Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Maskulik Csaba, titlul emisiunii: Municipiul Satu Mare sufocat de aglomeraţia din trafic (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: De ce nu vor să lucreze tinerii din România? (reluare) 02.30 Meci de fotbal, FC Olimpia-Academia Clinceni 04.10 Viitorul unui străvechi instrument, tulnicul 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugeniu Avram – raport la 9.870 de zile 05.30 Cultură, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Petru Bran şi moştenirea sa peste generaţii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Andreea Seleş 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Maskulik Csaba, titlul emisiunii: Municipiul Satu Mare sufocat de aglomeraţia din trafic (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.38 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Copiii, mediul virtual şi reţelele de socializare 10.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, titlul emisiunii: Liceul de Artă, printre câştigătorii competiţiei Cel mai tare la reciclare 10.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 11.16 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: De ce nu vor să lucreze tinerii din România? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Bartok Gurzău Ioan, titlul emisiunii: Festivalul Viei şi Vinului- o tradiţie la Beltiug 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugeniu Avram – raport la 9.870 de zile 15.52 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Bolile care ne macină şi mântuie 16.40 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Constantin Triţă, Silvana Andrada, Gheorghe Cormoş, titlul emisiunii: Interfernţe poetice 17.36 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 21.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Se apropie un eveniment care îți provoacă emoții, însă, nu pentru că ar fi prea semnificativ, ci pentru că nu prea înțelegi cum se va derula. Ai încredere în norocul tău proverbial, fii optimist și nu te lăsa influențat de bârfe și de zvonuri.

TAUR. Te simți blocat într-o situație din care nu vezi calea de ieșire, dar asta este doar o dificultate imaginară, deci treci peste ea și nu te mai gândi ce, și cum va fi. Nu ai niciun motiv să te tot îngrijorezi, căci ai luat suficiente măsuri de precauție.

GEMENI. Viața de familie este plăcută și îți oferă liniștea mult râvnită după o zi încărcată la serviciu, deci abia ștepți să ajungi acasă. Persoanele mai în vârstă din familie se bucură de prezența ta, dându-ți și ție satisfacția că le-ai făcut o zi bună.

RAC. Nu poți uita nicicum o situație din trecut care, la timpul respectiv a provocat un mic eșec în viața te. Totuși, era o lecție bună, deoarece acum se ivește o situație similară, pe care vei ști s-o depășești foarte ușor și în cele din urmă ieși învingător.

LEU. Trebuie să îți iei rămas bun acum de la un loc în care te-ai simțit bine, de la un grup de prieteni cu care ai petrecut o bună vreme. Este posibil să fie vorba de o despărțire definitivă, dar totuși, se pare că nu va lăsa în urmă prea multe regrete.

FECIOARĂ. Ziua de astăzi nu este cea mai potrivită pentru călătorii, deci dacă nu e strict necesar să pleci la drum, stai mai bine acasă. În schimb, în mediul cotidian te așteaptă lucruri plăcute. Lumea te alintă și afli noutăți în favoarea afacerilor tale.

BALANȚĂ. Muncești cu multă pasiune, pentru că la capătul proiectului la care îți aduci aportul te așteaptă un succes de zile mari. Ai ocazia de a-ți pune mai mult în valoare talentul, iar acest proiect poate fi și un fel de rampă de lansare pentru tine.

SCORPION. Ești primit cu brațele deschise într-un grup mai mare de persoane, cu care ai o relație bună. Colaborați eficient, aveți interese comune, și dacă fiecare își ia în serios rolul pe care și l-a asumat, veți putea atinge niște rezultate excelente.

SĂGETĂTOR. Ai planuri mari privind poziția ta profesională, dar va trebui să iei de pe acum anumite măsuri care te ajută săți atingi scopul. Privești cât se poate de serios ceea ce ai de făcut, pentru că aceasta va aduce multe schimbări în cariera ta.

CAPRICORN. Un coleg mai glumeț intervine în treburile tale și fără să vrea, ți-ar putea încurca puțin socotelile. Însă, tu ești pus pe fapte mari, ca atare, un astfel de impas minor nu te poate împiedica să faci ceea ce ți-ai propus și săți atingi scopul.

VĂRSĂTOR. Ideile tale sunt bune și sunt bine primite de colegii tăi, deci expune-le cu încredere. Îți vei găsi repede și asociați pentru a le pune în practică, deoarece sunt proiecte ușor realizabile și profitul ce se conturează în urma lor este asigurat.

PEȘTI. Aduni dovezi în favoarea ta și aștepți ca adevărul să iasă la iveală, fără ca tu să fi nevoit să lupți agresiv. Știi că în scurt timp lucrurile se vor claridica, ți se face dreptate deplină și totul va reveni la normal, fără ca tu să să te cerți cu cineva.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.