Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Relaţiile de familie se află în prim plan astăzi, discuţi cu multe rudenii pentru a vă pune la curent cu ultimele noutăţi. Dialogurile animate vor da naştere unor proiecte familiale de anvergură în care tu poţi fi unul dintre cei privilegiaţi.

TAUR. Eşti cuprins de o stare contradictorie, încât nu ştii ce ar fi bine să faci. Pe de o parte, ai vrea să te implici mai mult într-un proiect, ca să poţi ajunge cât mai repede la final, iar pe de altă parte tu ţi-ai terminat munca şi nu mai ai nicio treabă.

GEMENI. Orizonturile se clarifică astăzi datorită unei veşti bune ce-ţi parvine şi-ţi transformă ziua într-o reuşită. Poate fi un eveniment fericit de familie, un succes neaşteptat în dragoste sau poate, o ştire excelentă despre viitorul tău profesional.

RAC. În curând te muţi în casă nouă, sau îţi extinzi locuinţa, dar oricum, acţiunea se va dovedi de bun augur. Sporirea confortului totdeauna impune multă investiţie, dar nu-ţi va părea deloc rău pentru banii cheltuiţi, căci te vei bucura de rezultat.

LEU. Vei face rost de bani, poate iei un credit de la bancă, sau primeşti înapoi o sumă dată împrumut, oricum, nu este vorba de bani nemunciţi, dar vin tocmai la momentul potrivit. Nu e vorba de o sumă imensă, dar tocmai acoperi cu ea nevoile.

FECIOARĂ. Te comporţi ca un elev dornic să înveţe cât mai multe lucruri noi. Ai ocazia de a te afla astăzi în preajma unei persoane deosebite, de elită, cu multă experienţă de viaţă, foarte bine pregătită, de la care într-adevăr ai multe de învăţat. 

BALANŢĂ. Ai mult de lucru, pentru că tu nu ştii să refuzi când ţi se dă o sarcină în plus. Nu eşti suficient de energic nici atunci când ai avea motive întemeiate să nu accepţi să faci un lucru şi te pui singur în situaţia de a lucra şi peste program.

SCORPION. Treci prin meleaguri de care te leagă multe amintiri plăcute. Poate fi un loc în care ai copilărit, fostul tău loc de muncă, sau poate se iveşte ocazia să călătoreşti spre o destinaţie îndepărtată, unde te aşteaptă ceva drag sufletului tău.

SĂGETĂTOR. Cineva ţi-a fost dator cu o anumită sumă, sau poate, te-ai luptat să obţii un drept material ce ţi se cuvine, iar astăzi problema aceasta se va rezolva cu bine. Indiferent cu ce neajuns de natură financiară te confrunţi, acum se va soluţiona.

CAPRICORN. Nu pune la suflet refuzurile sau disputele ce se iscă pe unde treci, pentru că unii te contrazic numai de dragul conversaţiei. Fii mai maleabil, lasă-i să vorbească toţi ce vor ei, fă-le în ciudă şi nu le da satisfacţia de a le acorda atenţie.

VĂRSĂTOR. Ai atins un scop la care ai visat, dar deocamdată preferi să-l ţii doar pentru tine. Când toate vor fi complet finalizate, vei putea să te lauzi cu ea la toată lumea, dar până atunci preferi să taci şi să te bucuri în sinea ta de tot ce ai realizat.

PEŞTI. Din relaţia cu instituţiile importante sau cu nişte persoane cu funcţie se vor naşte astăzi unele decizii majore, care pot pune bazele unei direcţii noi în cariera ta. Afli ceva, ce te va determina să urmezi o cale nouă, deosebit de promiţătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.