Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Mediul de afaceri se luptă cu lipsa de predictibilitate (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dăncilă premier (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Schimbări preconizate la plata contribuţiei la sănătate 03.05 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Maria Zamfirache 04.03 Documentar, Vasile Lucaciu 04.50 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strămb. Titlul emisiunii: Cauze energetice ale bolilor 05.43 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Marius Horşia. Titlul emisiunii: Migraţia popoarelor din zilele noastre 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Ramona Farkaş. Titlul emisiunii: Uitaţi de majorarea salariilor, angajaţii de la mediu protestează (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cum înţelegem plânsul? 10.08 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Mia Chereji, Liliana Mărcuş. Titlul emisiunii: Micii ecologişti de la şcoala Ion Creangă 10.43 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Drepturile asiguraţilor pe timpul spitalizării 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Iohannis a desemnat-o pe Viroica Dăncilă premier (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Rodica Maxi. Titlul emisiunii: Cânepa românească nu este drog 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoară raport la 7.670 de zile 15.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.48 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 17.45 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime între cunoscuţi 18.35 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Mulg. Titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Şansele învăţământului de la sate 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invtat Lia Marinela Avram 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Relaţiile de familie se află în prim plan astăzi, discuţi cu multe rudenii pentru a vă pune la curent cu ultimele noutăţi. Dialogurile animate vor da naştere unor proiecte familiale de anvergură în care tu poţi fi unul dintre cei privilegiaţi.

TAUR. Eşti cuprins de o stare contradictorie, încât nu ştii ce ar fi bine să faci. Pe de o parte, ai vrea să te implici mai mult într-un proiect, ca să poţi ajunge cât mai repede la final, iar pe de altă parte tu ţi-ai terminat munca şi nu mai ai nicio treabă.

GEMENI. Orizonturile se clarifică astăzi datorită unei veşti bune ce-ţi parvine şi-ţi transformă ziua într-o reuşită. Poate fi un eveniment fericit de familie, un succes neaşteptat în dragoste sau poate, o ştire excelentă despre viitorul tău profesional.

RAC. În curând te muţi în casă nouă, sau îţi extinzi locuinţa, dar oricum, acţiunea se va dovedi de bun augur. Sporirea confortului totdeauna impune multă investiţie, dar nu-ţi va părea deloc rău pentru banii cheltuiţi, căci te vei bucura de rezultat.

LEU. Vei face rost de bani, poate iei un credit de la bancă, sau primeşti înapoi o sumă dată împrumut, oricum, nu este vorba de bani nemunciţi, dar vin tocmai la momentul potrivit. Nu e vorba de o sumă imensă, dar tocmai acoperi cu ea nevoile.

FECIOARĂ. Te comporţi ca un elev dornic să înveţe cât mai multe lucruri noi. Ai ocazia de a te afla astăzi în preajma unei persoane deosebite, de elită, cu multă experienţă de viaţă, foarte bine pregătită, de la care într-adevăr ai multe de învăţat. 

BALANŢĂ. Ai mult de lucru, pentru că tu nu ştii să refuzi când ţi se dă o sarcină în plus. Nu eşti suficient de energic nici atunci când ai avea motive întemeiate să nu accepţi să faci un lucru şi te pui singur în situaţia de a lucra şi peste program.

SCORPION. Treci prin meleaguri de care te leagă multe amintiri plăcute. Poate fi un loc în care ai copilărit, fostul tău loc de muncă, sau poate se iveşte ocazia să călătoreşti spre o destinaţie îndepărtată, unde te aşteaptă ceva drag sufletului tău.

SĂGETĂTOR. Cineva ţi-a fost dator cu o anumită sumă, sau poate, te-ai luptat să obţii un drept material ce ţi se cuvine, iar astăzi problema aceasta se va rezolva cu bine. Indiferent cu ce neajuns de natură financiară te confrunţi, acum se va soluţiona.

CAPRICORN. Nu pune la suflet refuzurile sau disputele ce se iscă pe unde treci, pentru că unii te contrazic numai de dragul conversaţiei. Fii mai maleabil, lasă-i să vorbească toţi ce vor ei, fă-le în ciudă şi nu le da satisfacţia de a le acorda atenţie.

VĂRSĂTOR. Ai atins un scop la care ai visat, dar deocamdată preferi să-l ţii doar pentru tine. Când toate vor fi complet finalizate, vei putea să te lauzi cu ea la toată lumea, dar până atunci preferi să taci şi să te bucuri în sinea ta de tot ce ai realizat.

PEŞTI. Din relaţia cu instituţiile importante sau cu nişte persoane cu funcţie se vor naşte astăzi unele decizii majore, care pot pune bazele unei direcţii noi în cariera ta. Afli ceva, ce te va determina să urmezi o cale nouă, deosebit de promiţătoare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.