HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 07 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 07.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia de faţă, deoarece există două laturi complet diferite ale aceleiaşi probleme. Ai putea avea şi ceva de câştigat din toată povestea aceasta, fapt care te încântă, dar şi un preţ de plătit, care e cam piperat.

TAUR. Deşi primeşti o veste destul de neplăcută, totuşi, nu eşti deloc copleşit de cele întâmplate. Este ceva la ce te-ai aşteptat şi eşti pregătit să-i faci faţă, fără să te demoralizeze, ba chiar, în cele din urmă vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta.

GEMENI. Îţi vine o idee care trebuie pusă cât mai repede în practică. Ai curajulul să încerci ceva nou, ceva ce nu ai mai făcut înainte, chiar dacă nu prea eşti adeptul soluţiilor originale, dar când vezi ce efecte bune are, e şi normal să faci cu plăcere.

RAC. Nnoutăţile pe care le povesteşti celor din jurul tău au un efect pozitiv asupra tuturor, iar ceilalţi te vor privi ca pe un mesager divin. Îţi place această postură, să aduci tu vestea bună şi să vezi un zâmbet pe chipul cuiva atunci când i-o transmiţi.

LEU. Deciziile pe care le iau astăzi cei care deţin puterea îţi ridică mari semne de întrebare. Dau dispoziţii peste dispoziţii şi nu îşi dau seama că nu fac bine ceea ce fac. Tu nu te opui acum, laşi după ei, ştiind că vor observa şi ei odată că au greşit.

FECIOARĂ. Şefii te-au împovărat cu o grămadă de sarcini şi responsabilităţi, iar colegii te critică că te-ai însrăinat de ei. E adevărat că nu mai eşti acel coleg de gaşcă care ai fost, dar nu lăsa ca ispita poziţiei să-ţi strice relaţiile cu prietenii tăi.

BALANŢĂ. Oricât te-ai strădui să faci pe plac tuturor, nu vei reuşi. Deşi faci tot ce poţi să fie bine pentru toată lumea, tot vei auzi comentarii, deoarece unii nu fac altceva decât să critice, dar nu le da atenţie, căci importanţi sunt cei care te apreciază.

SCORPION. Eşti nervos şi ridici tonul la orice fleac, existând riscul să declanşezi o ceartă de proporţii între colegi. Norocul e că în grupul vostru mai sunt şi care au simţul umorului şi fac haz din ieşirile tale, readucându-ţi şi ţie zâmbetul pe buze.

SĂGETĂTOR. Exact când trebuie să rezolvi ceva, se iveşte un detaliu din trecut. Ai acumulat nişte experienţe pe care nu le-ai folosit până acum, sau ai cumpărat un obiect care mult timp ţi se părea inutil, iar acum a venit vremea să le foloseşti.

CAPRICORN. Eşti blocat într-un punct mort, în care nimic nu se mai mişcă, dar dacă nu găseşti singur soluţia, apelează la colaboratori. Cei imparţiali ţi-ar putea fi de mare folos, deci discută şi cu alţii, pentru că din dialog se pot naşte idei bune.

VĂRSĂTOR. Îţi vine greu să spui clar ceea ce simţi, parcă nu ţi-ai găsi cuvintele, sau poate nici nu e prea multă ordine în inima ta. Eşti schimbător, îţi place ba una, ba alta, şi dacă nu aşezi lucrurile la locul lor, emoţiile tale îţi vor provoca un haos.

PEŞTI. Gândul tău zboară spre un loc drag, faţă de care ai o atracţie aparte şi simţi că acolo îţi găseşti alinare. Dacă pleci la drum, ceea ce te aşteaptă la destinaţie va fi exact ce ce-ţi doreşti, locul potrivit pentru a mai scăpa puţin de stresul cotidian.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517