HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 25 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.10
Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Nu permite nimănui să te jignească pe nedrept, apelează la toate armele din dotare pentru a demonstra că eşti corect şi nu te simţi vinovat de ceea ce te acuză. Poţi dovedi simplu acest lucru, dar trebuie să te ridici pentru drepturile tale.

TAUR. Tratezi lucrurile raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce roadele dorite.

GEMENI. Încearcă să faci totul cum trebuie, cum ţi se cere şi cum este cinstit. Vei fi foarte mulţumit să obţii ceva pe căi legale şi prin forţe proprii, căci cei care fac totul pe căi juste pot prtetinde să fie apreciaţi şi recompensaţi aşa cum se cuvine.

RAC. Dacă deţii o funcţie superioară, acest lucru nu te ajută deloc în relaţiile cu ceilalţi, pentru că vei putea vedea în ochii unora o reală reţinere. Nu-ţi convine să fi văzut aşa, căci te consideri un om corect care judecă pe fiecare aşa cum merită.

LEU. Treci în revistă amintiri frumoase, momente când te simţeai fericit şi ocrotit, evenimente de odinioară care ţi-au marcat viaţa. O călătorie în locurile copilăriei, sau o vizită pe la un fost loc de muncă te duce cu gândul în vremurile de altădată.

FECIOARA. Unii iau în glumă anumite momente serioase, le fac să pară mult mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe ţine să le priveşti la fel şi poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră.

BALANŢA. Te cuptinde un dor nespus de un moment plăcut al vieţii, din trecut, de una din perioadele în care te-ai simţit poate, cel mai fericit. De acolo, din acele vremuri, apare un detaliu care are şanse mari să renască la fel de intens ca atunci.

SCORPION. Se apropie un eveniment de la care ai mari speranţe. Poate e vorba de o întâlnire sentimentală, poate prima dintr-o lungă serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur în viaţă de cuplu, pe care-l aştepţi cu sufletul la gură.

SĂGETĂTOR. Atitudinea optimistă pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai bună alegere, ca atare uită de spiritul tău critic specific şi începe să vezi lucrurile într-o lumina favorabilă. Cele mai bune lucruri vin din direcţii complet nebănuite.

CAPRICORN. Ieşi din mediul apăsător în care ai nimerit, pentru că prezenţa celor pesimişti nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi tot spun că nu se poate, că nu este bine, că nu va ieşi nimic, şi te pot trage şi pe tine înapoi.

VĂRSĂTOR. Din toate direcţii îţi parvin doar veşti bune astăzi. Zâmbetul nu te părăseşte nicio clipă şi descoperi dintr-odată, ce bine merg lucrurile, chiar şi cele mai complicate, atunci când reuşeşti să-ţi menţii acest tonus pozitiv şi optimismul.

PEŞTI. Ţi-e mai mare dragul să-l vezi pe partenerul tău de suflet atât de implicat în proiectele comune. Compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517