Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Aurica Rus, titlul emisiunii: Tragedie în Călineşti Oaş, o întreagă comunitate este în stare de şoc (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Horia Adrian Ungur, Lorand Turos, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Inspecţia judiciară trece la ministerul justiţiei (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Doina Crişan, titlul emisiunii: Beneficiile donării de sânge 03.05 Tradiţii oşeneşti promovate la Turţ 03.55 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.21 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Aminoacizii 05.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Ovidiu Pop, Carmen Bratosin, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Aurica Rus, titlul emisiunii: Tragedie în Călineşti Oaş, o întreagă comunitate este în stare de şoc (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Plantări de puieţi la Satu Mare 10.07 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Totul despre terapia familiei 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Anamaria Popa, titlul emisiunii: Trăim să mâncăm sau mâncăm să trăim? 11.16 Teleshopping 11.31 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Horia Adrian Ungur, Lorand Turos, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Inspecţia judiciară trece la Ministerul Justiţiei (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.45 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 15.41 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Tiberiu Vălean, titlul emisiunii: Cum poate fi oprită patima beţiei? 16.35 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Elena Popa 17.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Lavanda, o aternativă la culturile tradiţionale 23.30 Știri

HOROSCOP

Taur (19 aprilie - 20 mai)

Taur (19 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informația Zilei 16.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Se arată o zi plină de reușite profesionale, deci ai motive de satisfacție când șeful tău sau profesorii te laudă. Lași o impresie foarte bună, a unui persoane care își asumă răspunderea asupra faptelor sale, astfel toți vor să lucreze cu tine.

TAUR. Ai avut ceva timp la dispoziție pentru a soluționa o problemă, pe care tu o considerai destul de importantă, dar nu ai făcut-o. Poate, ți-ai dat seama singur că este o investiție de energie prea mare față de beneficiul pe cere ți-ar putea oferi.

GEMENI. De câteva zile nu te gângști la alt ceva decât la vacanță, la concediu și abia aștepți, ca planurile pe care ți le faci să devină realitate. Cauți destinația cea mai potrivită, îți rezevi cazare, sau biletul de odihnă care îți oferă tot ce-ți dorești.

RAC. Ești hotărât să pornești o nouă acțiune cu perspective reale de a putea fi dusă la scopul propus. Imboldul vine de la colegii tăi, care spun că momentul e potrivit pentru a-i da startul, iar dacă veți lucra împreună, succesul este asigurat pentru toți.

LEU. Analizezi decursul unor evenimente viitoare care ar putea marca ceea de a doua jumătate a anului. Pe de o parte, abia aștepți să vină momentul respectiv, pe de altă parte ai și o oarecare reținere, pentru că nu știi sigur cum îi vei face față.

FECIOARĂ. Nu ești mulțumit de rezultatele muncii tale, nu pentru că tu nu ai fii făcut tot ce ți-a stat în putință, ci pentru că posibilitățile sunt prea limitate. Tot ce ai început să faci trece pe plan secund, căci toată lumea are alte priorități, chiar și tu. 

BALANȚĂ. Nici nu mai ști dacă e dimineață sau seară, pentru că nu-ți vezi capul de treburi. Ai multe mărunțișuri de rezolvat, nu e vorba de proiecte de anvergură, dar asta nu va diminua nici un picuț satisfacția pe care îți va oferi treaba terminată.

SCORPION. Ziua de astăzi este una specială sufletului tău, când lumea te felicită, sau îți adresează doar cuvinte frumoase. Nu este vorba de vreo realizare ieșită din comun, pur și simplu ți-ai făcut munca foarte bine dar amabilitatea lor te bucură.

SĂGETĂTOR. Atmosfera e foarte animată, datorită unor tineri din familie, care vă eliberează puțin de griji. E multă veselie în jurul lor, toată lumea râde, glumește și e binedispusă, reușind să descrețească până și frunțile celor plini de îngrijorare.

CAPRICORN. Ceva în adâncul sufletului te îndeamnă să te liniștești și să crezi cu tărie că momentul care acum îți dă emoții, va avea un deznodământ cât se poate de bun. Însă, fiind o fire sensibilă, e firesc să tremuri puțin când nu știi ce urmează.

VĂRSĂTOR. A sosit momentul unor discuții față în față cu pertenerul, să mai clarificați unele aspecte care șchiopăteau în ultima vreme. Destul de rar aveți timp să puteți sta la o discuție, deci profitați de această ocazie și clarificați neajunsurile.

PEȘTI. Reținerile pe care le observi în atitudinea unora, te-au cam pus pe gânduri. Ține cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă care te avertizează că sensul în care vrei să pornești nu duce acolo unde speri, dar cu mici modificări se rezolvă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.