Program ITV: 00.05 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Vacanță activă sau cum să depistăm abilitățile tinerilor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 02.30 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 03.38 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitați Claudiu și Georgeta Govor 04.25 300 de ani de la nașterea episcopului și omului de cultură Grigore Maior 05.13 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forțiu, titlul emisiunii: Noutăți legislative în domeniul forestier 05.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Sătmărenii sunt tentați de pepenii altoiți 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, invitat Vasile Bradea, titlul emisiunii: Care sunt destinațiile de vacanță preferate de sătmăreni? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 09.35 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Experiențe, meditații, rugăciuni ascultate 10.10 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 13.00 Știri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor și alte drepturi pe înțelesul tuturor 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bela Zazula raport la 80 de zile 15.45 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Sas 17.00 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farkas, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici și colectori de deșeuri 17.40 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audiențe în direct, cu Eva Laczko 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Presa tradițională de ulei, devine amintire 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 12.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Treci printr-un moment destul de dificil astăzi. Nervii tăi sunt încordați, iar mintea îți stă numai la concediu. Mai este până atunci așa că ai face bine să te concentrezi asupra lucrurilor care trebuie să le termini. Persoana iubită te va ajuta.

TAUR. Treci printr-un moment mai dificil și ai nevoie de cineva cine să te asculte și să te compătimească. O persoană mai în vârstă decât tine îți poate oferi soluția perfectă. Experiența sa de viață și sfaturile pe care ți le dă îți vor fi de mare ajutor.

GEMENI. Se iscă anumite certuri între colegi. Rămâi calm și încearcă să aplanezi orice posibil conflict. Mâine, când totul se liniște vei realiza că nimic nu a fost atât de grav, iar motivul ce a declanșat tensiunea dintre voi e unul lipsit de importanță.

RAC. Dorul de persoana iubită te face să fii irașcibil. Ai tendința de a te izola, dar asta îți va adânci și mai mult suferința. Cel mai bine ar fi să-i spui de sentimentele tale și să ajungeți la un numitor comun. Poate, și partenerul tău are regretele sale.

LEU. Îți conștientizezi greșelile din trecut și vrei să le îndrepți. Nu va fi ușor să te ierte persoana căreia i-ai greșit, dar sinceritatea este singura ta armă. Stai calm și nu uita că timpul vindecă orice rană, așa că ai mari șanse să te împaci cu cel rănit.

FECIOARĂ. Nu ai timp nici să respiri, nu-ți vezi capul de sarcini și ai impresie că e imposibil să le termini. A sosit momentul când trebuie săți amintești de prieteni. Ei te pot ajuta cu treburile casnice pe care nu le poți termina din cauza serviciului. 

BALANȚĂ. Depui efort să uiți o întâmplare din viața ta. Ai rămas blocat și nu te poți dezlipi de trecut. A sosit momentul să dai totul uitării și să înveți din greșeli. Trăiește-ți prezentul și făți cunoștințe noi cu care vei avea experiențe frumoase.

SCORPION. Ești sigur pe tine și orice proiect pare foarte ușor de realizat. Te vei evidenția prin cunoștințele tale avansate, iar șefii vor avea doar cuvinte de laudă la adresa ta. Succesul tău ar putea stârni invidia colegilor deci încearcă să fii modest.

SĂGETĂTOR. Volumul mare de muncă s-a terminat. Tot ce ți-ai propus ai dus la bun sfârșit, iar asta te face mândru de tine. Acum ai timp și de tine și de cei dragi, căci ei în ultima vreme ți-a cam reproșat că stai mai mult la serviciu decât acasă.

CAPRICORN. Vrei să fii propriul tău stăpân, ca nimeni să nu-ți mai impună ce să faci. Iei decizii importante și beneficiezi de tot suportul familial. Lucrezi deosebit de mult, dar ai numai de câștigat, iar satisfacția îți aparține în exclusivitate doar ție.

VĂRSĂTOR. Ar fi bine să iei aminte zicala< „nu tot ce zboară se mănâncăși să nu te încrezi în persoanele din jurul tău. Înainte să îți pui sufletul pe tavă asigură-te că omul de lângă tine este sincer și căți vrea binele, altfel vei avea de suferit.

PEȘTI. Cuvintele celor apropiați te-ar putea răni. Nu le pune la suflet pentru că ei nu spun nimic cu rea intenție. Nimeni nu-ți dorește răul, iar dacă glumele au fost puțin mai deplasate încearcă să treci cu vederea și să răspunzi tot cu o glumă bună.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.