HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 03 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 03.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Tensiunile din anturajul în care te afli fac foarte dificilă comunicarea. Parcă ţi-ar fi cu toţii străini, chiar şi oamenii cu care înainte te înţelegeai excelent căci lipsesc: ascultarea reciprocă, prietenia sinceră sau deschiderea spre ceilalţi.

TAUR. Îţi asumi un rol important în destinul altuia şi îţi sacrifici dorinţele proprii, timpul, preocupările, pentru a ajuta pe cinva cine are mare nevoie de tine. Eşti un păinte perfect, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inimă.

GEMENI. Când faci o boacănă, auto-ironia e soluţia cea mai bună de a contracara un atac. Astfel atmosfera nu se va tensiona, în loc de reproşuri, toată lumea se va distra de gafele tale şi vor începe să glumească pe seama greşelii pe care l-ai făcut.

RAC. Lipsa de răbdare poate genera erori în ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi, ca atare tratează obstacolele care se ivesc ca o lecţie a răbdării pentru ţine. Ştii şi tu că nu stai prea bine la capitolul răbdare, vrei săţi realizezi planul cât mai repede.

LEU. Oricât de nervos ai fi astăzi, încearcă să presari mai multe vorbe frumoase, glume şi complimente în vocabularul tău. Nici ţie nu ţi-ar conveni săşi reverse cineva nervii asupra ta, deci vorbeşte aşa cum  ţi-ar plăcea să ţi se vorbească şi ţie.

FECIOARA. A sosit momentul să deschizi o poartă complet nouă în cariera ta. Ca orice ce este nou şi acest pas te şi îngrijorează un pic, dar eşti optimist că mergi pe drumul cel bun, deţii toate resursele potrivite pentru a face faţă acestei schimbări.

BALANŢă. Nu ţi-ai da seama câte ştii şi câte poţi să faci dacă nu ai trece din când în când şi prin probe de încercare, deci nu fi supărat pentru situaţia care apare azi. Ceea ce obţii te pune într-o lumina foarte bună, atât în ochii lumii, cât şi în ochii tăi.

SCORPION. Eşti singurul din anturajul tău, care priveşte spre viitor cu optimism. Cei din preajmă sunt cuprinşi de teamă, şi văd lucrurile mai sumbre, cu toate că nu s-a întâmplat nimic grav, doar că ei vor să observe numai partea goală a paharului.

SĂGETĂTOR. Spiritul tău întreprinzător îşi va lasă amprenta pe orice activitate în care e nevoie de muncă, de efort, sau de organizare, iar astăzi ai toate resursele necesare pentru o reuşită deplină. Tot ce iese azi din mâinile tale e demn de laudă.

CAPRICORN. Un dram de libertate de mişcare poate avea efecte excelente în tot ce ţi-ai propus să faci, ca atare nu insistă să urmezi numai căi foarte stricte. Eşti implicat într-o situaţie în care nu doar regulile dure duc acolo unde speri să ajungi.

VĂRSĂTOR. Eşti foarte precaut în faţa noului, pentru că nu eşti sigur că va duce într-o direcţie atât de bună pe cât pare. Dacă nu accepţi ca îndoială să te conducă, şi laşi un pic lucrurile la voia întâmplării, ai putea avea parte de reuşite grozave.

PEŞTI. Oamenii sunt diferiţi, deci dacă tu eşti sau gândeşti într-un fel, nu tot aşa trebuie să fie şi restul lumii. Dai astăzi de multe feluri de persoane şi dacă faci comparaţii, fă-le doar pentru a descoperi ce-i diferenţiază pe ceilalţi de tine şi pe tine de ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517