HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 10 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 10.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. O perioadă ai fost răsfăţat de ajutorul familiei, de mult sprijin în viaţa ta, iar azi eşti pus în situaţia de a decide singur ce trebuie să faci. La început te cam sperie ideea că rezultatul va depinde de tine, dar te vei descurca foarte bine.

TAUR. A avut loc, în trecut, un eveniment care te-a făcut fericit iar astăzi vei retrăi emoţiile de atunci, vei resimţi din nou bucuria acelui moment. Treci printr-un loc de care te leagă amintiri frumoase sau revezi pe cineva de cine ţi-a fost tare dor.

GEMENI. Nu eşti mulţumit de ritmul în care evoluează activitatea la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme. Durează prea mult, rezultatele încă nu se văd, dar nu e cazul să intri în panică, nu eşti legat de termene limită, deci nu trebuia să te grăbeşti.

RAC. Eşti bine văzut la locul tău de muncă, cariera ta cunoaşte o relansare, pentru că reuşeşti să te remarci prin idei interesante, soluţii geniale şi prin hărnicie. Şefii vor fi mulţumiţi de tine, dar şi tu însuţi vei fi încântat de rezultatele muncii tale.

LEU. E vremea deciziilor cu impact financiar, dar nu trebuie să te grăbeşti să dai banii chiar pe prima idee ce-ţi trece prin minte. Analizează rentabilitatea afacerii pe care vrei să o demarezi şi oportunitatea unei cheltuieli, ca să nu regreţi mai târziu.

FECIOARĂ. Viaţa de cuplu este armonioasă şi promiţătoare, pentru că partenerul îşi ia angajamente care te încarcă cu bucurie. Pentru perioada imediat următoare se prevesteşte ceva, ce va transforma traiul în doi într-un motiv de mare fericire.

BALANŢĂ. Eşte plictisit de călătorii, ţi-ar plăcea să stai şi tu o zi acasă, dar nu ai nicio şansă. Deplasările sunt la ordinea zilei, deci astăzi nu-ţi face program de stat pe loc, însă drumul pe care îl faci astăzi va aduce ceva mai special pentru tine.

SCORPION. Ai fi vrut să finalizezi un proiect cu mult înainte de termen, dar se pare că nu va merge. Te incadrezi în timp, faci totul cum trebuie, vei preda munca mai repede decât ar trebui, dar nu îţi va rămâne atăta timp liber cât ţi-ai planificat.

SĂGETĂTOR. Dacă te laşi furat de pasiunea de a cheltui, te vei trezi fără miciun ban în buzunar. Posibilităţi de a face cumăprături se ivesc la fiecare colţ de stradă, care mai de care atrăgătoare, totuşi, azi ar fi mai bine să-ţi impui o anumită limită.

CAPRICORN. Uneori e nevoie şi de un pic de răgaz în iubire, când laşi relaţia să se mai aşeze de la sine. Dacă ai vrea să consolidezi şi mai mult legătura voastră, cu cât mai tare vrei să te grăbeşti, cu atât devine mai mare riscul de a distruge totul.

VĂRSĂTOR. Săptămâna trecută nu s-a terminat aşa cum ţi-ar fi plăcut. E agitaţie mare în jurul tău, iar această permanentă schimbare te cam stresează, însă astăzi eşti foarte hotărâtă să nu le mai acorzi atâta atenţie şi în cele din urmă vei şi reuşi.

PEŞTI. Sufletul tău e cam prea încărcat, dar acestea sunt lucruri pe care le ţii doar pentru tine. Poate este o iubire secretă, sau o aventură extraconjugală, despre care ai vrea să vorbeşti cu cineva, dar consideri mai sănătos să nu-i povesteşti nimănui.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517