Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Murg, titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Doina Feher, Ioan Pop, Sergiu Băbăşan, titlul emisiunii: Adevărul despre taxa de mediu (reluare) 02.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Sidonia Lăţea, titlul emisiunii: Despre diete, vitamine la început de primăvară 03.35 Cultură, cu Eva Laczko, invitat Rozalia Bondrea, titlul emisiunii: Istoria şi cultura romilor 04.17 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Uimitorii aminoacizi 05.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Voicu Şichet, Nicolae Pop, titlul emisiunii: Activitatea publicistică în jurul revistei Eroii Neamului 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia și antrenoarea Simona Niste 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia și antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Murg, titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia și antrenoarea Simona Niste 09.37 Educaţie ecologică, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Elisabeta Bekessy, Ioan Leitner, titlul emisiunii: Viz nelkul nincs elet (Fără apă nu există viaţă) 10.15 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Sidonia Lăţea, titlul emisiunii: Despre diete, vitamine la început de primăvară 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Doina Feher, Ioan Pop, Sergiu Băbăşan, titlul emisiunii: Adevărul despre taxa de mediu (reluare) 13.00 Ştiri 13.38 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Dan Negrean legumicultor pasionat şi de succes 14.30 Teleshopping 14.45 Legendele preotului pe care nu-l suporta pământul 15.05 Religie, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Pallai Bela, Erdodi Endre, titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică 16.07 Spiriduş Ghiduş 17.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Sorin Tănase 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Augustin Iştoc, Cornel Morar, Vasile Sălăjan, titlul emisiunii: Dezindustrializarea judeţului Satu Mare 22.30 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

HOROSCOP

Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 20.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Viața ta sentimentală cunoaște o perspectivă nouă, iar inima ta bate mai tare, pentru că ești atras de o nouă simpatie. Poate, o persoană interesantă ți-a atras atenția și aștepți cu sufletul la gură următoarele întâlniri, când o vei putea revedea.

TAUR. Te afli într-un grup de prieteni cu interese similare, deci scopul comun pe care doriți să atingeți leagă și mai mult acest colectiv. Comunicarea și schimbul de idei se află la înălțime și aveți multe lucruri interesante de aflat unii de la celilalți.

GEMENI. Discuțiile purtate între colegi te-ar putea pune pe gânduri, pentru că îți atrag atenția asupra unor riscuri pe care tu nu le-ai fi observat. Totuși, unii dintre ei mai și exagerează cu îngrijorarea și generează o atmosferă destul de tensionată.

RAC. Începi săptămâna cât se poate de calm și de relaxat, deoarece în sfârșit, nu te așteaptă planuri prea urgente astăzi. Poți munci în ritmul obișnuit, fără să te bată nimeni la cap, deci te poți ocupa de aspecte la care înainte nu te puteai concentra.

LEU. Este o zi fără spor, dar de data aceasta faptul că faci doar pași mărunți nu te deranjează deloc. O viteză prea mare de muncă, probabil că nici nu ți-ar fi pe plac, căci se pare că în sufletul tău a venit primăvară și nu te-ai putea concentra eficient.

FECIOARĂ. Vei putea miza puțin pe noroc în niște problemele financiare, pentru că Fortuna va fi alături de tine. Afacerile, deciziile legate de bani, toate aduc ceva bun în viața ta, însă asta e doar rezultatul hazardului, nu al vreunui efort personal. 

BALANȚĂ. Ai parte astăzi de o victorie superbă, pentru că poți dovedi că ești cel mai bine pregătit dintre toți. Mulți au căutat să te învingă, dar nu au reușit, pentru că ar mai avea mult de învățat pentru a atinge nivelul tău de cunoștințe în domeniu.

SCORPION. Folosește-te de șarmul tău cu care ești înzestrat pentru a determina o anumită persoană să se simtă bine în compania ta. Probabil, e vorba de o întâlnire de afaceri, iar tratativele purtate într-un mod plăcut în totdeauna sunt mai eficiente.

SĂGETĂTOR. Ești încântat de felul cum răspunde partenerul de suflet la gesturile tale de afecțiune. Tu ești plin de sentimente pozitive, implicat profund în viața de cuplu, iar astfel reușești să-l mobilizezi și pe el să fie la fel de tandru și de amabil.

CAPRICORN. Ai demarat o nouă acțiune, iar acum nu mai poți da înapoi. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci, însă, adevărul este, că nici nu ți-ar plăcea să părăsești această scenă, chiar dacă știi bine că nu va fi deloc ușor, dar îți place ceea ce faci.

VĂRSĂTOR. Planurile pe care le discuți azi în familie au toate șansele să devină realitate, deci adună-i pe toți să stabiliți împreună rolul fiecăruia în acest proiect. Tu ești liderul oricărei acțiuni în casă și hotărăști mersul lucrurilor, deci ia măsuri!

PEȘTI. Te surprinde plăcut dăruirea unui coleg care îți sare în ajutor, chiar fără să-i ceri. Ești impresionat de ceea ce este dispus să facă el pentru tine, deoarece, prin gestul său demonstrează că ține la tine, iar prietenia sa e sinceră și necondiționată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.