Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Vasile Chişluca, Sergiu Blaga, titlul emisiunii: Poliţia Locală, o nouă conducere, o nouă viziune?(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: Sindicaliştii anunţă proteste de amploare (reluare) 02.27 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 03.06 Arta culinară de Domâneşti 03.43 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Noutăţi în codul silvic 04.36 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Recoltarea şi conservarea plantelor 05.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Vasile Chişluca, Sergiu Blaga, titlul emisiunii: Poliţia Locală, o nouă conducere, o nouă viziune?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.38 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Copiii, mediul virtual şi reţelele de socializare 10.11 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Leontina Ghiţ, titlul emisiunii: Formarea conştiinţei ecologice la vârsta preşcolară 10.46 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 11.20 Teleshopping 11.36 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: Sindicaliştii anunţă proteste de amploare (reluare) 13.00 Ştiri 13.34 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marian Buzilă 14.39 Teleshopping 14.53 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.56 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 17.38 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Investiţii de interes la Turulung 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Silvana Tcacenco, Constantin Triţă, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Viaţa ta sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima ta bate mai tare, pentru că eşti atras de o nouă simpatie. Poate, o persoană interesantă ţi-a atras atenţia şi aştepţi cu sufletul la gură următoarele întâlniri, când o vei putea revedea.

TAUR. Te afli într-un grup de prieteni cu interese similare, deci scopul comun pe care doriţi să atingeţi leagă şi mai mult acest colectiv. Comunicarea şi schimbul de idei se află la înălţime şi aveţi multe lucruri interesante de aflat unii de la celilalţi.

GEMENI. Discuţiile purtate între colegi te-ar putea pune pe gânduri, pentru că îţi atrag atenţia asupra unor riscuri pe care tu nu le-ai fi observat. Totuşi, unii dintre ei mai şi exagerează cu îngrijorarea şi generează o atmosferă destul de tensionată.

RAC. Începi săptămâna cât se poate de calm şi de relaxat, deoarece în sfârşit, nu te aşteaptă planuri prea urgente astăzi. Poţi munci în ritmul obişnuit, fără să te bată nimeni la cap, deci te poţi ocupa de aspecte la care înainte nu te puteai concentra.

LEU. Este o zi fără spor, dar de data aceasta faptul că faci doar paşi mărunţi nu te deranjează deloc. O viteză prea mare de muncă, probabil că nici nu ţi-ar fi pe plac, căci se pare că în sufletul tău a venit primăvară şi nu te-ai putea concentra eficient.

FECIOARĂ. Vei putea miza puţin pe noroc în nişte problemele financiare, pentru că Fortuna va fi alături de tine. Afacerile, deciziile legate de bani, toate aduc ceva bun în viaţa ta, însă asta e doar rezultatul hazardului, nu al vreunui efort personal. 

BALANŢĂ. Ai parte astăzi de o victorie superbă, pentru că poţi dovedi că eşti cel mai bine pregătit dintre toţi. Mulţi au căutat să te învingă, dar nu au reuşit, pentru că ar mai avea mult de învăţat pentru a atinge nivelul tău de cunoştinţe în domeniu.

SCORPION. Foloseşte-te de şarmul tău cu care eşti înzestrat pentru a determina o anumită persoană să se simtă bine în compania ta. Probabil, e vorba de o întâlnire de afaceri, iar tratativele purtate într-un mod plăcut în totdeauna sunt mai eficiente.

SĂGETĂTOR. Eşti încântat de felul cum răspunde partenerul de suflet la gesturile tale de afecţiune. Tu eşti plin de sentimente pozitive, implicat profund în viaţa de cuplu, iar astfel reuşeşti să-l mobilizezi şi pe el să fie la fel de tandru şi de amabil.

CAPRICORN. Ai demarat o nouă acţiune, iar acum nu mai poţi da înapoi. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci, însă, adevărul este, că nici nu ţi-ar plăcea să părăseşti această scenă, chiar dacă ştii bine că nu va fi deloc uşor, dar îţi place ceea ce faci.

VĂRSĂTOR. Planurile pe care le discuţi azi în familie au toate şansele să devină realitate, deci adună-i pe toţi să stabiliţi împreună rolul fiecăruia în acest proiect. Tu eşti liderul oricărei acţiuni în casă şi hotărăşti mersul lucrurilor, deci ia măsuri!

PEŞTI. Te surprinde plăcut dăruirea unui coleg care îţi sare în ajutor, chiar fără să-i ceri. Eşti impresionat de ceea ce este dispus să facă el pentru tine, deoarece, prin gestul său demonstrează că ţine la tine, iar prietenia sa e sinceră şi necondiţionată.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.