Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Cristinel Darie, titlul emisiunii: Numărul maşinilor second hand aduse în judeţul Satu Mare este în creştere (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Claudiu Ţinca, Alexandru Horvat, titlul emisiunii: Se caută premier. Preşedintele cheamă luni partidele la consultări (reluare) 02.27 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinello Norberto 03.36 Festivalul Secerişului la Moftinu Mare 04.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Mihai Gămanraport la 7.600 de zile 05.10 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Aracs Loredana, titlul emisiunii: Cum depistăm precoce cancerul la sân? 05.55 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Vasile Andrieş, titlul emisiunii: Rolul polderelor şi a zonelor umede în reducerea riscului de inundaţii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Cristinel Darie, titlul emisiunii: Numărul maşinilor second hand aduse în judeţul Satu Mare este în creştere (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Curajul şi frica în viaţa creştinului 10.30 Spiriduş Ghiduş 11.18 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Claudiu Ţinca, Alexandru Horvat, titlul emisiunii: Se caută premier. Preşedintele cheamă luni partidele la consultări (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Bogdan Pintea, Edita Ghilea, titlul emisiunii: Noi abordări în tratamentul afecţiunilor tubului digestiv 14.28 Teleshopping 14.42 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinello Norberto 15.40 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Lia Marinela Avram 16.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Radu Cristea – raport la 3.250 de zile 17.40 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Cristina Sălăgean, titlul emisiunii: Coacăza sătmăreană solicitată în Europa de Vest 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Ana Holdiş 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Scris de I. Z., 14 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Munceşti cu mult spor şi cu sentimentul că faci ceea ce trebuie. Nu te abaţi de la reguli, urmezi exact căile ce ţi se impun şi chiar dacă nu ai libertate de mişcare, accepţi faptul că uneori trebuie să te supui pentru a-ţi putea atinge scopul.

TAUR. Eşti timid când vine vorba de sentimente, deoarece, parcăţi este teamă că o astfel de destăinuire ar putea scoate la iveală slăbiciunile tale, pe care nu vrei să le recunoşti. A accepta că ai şi tu dorinţe secrete nu va dovedi că eşti prea sensibil.

GEMENI. Nu te prea înţelegi cu colegii tăi care nu sunt la feli ca tine. Tu eşti mai energic, dornic de acţiune, de mişcare şi de distracţie, pe când cei din anturajul tău preferă liniştea şi odihna, ei sunt prea comozi să facă ceva, dacă nu e obligatoriu.

RAC. Dragostea trebuie exprimată clar, în cuvinte, ca să nu laşi loc interpretărilor. Dacă simţi ceva special pentru o anumită persoană, găseşte-ţi un mod de a-i spune cât îţi este de importantă, nu e doar un flirt, pentru că sentimentele tale sunt curate.

LEU. Deplasările pe care trebuie să le faci astăzi îţi consumă mulţi bani şi energie. Poate, trebuie să ajungi la o destinaţie îndepărtată şi transportul costă mult, sau la destinaţie vei avea cheltuieli, dar nu îţi pare deloc rău, căci sunt pentru binele tău.

FECIOARĂ. Energia şi entuziasmul cu care începi ziua păleşte, când dai piept cu prima piedică. Las-o baltă, nu fii supărat gândeşte-te puţin la altceva, iar soluţia la problema ce a apărurt va veni de la sine, de unde nici nu te-ai fi aşteptat vreodată

BALANŢĂ. Eşti fericit pentru că simţi un progres palpabil în afacerile tale. Încep să mai intre şi banii, exact când aveai cea mai mare nevoie de ei. Te simţi din ce în ce mai bine, mai echilibrat, deoarece, în sfârşit, îţi poţi regăsi echilibrul financiar.

SCORPION. Întâlneşti o persoană care are un efect tonifiant asupra ta, de unde se poate deduce că te-ai plictisit de figurile arhi-cunoscute. Chiar ai dorit să cunoşti oameni noi, cu care ai putea să dezbaţi şi alte lucruri decât neajunsurile cotidiene.

SĂGETĂTOR. E o zi plină de piedici, dar tu, fiind mai optimist, nu te împiedici de fleacuri. Îţi menţii tonusul pozitiv indiferent ce se întâmplă şi datorită atitudinii tale, toate merg mult mai uşor, iar colegii te admiră, pentru că ţie totul îţi reuşeşte.

CAPRICORN. Atmosfera de cuplu este foarte plăcută, vă ajutaţi unul pe altul, ca într-un tandem bine închegat. Când unul cade celălalt îl ridică, dacă unul este trist celălalt îl înveseleşte, ca atare, vă înţelegereţi perfect, iar asta te mângâie la suflet.

VĂRSĂTOR. Atingerea unui scop, pe care ţi la-i propus, impune o modificare în viaţa ta. Ori trebuie să te muţi în altă parte, ori e nevoie să-ţi schimbi mentalitatea, ceea ce pentru tine nu crează o problemă, dar tu te simţi bine şi aşa cum eşti acum.

PEŞTI. Oferi sfaturi cu drag oricui, pentru că totdeauna ţi-a plăcut să împărtăşeşti din experienţa ta celor care au nevoie de o sugestie. Tu nu faci acest lucru nici cu supremanţă, nici cu făţărnicie, pentru că tu îţi ajuţi colegii oricând, cu mult drag.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.