Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Ciprian Costea, Augustin Iștoc, titlul emisiunii: Impactul crizei politice asupra mediului de afaceri (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Tiberiu Gunthner, Ciprian Crăciun, Adrian Pop, titlul emisiunii: Mihai Tudose este propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier (reluare) 02.25 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Colonel Popa Ovidiu-raport la 1.040 de zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, ediție specială de Sânziene 04.37 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit 05.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitați Bogdan Pintea, Edita Ghilea, titlul emisiunii: Noi abordări în tratamentul afecțiunilor tubului digestiv 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zsoltan 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitați Ciprian Costea, Augustin Iștoc, titlul emisiunii: Impactul crizei politice asupra mediului de afaceri (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zsoltan 09.37 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitați Ioan Man, Tallian Katalin, titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru sănătate și mediu 10.20 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Szabolcs Tatar 11.15 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Tiberiu Gunthner, Ciprian Crăciun, Adrian Pop, titlul emisiunii: Mihai Tudose este propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier (reluare) 13.00 Știri 13.32 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.25 Teleshopping 14.42 Spiriduș Ghiduș 16.05 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Florin Fodoruț, titlul emisiunii: Petru și Pavel, învățători ai credinței 16.41 Viata la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Monitorizarea lucrăriloragricole prin satelit 17.35 Panoramic sportiv, cu Ionuț Blăjean, invitați Marius Botan, Lorand Zsido, titlul emisiunii: Orașul Tășnad revine în Liga 3 după 25 de ani 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiță 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Vacanța de vară, bucuria copiilor 23.30 Știri

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informația Zilei 17.06

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Energia ta dă în clocot la cele mai mici dispute, deoarece tu nu accepți ușor nici critica, nici îndrumările altora. Apare o persoană care te scoate din sărite cu comportamentul său, dar cu diplomația ta specifică îl vei pune cu botul pe labe.

TAUR. Se arată o zi pe placul tău, cu multe evenimente fericite, cu vești bune de la cei dragi, cu plimbări romantice sau întâlniri amuzante cuprietenii. Oamenii cu care intri azi în contact sunt foarte simpatici și îți face plăcere să fii alături de ei.

GEMENI. Nu-ți place să fi singur, dar trebuie să te concentrezi serios asupra unui proiect care nu-ți permite să greșești. Poate, ai mult de învățat pentru un examen, sau ai de terminat un proiect de la serviciu, va trebui să îi acorzi atenția cuvenită.

RAC. Nu ai terminat un proiect important înainte de a intra în week-end, iar acum vei fi nevoit săți consumi și ziua liberă cu tot felul de sarcini, pe acre ți le-ai asumat cu seriozitate. Ești conștient că nu le mai poți amâna, deci ai treabă și o vei face.

LEU. O reușită aduce alta, iar tu ești motivat de lucrurile bune ce apar în viața ta. E și normal să prinzi aripi când vezi că ai atâta energie în tine și îți atingi, pas cu pas fiecare scop și văzând că totul merge atât de bine ai curaj să țintești și mai sus.

FECIOARĂ. Ai emoții, nu glumă, dar nu te retragi, dimpotrivă, senzație această îți dă curaj să te exprimi liber și să spui clar ce simți. Lumea trebuie să afle ce e cu tine, altfel toți vor credea că ai reacții ciudate față de ceea ce se petrece în jurul tău. 

BALANȚĂ. Se apropie un eveniment care generează emoții profunde în adâncul sufletului tău. Nu ai nicio putere, simți că îți tremură stomacul și nu mai poți sta în picioare, dar când vei trece cu bine de marele hop, bucuria va fi cu atât mai imensă.

SCORPION. Succesul se calculează în rezultate concrete, nu ajunge sentimentul de satisfacție, dar se pare că bucuria ta are și o componentă materială. O afacere în care ți-ai pus mari speranțe se apropie de final și se întrevăd și rezultatele bănești.

SĂGETĂTOR. Cel mai mult urăști disputele, de aceea cauți să rezolvi cu vorba bună toate neînțelegerile, dar uneori nu merge cu diplomație. Unii te provoacă, te irită, ca urmare, va fi destul de greu pentru tine să stai deoparte fără să ripostezi.

CAPRICORN. Se naște un țel nou la orizont și, ca tot ce este nou, te stimulează să ajungi cât mai repede la rezultate. Te aprinzi imediat, cuprins de o pasiune de zile mari, pentru că îți place ceea ce se prefigurează și îți scoate în evidență capacitățile.

VĂRSĂTOR. Ai nevoie de o întoarcere în timp, într-un loc unde ți-a rămas inima și dacă nu treci din când în când pe acolo, parcă îți lipsește și te întristezi. O vizită pe la părinți, bunici, într-un loc de care ești puternic atașat, ți-ar oferi mare plăcere.

PEȘTI. Nu te juca cu lucruri importante legiferate de alții mai puternici. Respectă regulile jocului, chiar dacă nu-ți place că ți se interzice să acționezi după propriile tale principii, sau să spui ce vrei. Dacă procedezi legal, totul se va termina cu bine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.