Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Maskulik Csaba, titlul emisiunii: Municipiul Satu Mare sufocat de aglomeraţia din trafic (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: De ce nu vor să lucreze tinerii din România? (reluare) 02.30 Meci de fotbal, FC Olimpia-Academia Clinceni 04.10 Viitorul unui străvechi instrument, tulnicul 04.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugeniu Avram – raport la 9.870 de zile 05.30 Cultură, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Petru Bran şi moştenirea sa peste generaţii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Andreea Seleş 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Maskulik Csaba, titlul emisiunii: Municipiul Satu Mare sufocat de aglomeraţia din trafic (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.38 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Copiii, mediul virtual şi reţelele de socializare 10.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, titlul emisiunii: Liceul de Artă, printre câştigătorii competiţiei Cel mai tare la reciclare 10.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 11.16 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: De ce nu vor să lucreze tinerii din România? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Bartok Gurzău Ioan, titlul emisiunii: Festivalul Viei şi Vinului- o tradiţie la Beltiug 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Eugeniu Avram – raport la 9.870 de zile 15.52 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Bolile care ne macină şi mântuie 16.40 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Constantin Triţă, Silvana Andrada, Gheorghe Cormoş, titlul emisiunii: Interfernţe poetice 17.36 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 20.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Viața ta sentimentală cunoaște o perspectivă nouă, iar inima ta bate mai tare, pentru că ești atras de o nouă simpatie. Poate, o persoană interesantă ți-a atras atenția și aștepți cu sufletul la gură următoarele întâlniri, când o vei putea revedea.

TAUR. Te afli într-un grup de prieteni cu interese similare, deci scopul comun pe care doriți să atingeți leagă și mai mult acest colectiv. Comunicarea și schimbul de idei se află la înălțime și aveți multe lucruri interesante de aflat unii de la celilalți.

GEMENI. Discuțiile purtate între colegi te-ar putea pune pe gânduri, pentru că îți atrag atenția asupra unor riscuri pe care tu nu le-ai fi observat. Totuși, unii dintre ei mai și exagerează cu îngrijorarea și generează o atmosferă destul de tensionată.

RAC. Începi săptămâna cât se poate de calm și de relaxat, deoarece în sfârșit, nu te așteaptă planuri prea urgente astăzi. Poți munci în ritmul obișnuit, fără să te bată nimeni la cap, deci te poți ocupa de aspecte la care înainte nu te puteai concentra.

LEU. Este o zi fără spor, dar de data aceasta faptul că faci doar pași mărunți nu te deranjează deloc. O viteză prea mare de muncă, probabil că nici nu ți-ar fi pe plac, căci se pare că în sufletul tău a venit primăvară și nu te-ai putea concentra eficient.

FECIOARĂ. Vei putea miza puțin pe noroc în niște problemele financiare, pentru că Fortuna va fi alături de tine. Afacerile, deciziile legate de bani, toate aduc ceva bun în viața ta, însă asta e doar rezultatul hazardului, nu al vreunui efort personal. 

BALANȚĂ. Ai parte astăzi de o victorie superbă, pentru că poți dovedi că ești cel mai bine pregătit dintre toți. Mulți au căutat să te învingă, dar nu au reușit, pentru că ar mai avea mult de învățat pentru a atinge nivelul tău de cunoștințe în domeniu.

SCORPION. Folosește-te de șarmul tău cu care ești înzestrat pentru a determina o anumită persoană să se simtă bine în compania ta. Probabil, e vorba de o întâlnire de afaceri, iar tratativele purtate într-un mod plăcut în totdeauna sunt mai eficiente.

SĂGETĂTOR. Ești încântat de felul cum răspunde partenerul de suflet la gesturile tale de afecțiune. Tu ești plin de sentimente pozitive, implicat profund în viața de cuplu, iar astfel reușești să-l mobilizezi și pe el să fie la fel de tandru și de amabil.

CAPRICORN. Ai demarat o nouă acțiune, iar acum nu mai poți da înapoi. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci, însă, adevărul este, că nici nu ți-ar plăcea să părăsești această scenă, chiar dacă știi bine că nu va fi deloc ușor, dar îți place ceea ce faci.

VĂRSĂTOR. Planurile pe care le discuți azi în familie au toate șansele să devină realitate, deci adună-i pe toți să stabiliți împreună rolul fiecăruia în acest proiect. Tu ești liderul oricărei acțiuni în casă și hotărăști mersul lucrurilor, deci ia măsuri!

PEȘTI. Te surprinde plăcut dăruirea unui coleg care îți sare în ajutor, chiar fără să-i ceri. Ești impresionat de ceea ce este dispus să facă el pentru tine, deoarece, prin gestul său demonstrează că ține la tine, iar prietenia sa e sinceră și necondiționată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.