Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Munceşti cu mult spor şi cu sentimentul că faci ceea ce trebuie. Nu te abaţi de la reguli, urmezi exact căile ce ţi se impun şi chiar dacă nu ai libertate de mişcare, accepţi faptul că uneori trebuie să te supui pentru a-ţi putea atinge scopul.

TAUR. Eşti timid când vine vorba de sentimente, deoarece, parcăţi este teamă că o astfel de destăinuire ar putea scoate la iveală slăbiciunile tale, pe care nu vrei să le recunoşti. A accepta că ai şi tu dorinţe secrete nu va dovedi că eşti prea sensibil.

GEMENI. Nu te prea înţelegi cu colegii tăi care nu sunt la feli ca tine. Tu eşti mai energic, dornic de acţiune, de mişcare şi de distracţie, pe când cei din anturajul tău preferă liniştea şi odihna, ei sunt prea comozi să facă ceva, dacă nu e obligatoriu.

RAC. Dragostea trebuie exprimată clar, în cuvinte, ca să nu laşi loc interpretărilor. Dacă simţi ceva special pentru o anumită persoană, găseşte-ţi un mod de a-i spune cât îţi este de importantă, nu e doar un flirt, pentru că sentimentele tale sunt curate.

LEU. Deplasările pe care trebuie să le faci astăzi îţi consumă mulţi bani şi energie. Poate, trebuie să ajungi la o destinaţie îndepărtată şi transportul costă mult, sau la destinaţie vei avea cheltuieli, dar nu îţi pare deloc rău, căci sunt pentru binele tău.

FECIOARĂ. Energia şi entuziasmul cu care începi ziua păleşte, când dai piept cu prima piedică. Las-o baltă, nu fii supărat gândeşte-te puţin la altceva, iar soluţia la problema ce a apărurt va veni de la sine, de unde nici nu te-ai fi aşteptat vreodată

BALANŢĂ. Eşti fericit pentru că simţi un progres palpabil în afacerile tale. Încep să mai intre şi banii, exact când aveai cea mai mare nevoie de ei. Te simţi din ce în ce mai bine, mai echilibrat, deoarece, în sfârşit, îţi poţi regăsi echilibrul financiar.

SCORPION. Întâlneşti o persoană care are un efect tonifiant asupra ta, de unde se poate deduce că te-ai plictisit de figurile arhi-cunoscute. Chiar ai dorit să cunoşti oameni noi, cu care ai putea să dezbaţi şi alte lucruri decât neajunsurile cotidiene.

SĂGETĂTOR. E o zi plină de piedici, dar tu, fiind mai optimist, nu te împiedici de fleacuri. Îţi menţii tonusul pozitiv indiferent ce se întâmplă şi datorită atitudinii tale, toate merg mult mai uşor, iar colegii te admiră, pentru că ţie totul îţi reuşeşte.

CAPRICORN. Atmosfera de cuplu este foarte plăcută, vă ajutaţi unul pe altul, ca într-un tandem bine închegat. Când unul cade celălalt îl ridică, dacă unul este trist celălalt îl înveseleşte, ca atare, vă înţelegereţi perfect, iar asta te mângâie la suflet.

VĂRSĂTOR. Atingerea unui scop, pe care ţi la-i propus, impune o modificare în viaţa ta. Ori trebuie să te muţi în altă parte, ori e nevoie să-ţi schimbi mentalitatea, ceea ce pentru tine nu crează o problemă, dar tu te simţi bine şi aşa cum eşti acum.

PEŞTI. Oferi sfaturi cu drag oricui, pentru că totdeauna ţi-a plăcut să împărtăşeşti din experienţa ta celor care au nevoie de o sugestie. Tu nu faci acest lucru nici cu supremanţă, nici cu făţărnicie, pentru că tu îţi ajuţi colegii oricând, cu mult drag.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.