HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Te gândeşti dacă merită sau nu să porneşti pe calea care ţi se deschide în faţă, fără să laşi pe alţii să decidă în locul tău. Tu poţi aprecia cel mai corect rezultatele previzibile şi dacă vezi că e un consum inutil de timp şi energie, te vei opri.

TAUR. Ţi se lansează o invitaţie care îţi face mare plăcere. Poate fi o invitaţie la o nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, poţi primi o ofertă excelenţă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon ce-ţi prevesteşte lucruri deosebite.

GEMENI. Cu toate că eşti convins că toate sunt scrise undeva şi programate foarte bine, de data aceasta eşti uimit de ceea ce se petrece. Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit şi pentru eventuale modificări chiar şi în cele mai perfecte planificări.

RAC. Munca de la serviciu nu îţi oferă prea multă satisfacţie, dar nu pentru că nu ar merge bine, ci pentru că ai prefera să te afli în altă parte. Gândul te duce undeva în locuri îndepărtate, unde ştii că vei ajunge în curând, dar mai ai puţin de aşteptat.

LEU. Cineva, cine are încredere în tine, te motivează să începi un anumit proiect. Singur, fără să ai pe cineva cine să te împingă de la spate, ţi-ar fi fost mai greu să te decizi, dar acestă precoană este convinsă că eşti capabil de o reuşită deosebită.

FECIOARA. Ai parte de mari bucurii pe care copilul tău ţi-l aduce, sau poate tu ai să provoci clipe fericite părinţilor tăi. Dedică-ţi timpul liber celor dragi, mai ales celor mai apropiaţi, pentru că avei starea necesară de a vă bucura unii de ceilalţi.

BALANŢĂ. Planurile financiare sunt principalul subiect al zilei, ori pentru că trebuie să primeşti o sumă apreciabilă, ori decizi să faci o investiţie. Vei cheltui mai mult ca de obicei, dar îţi oferă satisfacţie, pentru că dai banii pe lucruri necesare.

SCORPION. Nici nu trebuie să spui ce simţi, dar partenerul deja ştie ce se petrece cu tine şi va încerca să-ţi ridice moralul. Ai nevoie de vorbe dulci şi de mângâiere sufletească, pentru că acestea sunt sursa ta de energie când eşti cu psihicul la pământ.

SĂGETĂTOR. Înainte de a te apuca de o acţiune nouă. ar fi bine să duci la capăt ce ai început, ca apoi să te poţi concentra asupra noii direcţii. Ţi-ar consuma cam multă energie să faci faţă pe două fronturi simultan, iar asta te-ar epuiza prea repede.

CAPRICORN. Pe lângă faptul că tu însuţi ai destule probleme pe cap, mai atragi şi alţi oameni la fel de împovăraţi de griji. Lucrurile ar fi mult mai simple dacă nu te-ai înconjura de persoane şi mai trişti decât tine, deci mai bine munceşte singur.

VĂRSĂTOR. Dacă ai dedica această zi doar iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru că îţi încarci bateriile de energie şi inima de sentimente puternice. Bucură-te de fiecare moment oferit de cei care te iubesc sincer şi fii alături de ei cu toată fiinţa ta!

PEŞTI. Încerci să te înţelegi, dar nu prea reuşeşti cu persoanele aflate la oarecare distanţă de tine, ori că vârstă, ori că nivel social. Exprimă-ţi punctul de vedere argumentat, pentru că unii nu vor accepta să vii cu critici, nici măcar dacă ai dreptate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517