HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 12 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Eşti mulţumit de evoluţia proiectului tău şi de rezultatul ce se prefigurează în faţă ochilor şi faci tot posibilul să ajungi şi mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe.

TAUR. Pe parcursul călătoriei ce ţi se arată pentru astăzi descoperi aspecte care îţi dau un nou chef de acţiune. Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de energie pozitivă şi ţi se deschid perspective noi.

GEMENI. Astăzi vei putea privi dintr-un unghi nou apartenenţa ta la un cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti lafel ca ei, gândeşti că ei, reacţionezi că ei. Adaptează-te acestui mediu şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur.

RAC. Nu te simţi în apele tale, te apasă emoţii negative şi supărări, deci ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul apare chiar apare! Totul e ca şi tu să profiţi de şansa care îţi poate abate gândurile de la ceea ce te frământă.

LEU. Ai mai multe plăti de efectuat astăzi şi când vezi că începe o altă luna cu altă serie nesfârşită de datorii şi facturi, deja te doare capul. Fii atent la sumele pe care le manevrezi în această perioadă să nu te implici în cheltuieli ce nu le poţi duce.

FECIOARA. Persoana iubită nu poate fi alături de tine aşa cum ai dori. Tot greul cade pe umerii tăi, dar vei găsi calea optimă pentru a alunga grijile şi problemele, că să restabiliţi puntea care vă uneşte. Şi de tine depinde mult să refaci armonia.

BALANŢă. Simţi lumina caldă atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot, în tot ceea ce faci şi ai motive de maximă bucurie.

SCORPION. Nu mai poţi tolera la nesfârşit o situaţie care se tergiversează deja de prea multă vreme. Eşti pregătit să-i pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la final, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic promiţător la orizont.

SĂGETĂTOR. Cel mai bun verdict într-o anumită problemă îl vei da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajuta să tragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să spui ultimul cuvânt înainte să analizezi.

CAPRICORN. Nu refuza dialogul cu cei din anturajul tău pentru că, este nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celorlalţi. Chiar dacă, într-o discuţie celălalt va fi cel care are ultimul cuvânt, rezultatul va fi pe placul tuturor.

VĂRSĂTOR. E vremea să te eliberezi de o obsesie, pentru că te simţi bolnav emoţional din cauza unor întâmplări vechi. Poţi lua acum o decizie salvatoare care reabilitează situaţia de atunci, dar vei avea nevoie de un dram de curaj că să faci asta.

PEŞTI. Nu fugi de provocările ce apar, de schimbare sau de noutate pentru că asta va fi caracteristică de baza a acestei zile, mai ales în plan sentimental. Orice tendinţă de eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517