul tău e alinat de ceva nevăzut şi nu poţi exprima prin cuvinte ce este acel ceva.

SCORPION. Tocmai persoana cea mai dragă ţi se opune azi şi nu pricepi de ce. Abia după ce îşi va expune argumentele, ai să înţelegi atitudinea sa şi poate chiar ai să-i dai dreptate şi îţi vei revizui planurile în care ai fi vrut să-l antrenezi şi pe el.

SĂGETĂTOR. Ajunge la urechile tale o informaţie interesantă, sau o veste bună, care poate avea efecte excelente dacă îi dai curs. Însă, dacă treci pe lângă ea cu indiferenţă, ai putea rata un noroc de zile mari, deci nu privi lucrurile cu pasivitate.

CAPRICORN. Te deranjează anumite mărunţişuri, pe care alţii nici nu le bagă de seamă, dar tu ai fi în stare săţi strici ziua din cauza lor. Noroc că apare un prieten, care te molipseşte şi pe tine cu bună dispoziţie şi te face să uiţi ce nu ţi-a convenit.

VĂRSĂTOR. Eşti antrenat într-o competiţie importantă, care se apropie de sfârşit, iar rezultatul va influenţa mult evoluţia ta profesională. Ai grijă cum îţi împarţi timpul acum, pe ultima sută de metri, să poţi termina toate la timp şi aşa cum vrei tu.

PEŞTI. Ai parte de un succes, de clarificarea unei neînţelegeri, deci e şi firesc să te bucuri într-o astfel de situaţie. Totuşi, mai stai puţin până vei fi sigur că lucrurile sunt bine aşezate pe făgaşul lor, căci s-ar putea să mai ai de făcut unele rectificări.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Stefan cel mic a spus: 29 iulie 2017, ora 14:51

    Nu aveti senzatia cä sinteti intirziati cu o sptäminä.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.