Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Relaţiile de familie se află în prim plan astăzi, discuţi cu multe rudenii pentru a vă pune la curent cu ultimele noutăţi. Dialogurile animate vor da naştere unor proiecte familiale de anvergură în care tu poţi fi unul dintre cei privilegiaţi.

TAUR. Eşti cuprins de o stare contradictorie, încât nu ştii ce ar fi bine să faci. Pe de o parte, ai vrea să te implici mai mult într-un proiect, ca să poţi ajunge cât mai repede la final, iar pe de altă parte tu ţi-ai terminat munca şi nu mai ai nicio treabă.

GEMENI. Orizonturile se clarifică astăzi datorită unei veşti bune ce-ţi parvine şi-ţi transformă ziua într-o reuşită. Poate fi un eveniment fericit de familie, un succes neaşteptat în dragoste sau poate, o ştire excelentă despre viitorul tău profesional.

RAC. În curând te muţi în casă nouă, sau îţi extinzi locuinţa, dar oricum, acţiunea se va dovedi de bun augur. Sporirea confortului totdeauna impune multă investiţie, dar nu-ţi va părea deloc rău pentru banii cheltuiţi, căci te vei bucura de rezultat.

LEU. Vei face rost de bani, poate iei un credit de la bancă, sau primeşti înapoi o sumă dată împrumut, oricum, nu este vorba de bani nemunciţi, dar vin tocmai la momentul potrivit. Nu e vorba de o sumă imensă, dar tocmai acoperi cu ea nevoile.

FECIOARĂ. Te comporţi ca un elev dornic să înveţe cât mai multe lucruri noi. Ai ocazia de a te afla astăzi în preajma unei persoane deosebite, de elită, cu multă experienţă de viaţă, foarte bine pregătită, de la care într-adevăr ai multe de învăţat. 

BALANŢĂ. Ai mult de lucru, pentru că tu nu ştii să refuzi când ţi se dă o sarcină în plus. Nu eşti suficient de energic nici atunci când ai avea motive întemeiate să nu accepţi să faci un lucru şi te pui singur în situaţia de a lucra şi peste program.

SCORPION. Treci prin meleaguri de care te leagă multe amintiri plăcute. Poate fi un loc în care ai copilărit, fostul tău loc de muncă, sau poate se iveşte ocazia să călătoreşti spre o destinaţie îndepărtată, unde te aşteaptă ceva drag sufletului tău.

SĂGETĂTOR. Cineva ţi-a fost dator cu o anumită sumă, sau poate, te-ai luptat să obţii un drept material ce ţi se cuvine, iar astăzi problema aceasta se va rezolva cu bine. Indiferent cu ce neajuns de natură financiară te confrunţi, acum se va soluţiona.

CAPRICORN. Nu pune la suflet refuzurile sau disputele ce se iscă pe unde treci, pentru că unii te contrazic numai de dragul conversaţiei. Fii mai maleabil, lasă-i să vorbească toţi ce vor ei, fă-le în ciudă şi nu le da satisfacţia de a le acorda atenţie.

VĂRSĂTOR. Ai atins un scop la care ai visat, dar deocamdată preferi să-l ţii doar pentru tine. Când toate vor fi complet finalizate, vei putea să te lauzi cu ea la toată lumea, dar până atunci preferi să taci şi să te bucuri în sinea ta de tot ce ai realizat.

PEŞTI. Din relaţia cu instituţiile importante sau cu nişte persoane cu funcţie se vor naşte astăzi unele decizii majore, care pot pune bazele unei direcţii noi în cariera ta. Afli ceva, ce te va determina să urmezi o cale nouă, deosebit de promiţătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.