HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Întâlneşti exact persoana care te poate face fericit, pentru că îţi iese în cale la momentul cel mai potrivit. E o bucurie şi pentru el să vadă în ochii tăi atâta recunoştinţă, ceea ce-l motivează să dea şi mai mult, poate chiar peste puterile sale.

TAUR. Eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci peste program, dar ar fi bine să mai faci şi câte o pauză şi să priveşti lucrurile detaşat, putând descoperi astfel unele scăpări ce s-au strecurat.

GEMENI. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile tale aflate pe rol, însă doar de tine depinde dacă vrei să împarţi cu ei sau nu bucuria reuşitei. Cineva îţi dă un exemplu de modestie şi dacă procedezi că el, ai numai de câştigat.

RAC. Te retragi din iureşul lumii pentru că ai ceva foarte important de studiat, de analizat şi te închizi de bună voie în casă. Călătoriile sunt şi ele o problematică a zilei, căci ar trebui să pleci undeva, ai vrea să te duci, dar ceea ce ai de făcut nu te lasă.

LEU. Astăzi dai numai de piedici. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţă unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie.

FECIOARA. Te implici trup şi suflet în tot ce vor cere cei dragi de la tine de parcă ar fi chiar problemele tale. Ceilalţi vor răsufla uşuraţi că ai intervenit tu, că au mai scăpat şi ei de o părticică a greutăţilor, pe când tu nu-ţi mai vezi capul de treburi.

BALANŢĂ. Intuiţia te avertizează că ar putea exista un pericol sau un punct slab care poate strica ceva, iar prudenţa te ajută să nu-ţi risipeşti energia degeba. Nu te grăbi la rezultate rapide, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune.

SCORPION. Ţi se recunoaşte experienţa şi eşti apreciat la adevărata ta valoare în domeniul tău de activitate. Eşti convins că orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine, dar eşti conştient că acest lucru atrage după sine şi o imensă răspundere.

SĂGETĂTOR. Ai senzaţia că timpul trece prea lent, iar tu nu prea mai ai răbdare. Doreşti rezultate mai rapide, pentru că eşti implicat într-un demers care evoluează parcă cu viteza melcului, iar ritmul tău de muncă nu corespunde cu al colegilor tăi.

CAPRICORN. Lucrezi mult, dar mai e cale lungă până când roadele muncii tale vor începe să se vadă. Ai fost conştient de acest lucru de la bun început, deci nu îţi vei pierde răbdarea, dar tragi tare pentru a-ţi putea finaliza munca cât mai repede.

VĂRSĂTOR. Nu mai poţi amână eveniment anunţat cu mult timp înainte, trebuie să spui prezent atunci când îi vine vremea. Deşi nu e tocmai tocmai pe placul tău, încet, vei începe să descoperi câte ceva care să-ţi convină din toată situaţia asta.

PEŞTI. Prietenii te invită să ieşi din casă şi nu-i vei refuza, pentru că ai avea chef de o aventură nouă, indiferent în ce plan al vieţii. Că e o escapadă în afaceri sau o aventură romantică, te simţi bine în pielea ta, cum nu te-ai mai simţit de multă vreme.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517