HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 04 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 04.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. O schimbare care apare astăz, poate pune capăt unei acţiuni care părea să meargă bine. Totuşi, norocul tău este, că nu ai investit încă prea mult în acest proiect, nici bani, nici timp şi nici energie, deci cel puţin nu ai de ce săţi pară rău.

TAUR. Simţi că inima ta bate mai tare, căci ţi se oferă mulţumiri sincere, cuvinte de recunoştinţă, precum şi şansa de a retrăi un sentiment demult uitat, sau poate chiar momentele tale de glorie. Eşti fericit pentru că ai realizat ceva, ce alţii nu au ştiut.

GEMENI. Norocul îţi va surâde azi, de unde, probabil, nici nu te aştepţi, de aceea ar fi bine să nu refuzi nici acele oferte, care nu par prea promiţătoare. Ai putea rata o întâlnire, sau ai putea ocoli pe cineva, şi doar apoi săţi dai seama ce ai refuzat.

RAC. Răspunsul cu o oarecare tentă oficială care soseşte azi are un efect benefic asupra afacerilor tale, dându-le un nou avânt. Poate, vei primi acea aprobare de care tocmai aveai nevoie să treci la o etapă superioară într-un proiect important.

LEU. Veştile care îţi parvin azi te vor pune serios pe gânduri. Nu vei afla lucruri nedorite, dar ceea ce ţi se va comunica îţi va impune să faci o alegere importantă, care va aduce schimbări majore atât în viaţa ta persona, cât şi a celorlalţi din jur.

FECIOARĂ. Răsufli uşurat căci banii pe care i-ai aşteptat, ajung astăzi, în sfârşit la tine. Nu este vorba de o sumă imensă, dar e tocmai suficientă pentru a acoperi nevoile de moment şi vei reuşi să-i împarţi în aşa fel încât să nu te bagi în datorii.   

BALANŢĂ. Nu te aventura chiar la prima sumă care ţi se propune, indiferent că e vorba de un job nou, ori vrei să cumperi sau să vinzi ceva, pentru că ai putea ieşi în pierdere. Dacă ai să mai negociezi piţin, sigur vei obţine un preţ mai profitabil. 

SCORPION. Ai câteva cheltuieli mai mărunte, care adunate la un loc dau o sumă destul de frumuşică. Totuşi, nu este cazul să te îngrijorezi, chiar dacă suma nu este tocmai neglijabilă, dar banii de care dispui vor fi suficienţi şi îţi vor mai şi rămâne.

SĂGETĂTOR. Te simţi minunat oriunde mergi astăzi, căci eşti primit cu braţele deschise de toată lumea. Te bucuri de simpatia prietenilor, de afecţiunea rudelor şi de o primire de excepţie peste tot şi ai şi tu o vorbă bună de spus pentru toată lumea.

CAPRICORN. Demult nu ai mai avut o zi atât de plină de satisfacţii! Oriunde îţi întorci privirea, vezi numai lucruri care îţi fac plăcere, dar adevărul e, că nu lumea s-a schimbat spre bine, ci viziunea ta a devenit în ultima vreme ceva mai optimistă.

VĂRSĂTOR. Cu greu reuşeşti să păstrezi dialogul pe un teren ameabil, dar depui eforturi şi în cele din urmă vei avea succes. Vei restabili calmul într-o situaţie mai tensionată, iar cei din jurul tău îţi vor fi recunoscători pentru că previi un scandal.

PEŞTI. În sfârşit, eşti mulţumit şi tu de ritmul în care evoluează planurile tale. Îţi place nespus de mult să ajungi cât mai repede la rezultatele dorite, dar poate, ar fi mai bine să urmezi paşii indicaţi, nu cumva să scapi din vedere detalii importante.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517