Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Munceşti cu mult spor şi cu sentimentul că faci ceea ce trebuie. Nu te abaţi de la reguli, urmezi exact căile ce ţi se impun şi chiar dacă nu ai libertate de mişcare, accepţi faptul că uneori trebuie să te supui pentru a-ţi putea atinge scopul.

TAUR. Eşti timid când vine vorba de sentimente, deoarece, parcăţi este teamă că o astfel de destăinuire ar putea scoate la iveală slăbiciunile tale, pe care nu vrei să le recunoşti. A accepta că ai şi tu dorinţe secrete nu va dovedi că eşti prea sensibil.

GEMENI. Nu te prea înţelegi cu colegii tăi care nu sunt la feli ca tine. Tu eşti mai energic, dornic de acţiune, de mişcare şi de distracţie, pe când cei din anturajul tău preferă liniştea şi odihna, ei sunt prea comozi să facă ceva, dacă nu e obligatoriu.

RAC. Dragostea trebuie exprimată clar, în cuvinte, ca să nu laşi loc interpretărilor. Dacă simţi ceva special pentru o anumită persoană, găseşte-ţi un mod de a-i spune cât îţi este de importantă, nu e doar un flirt, pentru că sentimentele tale sunt curate.

LEU. Deplasările pe care trebuie să le faci astăzi îţi consumă mulţi bani şi energie. Poate, trebuie să ajungi la o destinaţie îndepărtată şi transportul costă mult, sau la destinaţie vei avea cheltuieli, dar nu îţi pare deloc rău, căci sunt pentru binele tău.

FECIOARĂ. Energia şi entuziasmul cu care începi ziua păleşte, când dai piept cu prima piedică. Las-o baltă, nu fii supărat gândeşte-te puţin la altceva, iar soluţia la problema ce a apărurt va veni de la sine, de unde nici nu te-ai fi aşteptat vreodată

BALANŢĂ. Eşti fericit pentru că simţi un progres palpabil în afacerile tale. Încep să mai intre şi banii, exact când aveai cea mai mare nevoie de ei. Te simţi din ce în ce mai bine, mai echilibrat, deoarece, în sfârşit, îţi poţi regăsi echilibrul financiar.

SCORPION. Întâlneşti o persoană care are un efect tonifiant asupra ta, de unde se poate deduce că te-ai plictisit de figurile arhi-cunoscute. Chiar ai dorit să cunoşti oameni noi, cu care ai putea să dezbaţi şi alte lucruri decât neajunsurile cotidiene.

SĂGETĂTOR. E o zi plină de piedici, dar tu, fiind mai optimist, nu te împiedici de fleacuri. Îţi menţii tonusul pozitiv indiferent ce se întâmplă şi datorită atitudinii tale, toate merg mult mai uşor, iar colegii te admiră, pentru că ţie totul îţi reuşeşte.

CAPRICORN. Atmosfera de cuplu este foarte plăcută, vă ajutaţi unul pe altul, ca într-un tandem bine închegat. Când unul cade celălalt îl ridică, dacă unul este trist celălalt îl înveseleşte, ca atare, vă înţelegereţi perfect, iar asta te mângâie la suflet.

VĂRSĂTOR. Atingerea unui scop, pe care ţi la-i propus, impune o modificare în viaţa ta. Ori trebuie să te muţi în altă parte, ori e nevoie să-ţi schimbi mentalitatea, ceea ce pentru tine nu crează o problemă, dar tu te simţi bine şi aşa cum eşti acum.

PEŞTI. Oferi sfaturi cu drag oricui, pentru că totdeauna ţi-a plăcut să împărtăşeşti din experienţa ta celor care au nevoie de o sugestie. Tu nu faci acest lucru nici cu supremanţă, nici cu făţărnicie, pentru că tu îţi ajuţi colegii oricând, cu mult drag.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.