Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Nu eşti în apele tale azi şi nu-ţi poţi păstra interesul nici pentru lucrui importante. Pentru a ieşi din starea aceasta şi redeveni o persoană veselă, ai avea nevoie de o activitate nouă, sau de un pic de schimbare a antuarjului în care te afli.

TAUR. Atitudinea ta de învingător te ajută să duci la bun sfârşit un proiect în care ai investit foarte multă energie. Te simţi fericit, cu atât mai mult cu cât acum vei putea petrece mai mult timp alături de familie. O vacanţă v-ar prinde bine tuturor.

GEMENI. Totul pare a fi roz astăzi. La serviciu lucrurile merg bine, acasă familia este alături de tine, iar tu eşti într-o formă de invidiat. Acum e momentul potrivit să rezolvi acel lucru pe care din lipsă de chef l-ai tot amânat. Totul este de partea ta.

RAC. Persoanele cu mai multă experienţă de viaţă îţi oferă siguranţa de care ai şi tu nevoie. Înveţi lucruri noi, iar sfaturile oferite te vor ajuta să iei decizia bună în problema care te frământă. Eşti foarte aproape de luminiţa de la capătul tunelului.

LEU. Te simţi moleşeşte, dar firea ta veselă te ajută să te repui repede pe picioare. La locul de muncă eşti foarte solicitat şi nu ai timp de lenevit. Un coleg îţi va cere ajutorul şi nu vei putea să-l refuzi, niciodată nu se ştie când vei avea şi tu nevoie.

FECIOARĂ. Pentru a te înţelege bine cu cei din jur trebuie să te acomodezi după ei. Încăpăţânarea lor întrece orice măsură, dar calmul tău te ajută să rezolvi orice situaţie neplăcută. La sfârşitul zilei îţi vei da seama că oamenii nu pot fi schimbaţi. 

BALANŢĂ. Firea ta luptătoare nu te lasă săţi arăţi sentimentele. Nu vrei să pari slab, dar nu uita că şi tu eşti om. Să spui ce ai pe suflet nu e dovadă de slăbiciune. Acest lucru te ajută să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima vreme.

SCORPION. Amintirile plăcute sunt pansamentul sufletului tău. Retrăieşti acele clipe frumoase petrecute alături de persoana iubită şi regreţi că nimic nu e veşnic. Nu lăsa melancolia să te afecteze, căci la lucru ai nevoie de energie şi concentrare.

SĂGETĂTOR. Banii îţi dau bătăi de cap zilele acestea. Te gândeşti cum să-i împarţi, dar nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Ai suficiente resurse săţi planifici concediul mult dorit alături de familie, dar evită cumpărăturile care nu sunt necesare.

CAPRICORN. Ca să fii credibil în faţa persoanei iubite trebuie să te străduieşti un pic. Câteva vorbe frumoase nu sunt de ajuns pentru a-i dovedi că o iubeşti. Faptele vorbesc aşa că un mic cadou ar fi tocmai binevenit. Cu siguranţă va aprecia gestul.

VĂRSĂTOR. Partenerul tău de viaţă îţi este alături în tot ce faci. Toate activităţile familiale le puteţi împărţi şi treaba va merge ca pe roate. La sfârşitul zilei nu uita să-i mulţumeşti, astfel va înţelege că ţi-a fost de folos şi că apreciezi ajutorul lui.

PEŞTI. Nu uita că vorbele dor aşa că ar fi bine săţi măsori glumele. Nu toată lumea gustă bancurile tale şi s-ar putea ca fără voia ta să răneşti pe cineva mai sensibil. Fii mai cumpătat şi nu uita că tonul folosit se poate interpreta într-un mod greşit.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.