Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Taur (19 aprilie - 20 mai)

Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Chiar dacă în ultima perioadă ai fost implicat în conflicte, acum ai toate şansele de a redresa situaţia. O discuţie purtată cu ceilalţi membri ai familiei va clarifica nişte aspecte pe care fiecare le-a înţeles altfel şi asta a generat divergenţe.

TAUR. Porneşti cu mult chef un plan nou, dar dai de hopuri după primul pas, ceea ce îţi taie, pe moment, avântul. Nu ar trebui totuşi, să renunţi din cauza unui impas minor, ci să îndepărtezi problema, ca apoi să mergi mai departe cu elanul iniţial.

GEMENI. Ai nevoie de noi colaboratori, iar de alegerea pe care o faci va depinde bunul mers al proiectului pe care îl demarezi. Printre candidaţi apare şi o persoană modestă, cenuşie, de competenţa căruia îţi vei da seama doar din pură întâmplare.

RAC. Te-ai trezit cu faţa la perină, se pare, căci orice s-ar întâmpla în jurul tău azi, nimic nu-ţi convine. Când eşti deja convins că toate s-au aliat împotriva ta, apre ceva, ce te face să afirmi că totuşi, aceasta este cea mai bună zi din ultima vreme.

LEU. Nu trebuie să priveşti devierea de la planul tău de azi ca pe un dezastru, ia-l în glumă, căci umorul nu te lasă să disperi. Dacă începi să exagerezi gravitatea lucrurilor, vei avea numai bătaie de cap, dar o glumă bine plasată rezolvă multe.

FECIOARĂ. Aştepţi un răspuns, dar ţi-e puţin teamă de ceea ce vei afla, astfel încât aproape că eviţi momentul în care ţi se va transmite acest mesaj. Nu ai de ce să te îngrijorezi, căci azi e ziua veştilor bune pentru nativii zodiei tale, deci capul sus! 

BALANŢĂ. Ai nişte răbufniri destul de ciudate de personalitate azi, dar oricine poate avea astfel de zile. Odată vorbeşti cu voce tare şi vrei săţi impui cât mai categoric voinţa asupra altora, iar apio te retragi tăcut şi preferi să se facă linişte în jurul tău.

SCORPION. La serviciu, apare o ocazie care te motivează să începi un proiect interesant. Îţi oferă şansa de a învăţa ceva nou, de a mai urca pe o treaptă pe scara ierarhică, deci e o şansă unică care trebuie fructificată fără să stai mult pe gânduri.

SĂGETĂTOR. Ai o listă întreagă de sarcini în aşteptare, lucruri pe care de obicei le faci cu drag, dar timpul te presează şi nu vrei să le faci doar aşa de mântuială. Sunt proiecte care au la bază creativitatea ta, deci e şi firesc că vrei să iasă cât mai bine.

CAPRICORN. Este o zi norocoasă pentru orice afacere, deci fii deschis la ofertele profitabile ce ţi se propun. Tranzacţiile pe care le faci vor fi rentabile, ai ceva de câştigat din orice fleac, sau cumperi ceva la un preţ bun şi vei fii foarte mulţumit.

VĂRSĂTOR. Nu eşti în cea mai bună formă astăzi, se pare că ceva nu e tocmai în regulă la tine. Totuşi, nu te îngrijora pentru ceea ce simţi momentan, căci acest disconfort pe mâine va trece, dar dacă sănătatea îţi provoacă neplăceri, du-te repede la medic.

PEŞTI. Parcă nu te poţi concentra la nimic în timp cât stai ca pe ghimpi aşteptând o veste importantă de care ai nevoie. Stai cu ochii pe uşă sau cu urechea la telefon, sperând că de acolo apare ceva, dar iepurele sare de unde nici nu te-ai fi aşteptat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.