Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

HOROSCOP

Pesti (18 februarie - 20 martie)

Pesti (18 februarie – 20 martie)

HOROSCOP Informația Zilei 17.03

Ne aflăm în zodia PEȘTI

BERBEC. Aștepți cu nerăbdare o călătore, dar știi bine, că mai ai mult de așteptat. Probabil, la destinație te vei întâlni cu niște persoane dragi, sau vei revedea locuri de care ești atașat sufletește și tocmai de aceea, timpul până la plecare pare infinit.

TAUR. Nu ai înțeles bine glumele unui prieten care, prin felul lui de a ți se adresa, îți face impresia că pe undeva a vrut să te jignească. Fii liniștit, nicidecum nu asta era intenția sa, iar persoana în cauză nici nu-și dă seama, că ar putea să te supere.

GEMENI. Ai cam mult de lucru și sunt activități de durată care consumă multă energie. Nu vei ajunge repede la rezultate, de aceea va trebui să te concentrezi la ce ai de făcut și mai ales să faci uz de răbdarea ta proverbială cu care ești înzestrat.

RAC. Muncești cu pasiune și dăruire, dar și mai multă plăcere îți face când vezi că persoanele alături de care muncești, depun și ei aceeași plăcere în ceea ce faceți. Când fiecare își pune mâna și mai ales sufletul, rezultatele nu pot fi decât superbe.

LEU. Viața de cuplu este cât se poate de plăcută, exact ceea ce ți-ai dorit după o săptămână dificilă la serviciu. Nimic nu ți se pare mai relaxant decât o discuție cu partenerul despre planurile voastre comune sau un pic de distracție cu prietenii tăi.

FECIOARĂ. Ești puțin invidios pe succesul unui coleg care face prea multă zarvă pe marginea unei realizări recente. Face tot ce-i stă în putință să se pună doar el în valoare, cu toate că pentru ceea ce s-a înfăptuit s-a trudit întregul vostru colectiv. 

BALANȚĂ. A venit momentul unei decizii importante, dar ai avut suficient timp de gândire înainte de a răspunde. Acum trebuie să spui ce ai ales și te și poți apuca de trebă, deoarece fiecare variantă are termen limită, deci nu poți să stai degeaba.

SCORPION. Ești antrenat într-o activitate interesantă, care pe cei din jurul tău îi cam înspăimântă, dar pe tine te incită. Poate tocmai faptul că ceilalți se sperie că nu vor putea face față la noile provocări, pe tine te umple de ambiție și de energie.

SĂGETĂTOR. Cei care nu sunt de acord cu ideile tale, nu sunt nici sinceri de data aceasta, deci dacă-i întrebi ce nu le convine, nu îți vor spune adevărul. E o dovadă evidentă a ipocriziei, pentru că pe la spate luptă impotriva ta, dar tu îi vei înfrânge.

CAPRICORN. Adunăți forțele și ambița, pentru că primești sarcini necunoscute, dar pe care tu, în cele din urmă le vei putea rezolva. Practic, ți se pune la încercare voința și puterea, ca să dovedești că vrei cu adevărat săți duci sarcina la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR. Abia aștepți week-end-ul, însă, cu toate că se știe că tu ești un mare călător, de data aceasta nu vrei să pleci nicăieri. Ești foarte obositi și simți nevoia să te odihnești, dar dacă nu mergi nicăieri, tu imediat îți găsești ceva de lucru în casă.

PEȘTI. Ești toată ziua pe drumuri, dar nu se poate vorbi de o călătorie importantă sau la distanțe mari. Umblii cu tot felul de treburi minore, dar le rezolvi pe toate, iar pe drum te întâlnești cu niște oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.