Program ITV: 00.05 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Vacanță activă sau cum să depistăm abilitățile tinerilor (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 02.30 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 03.38 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitați Claudiu și Georgeta Govor 04.25 300 de ani de la nașterea episcopului și omului de cultură Grigore Maior 05.13 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forțiu, titlul emisiunii: Noutăți legislative în domeniul forestier 05.45 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Sătmărenii sunt tentați de pepenii altoiți 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Eva Laczko, invitat Vasile Bradea, titlul emisiunii: Care sunt destinațiile de vacanță preferate de sătmăreni? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Ilona Ilyes 09.35 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Experiențe, meditații, rugăciuni ascultate 10.10 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Eugen Kovacs 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Alexandru Horvat, Ioan Leitner, Claudiu Ținca, titlul emisiunii: Guvernul Tudose îngheață angajările la stat (reluare) 13.00 Știri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Compensarea medicamentelor și alte drepturi pe înțelesul tuturor 14.25 Teleshopping 14.40 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Bela Zazula raport la 80 de zile 15.45 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Bianca Sas 17.00 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farkas, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici și colectori de deșeuri 17.40 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audiențe în direct, cu Eva Laczko 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Presa tradițională de ulei, devine amintire 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informația Zilei 11.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Partenerul te va surprinde într-un mod foarte plăcut, când nici nu-ți imaginai. Veți petrece clipe minunate împreună și vei simți că te reîndrăgostești de el din nou. Dacă nu ai pe cineva atunci sunt mari șanse să cunoști iubirea vieții tale.

TAUR. O persoană importantă va avea încredere în tine și-ți va divulga un secret uriaș. Chiar dacă tentația de a da mai departe este mare, nu uita că ai promis că nu o vei face. Trebuie să te simți onorat că acel cineva te consideră confidentul său.

GEMENI. Locul în care te afli nu-ți oferă satisfacții. Nu te simți în largul tău și nici persoanele din jur nu au nimic în comun cu tine. Cu toate acestea trebuie să te adaptezi și să nu faci din țânțar armăsar. Fii calm și întoarce situația în favoarea ta.

RAC. Dacă ți-ai propus ceva și ți-a fost teamă că nu vei reuși, acum e momentul să încerci. Energia pe care o ai astăzi te va ajuta săți realizezi visele. Nu-ți fie frică! Indiferent cine și prin ce metode ar încerca săți pună piedici nu are nicio șansă.

LEU. Te pregătești de concediu și începi să faci calcule. Este bine să știi din timp de ce sumă dispui pentru a nu cheltui mai mult decât cât îți poți permite. Evită cheltuielile inutile și nu uita că vei avea nevoie de bani și când te vei întorci acasă.

FECIOARĂ. Lipsa noutăților nu pare să te deranjeze azi. Totul e perfect așa cum e. Acasă este locul unde te simți cel mai bine, iar timpul petrecut alături de familie este tot ce ai nevoie pentru a fii fericit. La serviciu este liniște și așa va și rămâne. 

BALANȚĂ. Decizia pe care trebuie să o iei astăzi nu e una ușoară. Dacă te simți nesigur pe tine, ar fi bine să ceri sfatul unui om cu mai multă experiență. Povețele sale ar putea săți fie de mare ajutor și ascultându-l îți va fi mai ușor să iei decizie.

SCORPION. Bunătatea ta nu este întotdeauna un lucru minunat. Din păcate sunt oameni care vor să se folosească de ea, care aparent sunt sinceri, dar scopul lor e să profite de tine. Fii mai precaut și mai atent la persoanele cu care intri în contact.

SĂGETĂTOR. A venit timpul să ai încredere în forțele tale proprii. Persoanele dragi te susțin și acum este momentul să pornești spre îndeplinirea visului tău. Nimic nu-ți poate sta în cale și ușile se deschid una câte una pentru a te ajuta săștigi.

CAPRICORN. Vrei să demonstrezi că ești capabil de mai mult. Norocul e de parte ta. Ai mari șanse să fii remarcat și săți îndeplinești visul. Poți fii promovat sau se pot ivi proiecte noi, care să te solicite la capacitatea ta maximă. Nu rata nicio ocazie!

VĂRSĂTOR. Prietenii se dovedesc a fi de mare folos în zilele următoare. Orice ai avea de făcut, îți sunt alături, gata să te ajute. Apreciezi eforturile lor și te consideri o persoană cu adrvărat norocoasă că ai alături astfel de oameni sinceri și devotați.

PEȘTI. Simți nevoia să vorbești cu persoana iubită despre lucruri ce te deranjează, dar ai sentimentul că vorbind deschis, discuția ar putea degenera într-o ceartă. Nu ai niciun motiv să te îngrijorezi, partenerul tău va înțelege perfect temerile tale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.