Program ITV: 00.05 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Vacanță activă sau cum să depistăm abilitățile tinerilor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 02.30 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 03.38 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitați Claudiu și Georgeta Govor 04.25 300 de ani de la nașterea episcopului și omului de cultură Grigore Maior 05.13 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forțiu, titlul emisiunii: Noutăți legislative în domeniul forestier 05.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Sătmărenii sunt tentați de pepenii altoiți 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, invitat Vasile Bradea, titlul emisiunii: Care sunt destinațiile de vacanță preferate de sătmăreni? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 09.35 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Experiențe, meditații, rugăciuni ascultate 10.10 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 13.00 Știri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor și alte drepturi pe înțelesul tuturor 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bela Zazula raport la 80 de zile 15.45 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Sas 17.00 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farkas, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici și colectori de deșeuri 17.40 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audiențe în direct, cu Eva Laczko 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Presa tradițională de ulei, devine amintire 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 13.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Nu ești în apele tale azi și nu-ți poți păstra interesul nici pentru lucrui importante. Pentru a ieși din starea aceasta și redeveni o persoană veselă, ai avea nevoie de o activitate nouă, sau de un pic de schimbare a antuarjului în care te afli.

TAUR. Atitudinea ta de învingător te ajută să duci la bun sfârșit un proiect în care ai investit foarte multă energie. Te simți fericit, cu atât mai mult cu cât acum vei putea petrece mai mult timp alături de familie. O vacanță v-ar prinde bine tuturor.

GEMENI. Totul pare a fi roz astăzi. La serviciu lucrurile merg bine, acasă familia este alături de tine, iar tu ești într-o formă de invidiat. Acum e momentul potrivit să rezolvi acel lucru pe care din lipsă de chef l-ai tot amânat. Totul este de partea ta.

RAC. Persoanele cu mai multă experiență de viață îți oferă siguranța de care ai și tu nevoie. Înveți lucruri noi, iar sfaturile oferite te vor ajuta să iei decizia bună în problema care te frământă. Ești foarte aproape de luminița de la capătul tunelului.

LEU. Te simți moleșește, dar firea ta veselă te ajută să te repui repede pe picioare. La locul de muncă ești foarte solicitat și nu ai timp de lenevit. Un coleg îți va cere ajutorul și nu vei putea să-l refuzi, niciodată nu se știe când vei avea și tu nevoie.

FECIOARĂ. Pentru a te înțelege bine cu cei din jur trebuie să te acomodezi după ei. Încăpățânarea lor întrece orice măsură, dar calmul tău te ajută să rezolvi orice situație neplăcută. La sfârșitul zilei îți vei da seama că oamenii nu pot fi schimbați. 

BALANȚĂ. Firea ta luptătoare nu te lasă săți arăți sentimentele. Nu vrei să pari slab, dar nu uita că și tu ești om. Să spui ce ai pe suflet nu e dovadă de slăbiciune. Acest lucru te ajută să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima vreme.

SCORPION. Amintirile plăcute sunt pansamentul sufletului tău. Retrăiești acele clipe frumoase petrecute alături de persoana iubită și regreți că nimic nu e veșnic. Nu lăsa melancolia să te afecteze, căci la lucru ai nevoie de energie și concentrare.

SĂGETĂTOR. Banii îți dau bătăi de cap zilele acestea. Te gândești cum să-i împarți, dar nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Ai suficiente resurse săți planifici concediul mult dorit alături de familie, dar evită cumpărăturile care nu sunt necesare.

CAPRICORN. Ca să fii credibil în fața persoanei iubite trebuie să te străduiești un pic. Câteva vorbe frumoase nu sunt de ajuns pentru a-i dovedi că o iubești. Faptele vorbesc așa că un mic cadou ar fi tocmai binevenit. Cu siguranță va aprecia gestul.

VĂRSĂTOR. Partenerul tău de viață îți este alături în tot ce faci. Toate activitățile familiale le puteți împărți și treaba va merge ca pe roate. La sfârșitul zilei nu uita să-i mulțumești, astfel va înțelege că ți-a fost de folos și că apreciezi ajutorul lui.

PEȘTI. Nu uita că vorbele dor așa că ar fi bine săți măsori glumele. Nu toată lumea gustă bancurile tale și s-ar putea ca fără voia ta să rănești pe cineva mai sensibil. Fii mai cumpătat și nu uita că tonul folosit se poate interpreta într-un mod greșit.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.