HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 01 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.11

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Eşti mult mai suspicios decât altădată şi ai mereu impresia că în spatele aparenţelor frumoase se ascunde ceva ce-ţi poate crea neplăceri. Intuiţia ta e bună şi vei reuşi să descoperi buba la timp ca să nu te bagi în ceva periculos pentru tine.

TAUR. Nu te aventura în investiţii majore, deoarece banii nu-ţi vor ajunge pentru a le duce până la capăt. Chiar dacă sumele disponibile par suficiente, dacă nu eşti destul de cumpătat, te vei trezi că te-ai băgat în cheltuieli ce-ţi depăşesc resursele.

GEMENI. Te simţi în societate ca la tine acasă, deci vei profita de orice ocazie de a convesta, de a-ţi face amici, de a te distra cât mai mult. Prietenii mai apropiaţi, însă, s-ar putea simţi oarecum neglijaţi, pentru că nu le acorzi prea multă atenţie.

RAC. Cineva, din glumă, îţi prevesteşte un moment de viitor dar care în curând se va înfăptui. Fiind vorba de un lucru mult prea bun, e absolut normal că vei râde de el, dar peste puţin timp îl vei privi ca pe un prezicător, cu toate că el doar a glumit.

LEU. Victoria ta se naşte prin nereuşita altuia, iar acum tu nu mai ştii dacă poţi să te bucuri sau mai bine nu te manifeşti. Nu-ţi face mustrări de conştiinţă, nu-ţi fie nicio jenă, căci în orice competiţie unde cineva este învingător, vor exista şi învinşi.

FECIOARĂ. O amintire din trecut revine mereu în sufletul tău. Acum nu te mai ajută la nimic, dar îţi face mare plăcere săţi reaminteşti acele clipe frumoase. Nu poţi trăi mereu din amintiri, depăşeşte trecutul, revin-o în prezent şi priveşte spre viitor. 

BALANŢĂ. Ajungi cam lent la visul tău cel mare, dar nu renunţa, chiar dacă vezi că drumul e lung şi anevoios. Cele mai importante scopuri în viaţă nu se realizează cât ai bate din palme, deci înarmează-te cu răbdare şi energie şi fă ce ai de făcut. 

SCORPION. Ţi-e dor de depărtări, de locuri, sau de oameni dragi aflaţi la distanţă. Ai vrea să pleci, dar ai multe lucruri de rezolvat şi nici concediu nu mai ai, deci nu este momentul tocmai prielnic pentru o călătorie care necesită ceva mai mult timp.

SĂGETĂTOR. Nu ai nicio tragere de inimă spre muncă, de parcă nu te-ar interesa nimic din ceea ce se petrece în jurul tău. Dacă ai putea rămâne acasă, să dormi, ai fi extrem de bucuros, dar nu se poate, deci adunăţi forţele şi depăşeşte momentul.

CAPRICORN. Eşti prea cheltuitor astăzi şi destul de neatent la bani. Gândeşte-te bine înainte de a-ţi arunca banii în vânt, pentru că eşti predispus să cumperi lucruri inutile, dar dacă vei economisi ceva bănuţi, vei avea din ce lua un lucru de folos.

VĂRSĂTOR. Eşti mulţumit de felul în care te poţi înţelege cu colectivul din care faci parte. Joci un rol central în această echipă, ceea ce-ţi oferă multă satisfacţie. Ai talent de lider şi dacă eşti lăsat să te manifeşti în voie, toţi au numai de câştigat.

PEŞTI. Şeful te trimite în delegaţie, deci trebuie să laşi deoparte orice şi să stai la dispoziţia lui. Concentrează-te asupra sarcinilor care ţi-au fost atribuite, pentru a nu-l dezamăgi. Acest drum poate avea o influenţă şi asupra carierei tale pe viitor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517