21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Nu eşti în apele tale azi şi nu-ţi poţi păstra interesul nici pentru lucrui importante. Pentru a ieşi din starea aceasta şi redeveni o persoană veselă, ai avea nevoie de o activitate nouă, sau de un pic de schimbare a antuarjului în care te afli.

TAUR. Atitudinea ta de învingător te ajută să duci la bun sfârşit un proiect în care ai investit foarte multă energie. Te simţi fericit, cu atât mai mult cu cât acum vei putea petrece mai mult timp alături de familie. O vacanţă v-ar prinde bine tuturor.

GEMENI. Totul pare a fi roz astăzi. La serviciu lucrurile merg bine, acasă familia este alături de tine, iar tu eşti într-o formă de invidiat. Acum e momentul potrivit să rezolvi acel lucru pe care din lipsă de chef l-ai tot amânat. Totul este de partea ta.

RAC. Persoanele cu mai multă experienţă de viaţă îţi oferă siguranţa de care ai şi tu nevoie. Înveţi lucruri noi, iar sfaturile oferite te vor ajuta să iei decizia bună în problema care te frământă. Eşti foarte aproape de luminiţa de la capătul tunelului.

LEU. Te simţi moleşeşte, dar firea ta veselă te ajută să te repui repede pe picioare. La locul de muncă eşti foarte solicitat şi nu ai timp de lenevit. Un coleg îţi va cere ajutorul şi nu vei putea să-l refuzi, niciodată nu se ştie când vei avea şi tu nevoie.

FECIOARĂ. Pentru a te înţelege bine cu cei din jur trebuie să te acomodezi după ei. Încăpăţânarea lor întrece orice măsură, dar calmul tău te ajută să rezolvi orice situaţie neplăcută. La sfârşitul zilei îţi vei da seama că oamenii nu pot fi schimbaţi. 

BALANŢĂ. Firea ta luptătoare nu te lasă săţi arăţi sentimentele. Nu vrei să pari slab, dar nu uita că şi tu eşti om. Să spui ce ai pe suflet nu e dovadă de slăbiciune. Acest lucru te ajută să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima vreme.

SCORPION. Amintirile plăcute sunt pansamentul sufletului tău. Retrăieşti acele clipe frumoase petrecute alături de persoana iubită şi regreţi că nimic nu e veşnic. Nu lăsa melancolia să te afecteze, căci la lucru ai nevoie de energie şi concentrare.

SĂGETĂTOR. Banii îţi dau bătăi de cap zilele acestea. Te gândeşti cum să-i împarţi, dar nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Ai suficiente resurse săţi planifici concediul mult dorit alături de familie, dar evită cumpărăturile care nu sunt necesare.

CAPRICORN. Ca să fii credibil în faţa persoanei iubite trebuie să te străduieşti un pic. Câteva vorbe frumoase nu sunt de ajuns pentru a-i dovedi că o iubeşti. Faptele vorbesc aşa că un mic cadou ar fi tocmai binevenit. Cu siguranţă va aprecia gestul.

VĂRSĂTOR. Partenerul tău de viaţă îţi este alături în tot ce faci. Toate activităţile familiale le puteţi împărţi şi treaba va merge ca pe roate. La sfârşitul zilei nu uita să-i mulţumeşti, astfel va înţelege că ţi-a fost de folos şi că apreciezi ajutorul lui.

PEŞTI. Nu uita că vorbele dor aşa că ar fi bine săţi măsori glumele. Nu toată lumea gustă bancurile tale şi s-ar putea ca fără voia ta să răneşti pe cineva mai sensibil. Fii mai cumpătat şi nu uita că tonul folosit se poate interpreta într-un mod greşit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.