Program ITV: 00.00 Un weekend la Hajduszoboszlo 00.50 Stand up comedy, cu Radu 01.45 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu, invitat Ash Band Transylvania 02.55 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîm, titlul emisiunii: Fructele autohtone, izvor de antioxidanţi 03.52 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Nicolae Cornea, titlul emisiunii: Apicultura românească, implicit cea sătmăreană în dificultate 04.50 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Uta Arad 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zsoltan 07.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Vacanţa de vară, bucuria copiilor 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Andreea Seleş 08.15 Cultură, cu Vasile Nechita, invitaţi, titlul emisiunii: Despre Vasile Scurtu, un ilustru profesor sătmărean 08.50 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Ioan Man, Tallian Katalin, titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru sănătate şi mediu 09.30 Spiriduş Ghiduş 10.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 11.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Petru şi Pavel, învăţători ai credinţei 12.02 Teleshopping 12.20 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit 13.15 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Gaspar Gyorgy 14.07 Teleshopping 14.22 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Bogdan Pintea, Edita Ghilea, titlul emisiunii: Noi abordări în tratamentul afecţiunilor tubului digestiv 15.17 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, ediţie specială de Sânziene 16.26 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Szabolcs Tatar 17.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Colonel Popa Ovidiuraport la 1.040 de zile 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ciprian Costea, Augustin Iştoc, titlul emisiunii: Impactul crizei politice asupra mediului de afaceri 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Ciprian Crăciun, Adrian Pop, titlul emisiunii: Mihai Tudose este propunerea PSDALDE pentru funcţia de premier 21.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Marius Botan, Lorand Zsido, titlul emisiunii: Oraşul Tăşnad revine în Liga 3 după 25 de ani 22.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroian, titlul emisiunii: Crime cu autor necunoscut 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Taur (19 aprilie - 20 mai)

Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informaţia Zilei 17.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Chiar dacă în ultima perioadă ai fost implicat în conflicte, acum ai toate şansele de a redresa situaţia. O discuţie purtată cu ceilalţi membri ai familiei va clarifica nişte aspecte pe care fiecare le-a înţeles altfel şi asta a generat divergenţe.

TAUR. Porneşti cu mult chef un plan nou, dar dai de hopuri după primul pas, ceea ce îţi taie, pe moment, avântul. Nu ar trebui totuşi, să renunţi din cauza unui impas minor, ci să îndepărtezi problema, ca apoi să mergi mai departe cu elanul iniţial.

GEMENI. Ai nevoie de noi colaboratori, iar de alegerea pe care o faci va depinde bunul mers al proiectului pe care îl demarezi. Printre candidaţi apare şi o persoană modestă, cenuşie, de competenţa căruia îţi vei da seama doar din pură întâmplare.

RAC. Te-ai trezit cu faţa la perină, se pare, căci orice s-ar întâmpla în jurul tău azi, nimic nu-ţi convine. Când eşti deja convins că toate s-au aliat împotriva ta, apre ceva, ce te face să afirmi că totuşi, aceasta este cea mai bună zi din ultima vreme.

LEU. Nu trebuie să priveşti devierea de la planul tău de azi ca pe un dezastru, ia-l în glumă, căci umorul nu te lasă să disperi. Dacă începi să exagerezi gravitatea lucrurilor, vei avea numai bătaie de cap, dar o glumă bine plasată rezolvă multe.

FECIOARĂ. Aştepţi un răspuns, dar ţi-e puţin teamă de ceea ce vei afla, astfel încât aproape că eviţi momentul în care ţi se va transmite acest mesaj. Nu ai de ce să te îngrijorezi, căci azi e ziua veştilor bune pentru nativii zodiei tale, deci capul sus! 

BALANŢĂ. Ai nişte răbufniri destul de ciudate de personalitate azi, dar oricine poate avea astfel de zile. Odată vorbeşti cu voce tare şi vrei săţi impui cât mai categoric voinţa asupra altora, iar apio te retragi tăcut şi preferi să se facă linişte în jurul tău.

SCORPION. La serviciu, apare o ocazie care te motivează să începi un proiect interesant. Îţi oferă şansa de a învăţa ceva nou, de a mai urca pe o treaptă pe scara ierarhică, deci e o şansă unică care trebuie fructificată fără să stai mult pe gânduri.

SĂGETĂTOR. Ai o listă întreagă de sarcini în aşteptare, lucruri pe care de obicei le faci cu drag, dar timpul te presează şi nu vrei să le faci doar aşa de mântuială. Sunt proiecte care au la bază creativitatea ta, deci e şi firesc că vrei să iasă cât mai bine.

CAPRICORN. Este o zi norocoasă pentru orice afacere, deci fii deschis la ofertele profitabile ce ţi se propun. Tranzacţiile pe care le faci vor fi rentabile, ai ceva de câştigat din orice fleac, sau cumperi ceva la un preţ bun şi vei fii foarte mulţumit.

VĂRSĂTOR. Nu eşti în cea mai bună formă astăzi, se pare că ceva nu e tocmai în regulă la tine. Totuşi, nu te îngrijora pentru ceea ce simţi momentan, căci acest disconfort pe mâine va trece, dar dacă sănătatea îţi provoacă neplăceri, du-te repede la medic.

PEŞTI. Parcă nu te poţi concentra la nimic în timp cât stai ca pe ghimpi aşteptând o veste importantă de care ai nevoie. Stai cu ochii pe uşă sau cu urechea la telefon, sperând că de acolo apare ceva, dar iepurele sare de unde nici nu te-ai fi aşteptat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.