Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 02.30 Portret de artist – leontina Dorca 03.00 Cultură 04.00 Concert Alina Manole 04.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Fazekas Jozsef. Titlul emisiunii: Fermierii din Halmeu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Iacob Izvorean, Daniel Frei, Răzvan Blaga. Titlul emisiunii: Asociaţie versus cooperativă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Educaţie ecologică, Cristina Bursuc invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cometiţia cel mai tare lareciclare. 10.00 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Cu fericirea...la psiholog. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Dumitru Pop, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Începe desecretizarea protocoalelor? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Petre Doroş. Titlul emisiunii: Tineri din Bocicău revin la agricultură. 14.40 Teleshopping 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 16.10 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dumitru Costin,Florin Jianu. Titlul emisiunii:Creative-start – start creativităţii în Satu Mare. 17.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Muresan. 18.30 Concert vocal-simfonic extraordinar dedicat centenarului Marii Uniri (in direct) 19.30 Ştiri 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Viaţa ta sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima ta bate mai tare, pentru că eşti atras de o nouă simpatie. Poate, o persoană interesantă ţi-a atras atenţia şi aştepţi cu sufletul la gură următoarele întâlniri, când o vei putea revedea.

TAUR. Te afli într-un grup de prieteni cu interese similare, deci scopul comun pe care doriţi să atingeţi leagă şi mai mult acest colectiv. Comunicarea şi schimbul de idei se află la înălţime şi aveţi multe lucruri interesante de aflat unii de la celilalţi.

GEMENI. Discuţiile purtate între colegi te-ar putea pune pe gânduri, pentru că îţi atrag atenţia asupra unor riscuri pe care tu nu le-ai fi observat. Totuşi, unii dintre ei mai şi exagerează cu îngrijorarea şi generează o atmosferă destul de tensionată.

RAC. Începi săptămâna cât se poate de calm şi de relaxat, deoarece în sfârşit, nu te aşteaptă planuri prea urgente astăzi. Poţi munci în ritmul obişnuit, fără să te bată nimeni la cap, deci te poţi ocupa de aspecte la care înainte nu te puteai concentra.

LEU. Este o zi fără spor, dar de data aceasta faptul că faci doar paşi mărunţi nu te deranjează deloc. O viteză prea mare de muncă, probabil că nici nu ţi-ar fi pe plac, căci se pare că în sufletul tău a venit primăvară şi nu te-ai putea concentra eficient.

FECIOARĂ. Vei putea miza puţin pe noroc în nişte problemele financiare, pentru că Fortuna va fi alături de tine. Afacerile, deciziile legate de bani, toate aduc ceva bun în viaţa ta, însă asta e doar rezultatul hazardului, nu al vreunui efort personal. 

BALANŢĂ. Ai parte astăzi de o victorie superbă, pentru că poţi dovedi că eşti cel mai bine pregătit dintre toţi. Mulţi au căutat să te învingă, dar nu au reuşit, pentru că ar mai avea mult de învăţat pentru a atinge nivelul tău de cunoştinţe în domeniu.

SCORPION. Foloseşte-te de şarmul tău cu care eşti înzestrat pentru a determina o anumită persoană să se simtă bine în compania ta. Probabil, e vorba de o întâlnire de afaceri, iar tratativele purtate într-un mod plăcut în totdeauna sunt mai eficiente.

SĂGETĂTOR. Eşti încântat de felul cum răspunde partenerul de suflet la gesturile tale de afecţiune. Tu eşti plin de sentimente pozitive, implicat profund în viaţa de cuplu, iar astfel reuşeşti să-l mobilizezi şi pe el să fie la fel de tandru şi de amabil.

CAPRICORN. Ai demarat o nouă acţiune, iar acum nu mai poţi da înapoi. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci, însă, adevărul este, că nici nu ţi-ar plăcea să părăseşti această scenă, chiar dacă ştii bine că nu va fi deloc uşor, dar îţi place ceea ce faci.

VĂRSĂTOR. Planurile pe care le discuţi azi în familie au toate şansele să devină realitate, deci adună-i pe toţi să stabiliţi împreună rolul fiecăruia în acest proiect. Tu eşti liderul oricărei acţiuni în casă şi hotărăşti mersul lucrurilor, deci ia măsuri!

PEŞTI. Te surprinde plăcut dăruirea unui coleg care îţi sare în ajutor, chiar fără să-i ceri. Eşti impresionat de ceea ce este dispus să facă el pentru tine, deoarece, prin gestul său demonstrează că ţine la tine, iar prietenia sa e sinceră şi necondiţionată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.