Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitați: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaș. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt județui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Ciprian Dan Costea, Ionuț Oneț, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiție. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziție de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formația Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalații moderne de distribuție borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitați: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaș. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt județui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relația mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitați: Laurențiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegație sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitați: Ciprian Dan Costea, Ionuț Oneț, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiție. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii și locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Taur (19 aprilie - 20 mai)

Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informația Zilei 16.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Se arată o zi plină de reușite profesionale, deci ai motive de satisfacție când șeful tău sau profesorii te laudă. Lași o impresie foarte bună, a unui persoane care își asumă răspunderea asupra faptelor sale, astfel toți vor să lucreze cu tine.

TAUR. Ai avut ceva timp la dispoziție pentru a soluționa o problemă, pe care tu o considerai destul de importantă, dar nu ai făcut-o. Poate, ți-ai dat seama singur că este o investiție de energie prea mare față de beneficiul pe cere ți-ar putea oferi.

GEMENI. De câteva zile nu te gângști la alt ceva decât la vacanță, la concediu și abia aștepți, ca planurile pe care ți le faci să devină realitate. Cauți destinația cea mai potrivită, îți rezevi cazare, sau biletul de odihnă care îți oferă tot ce-ți dorești.

RAC. Ești hotărât să pornești o nouă acțiune cu perspective reale de a putea fi dusă la scopul propus. Imboldul vine de la colegii tăi, care spun că momentul e potrivit pentru a-i da startul, iar dacă veți lucra împreună, succesul este asigurat pentru toți.

LEU. Analizezi decursul unor evenimente viitoare care ar putea marca ceea de a doua jumătate a anului. Pe de o parte, abia aștepți să vină momentul respectiv, pe de altă parte ai și o oarecare reținere, pentru că nu știi sigur cum îi vei face față.

FECIOARĂ. Nu ești mulțumit de rezultatele muncii tale, nu pentru că tu nu ai fii făcut tot ce ți-a stat în putință, ci pentru că posibilitățile sunt prea limitate. Tot ce ai început să faci trece pe plan secund, căci toată lumea are alte priorități, chiar și tu. 

BALANȚĂ. Nici nu mai ști dacă e dimineață sau seară, pentru că nu-ți vezi capul de treburi. Ai multe mărunțișuri de rezolvat, nu e vorba de proiecte de anvergură, dar asta nu va diminua nici un picuț satisfacția pe care îți va oferi treaba terminată.

SCORPION. Ziua de astăzi este una specială sufletului tău, când lumea te felicită, sau îți adresează doar cuvinte frumoase. Nu este vorba de vreo realizare ieșită din comun, pur și simplu ți-ai făcut munca foarte bine dar amabilitatea lor te bucură.

SĂGETĂTOR. Atmosfera e foarte animată, datorită unor tineri din familie, care vă eliberează puțin de griji. E multă veselie în jurul lor, toată lumea râde, glumește și e binedispusă, reușind să descrețească până și frunțile celor plini de îngrijorare.

CAPRICORN. Ceva în adâncul sufletului te îndeamnă să te liniștești și să crezi cu tărie că momentul care acum îți dă emoții, va avea un deznodământ cât se poate de bun. Însă, fiind o fire sensibilă, e firesc să tremuri puțin când nu știi ce urmează.

VĂRSĂTOR. A sosit momentul unor discuții față în față cu pertenerul, să mai clarificați unele aspecte care șchiopăteau în ultima vreme. Destul de rar aveți timp să puteți sta la o discuție, deci profitați de această ocazie și clarificați neajunsurile.

PEȘTI. Reținerile pe care le observi în atitudinea unora, te-au cam pus pe gânduri. Ține cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă care te avertizează că sensul în care vrei să pornești nu duce acolo unde speri, dar cu mici modificări se rezolvă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.