HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 08 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 08.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. O rudenie mai în vărstă trece prin momente dificile şi ai vrea să-i fii alături. Dacă s-ar putea să iei pe umerii tăi greutăţile sale, ai face-o fără să stai pe gănduri, dar nu poţi face altceva decăt să o susţii şi să-i dovedeşti că-ţi pasă de ea.

TAUR. Dai dovadă de multă răbdare când este vorba de propriile tale planuri. Eşti conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte, de aceea eşti capabil să aştepţi oricât dacă ai şi garanţia că vei ajunge sigur la scopul pe care ţi l-ai propus să-l atingi.

GEMENI. Eşti cam sensibil şi pui prea uşor la suflet orice afront care se iscă în anturaj. E o discuţie absolut minoră, care nu are nicio legătură cu persoana ta, sau chiar dacă te priveşte într-un fel sau altul, rezultatul dezbaterii va fi în favoarea ta.

RAC. Dacă un prieten îţi atrage atenţia să-ţi mai domoleşti energia, nu te supăra, pentru că el vede mai bine care trebuie să fie măsura lucrurilor. Deşi eşti genul de om echilibrat, de data aceasta ritmul pe care îl dictezi se pare că e prea accelerat.

LEU. Pentru că ai scăpat de o piatră de pe inimă, ai curaj să te bucuri de tot ce ţi se oferă. Dacă aşteptai cu nerăbdare un răspuns sau o veste, sosirea acestuia are un efect fantastic asupra ta, pentru că te motivează şi îţi oferă un nou chef de viaţă.

FECIOARĂ. Nu poţi participa trup şi suflet la bucuria altora, cu toate că ai şi tu un rol în succesul care se celebrează. Ceilalţi încearcă să te atragă în sărbătoarea lor, dar tu eşti cu găndul la ceva cu mult-mult mai important pentru sufletul tău.

BALANŢĂ. Ajungi astăzi înt-un loc unde nu ai mai fost demult şi de care ţi-a fost dor deja. Întălneşti oameni care te înconjoară cu multă dragoste şi se bucură tare de prezenţa ta, încăt, când va veni momentul să pleci îţi va fi greu să te desparţi de ei.

SCORPION. Nicăieri nu e mai bine decât acasă. Te relaxezi, uiţi de probleme şi îţi permiţi câteva ore de odihnă în plus. Stai mai mult de vorbă cu cei dragi şi, având mai mult timp să te gândeşti, îţi dai seama că vrei să aduci unele noutăţi în casă.

SĂGETĂTOR. Pregăteşti cu lux de amănunte o călătorie la distanţă care va avea loc în perioada următoare. Nu vrei să laşi nimic la voia întămplării, verifici totul în detaliu, fiind foarte preocupat ca totul să meargă ca la carte atunci cănd vei pleca.

CAPRICORN. Tocmai banalul şi obişnuitul acestei zile este ceea ce aveai nevoie pentru a te simţi bine. Laşi deoparte problemele majore şi toate grijile cotidiene şi-ţi propui să te bucuri din plin de lucrurile mărunte, dar frumoase din week-end.

VĂRSĂTOR. Călătoriile pe care le faci necesită resurse suplimentare din partea ta. Poate fi vorba de cheltuieli mai mari, de mai mult timp, sau mai multă energie investită, oricum, nu vei spune nu, deoarece, ceea ce te aşteaptă, merită sacrificiul.

PEŞTI. Banii ce i-ai adunet de ceva vreme sunt pe cale să ia o direcţie importantă. Te-ai tot gândit şi ai analizat mult timp înainte şi ai ajuns la concluzia că ar fi bine să-i investeşti acum, fiind un proiect deosebit pe care-l pregăteşti cu seriozitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517