HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Uneori norocul nu pică în calea ta din cer, ci trebuie să mai şi lupţi un pic pentru a pune mâna pe el. Practic, depui un oarecare efort ca lucrurile să se rezolve cu bine, dar îţi vei da seama că l-ai fi putut rata uşor, dacă nu ai fi insistat.

TAUR. Schimbarea pe care o decizi astăzi va avea urmări excelente în viitor, totul e să ai suficientă răbdare să-ţi duci planul până la capăt. Nu te aştepta ca roade să apară imediat, pentru că acum totul pare imposibil dar perspectivele sunt frumoase.

GEMENI. Timpul nu ţine cu tine şi trece exact în ritm invers precum ţi-ar conveni ţie. Dacă ai nevoie de un pic de răgaz, nici vorbă de aşa ceva, ai numai urgenţe, iar dacă aştepţi cu nerăbdare un eveniment, ai senzaţia de parcă s-ar mai îndepărta.

RAC. Te simţi excelent în locuri aglomerate, în medii populate, chiar şi unde nu cunoşti pe nimeni, pentru că tu ai un talent aparte de a te adapta în orice situaţie. Comunici cu uşurinţă şi găseşti oricând un subiect interesant de discuţie cu oricine.

LEU. Nu le permite nicicum adversarilor tăi să te întreacă în competiţia în care vă aflaţi. Dacă te laşi influenţat negativ de teama că te-ar putea depăşi prin gesturile lor incorecte, nu faci alt ceva decât să le dai voie să te depăşească, fără să merite.

FECIOARĂ. Chiar dacă acum eşti într-o situaţie dificilă, şi nu vezi calea de ieşire, prietenii te ajută să observi lumina la capătul tunelului. Dacă îi asculţi şi îi urmezi sfaturile, lucrurile vor începe încet-încet să se clarifice şi să se aşeze la locul lor.

BALANŢĂ. Dacă ai de vorbit în faţa unui public mai numeros, apelează la mici trucuri pentru a-ţi face discursul cât mai atractiv. Cei din jur sunt cam distraţi şi nu se arată prea interesaţi de lucruri sobre, deci presară-ţi expunerea cu mici glumiţe.

SCORPION. Nu accepţi să ţi se spună ce să faci şi, mai ales, ce să nu faci. Tu îţi cunoşti foarte bine ţelurile, ştii unde vrei să ajungi şi ţi-ai construit cât se poate de detaliat itinerarul pe care trebuie să-l urmezi pentru a atinge rezultatele planificate.

SĂGETĂTOR. Fii atent la ceea ce spui astăzi, pentru că şefii tăi sunt cu ochii pe tine. Dacă dai o probă de concurs, trebuie să arăţi ce ştii. Dacă participi la un curs, caută să te remarci prin cunoştinţele tale, aceasta fiind marea ta şansă de afirmare.

CAPRICORN. Pui umărul la realizarea planului prietenului tău şi vei fi mândru de tine atunci când vei vedea zâmbetul satisfăcut pe chipul său. Participi cât se poate de serios la împlinirea unui vis deosebit, chiar dacă acesta nici nu este visul tău.

VĂRSĂTOR. Viaţa ta sentimentală se află la înălţime şi treci prin momente de care nu ai mai avut parte demult. Poate ai observat pe cineva atractiv în anturajul tău şi nu ştii cum să-l abordezi sau persoana de care îţi place ţi-a mărturisit ce simte.

PEŞTI. Cândva s-a încheiat o relaţie şi ulterior, ai regretat tare de tot că ai pierdut legătura. Iată că ţi se oferă o nouă şansă de a repara eroarea, de a vă împăca, de a vă oferi unul altuia explicaţii, astfel încât să puteţi reînnoda o prietenie pierdută.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517