HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 octombrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.10
Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Progresul planurilor tale depinde mult de capacitatea ta de a-ţi selecta tovarăşii de lucru sau colaboratorii. Nu toţi cei care se laudă că le ştiu pe toate sunt în stare de ceea ce spun, deci nu te lăsa păcălit de vorbe măreţe şi promisiuni.

TAUR. Nu eşti prea deschis, prea comunicativ astăzi şi nu vrei să pui pe tavă sentimentele tale cele mai ascunse. Cu cât adversarii te cunosc mai bine, cu atât devii mai vulnerabil, iar pentru a te putea menţine în poziţie, nu poţi lăsa porţi deschise.

GEMENI. Este o zi superbă pe care ar trebui să o dedici total persoanelor care-ţi sunt foarte dragi. Orele petrecute în compania lor ţi se vor părea comoara cea mai de preţ, încât vei putea încheia ziua cu un sentiment de împlinire şi de mulţumire.

RAC. Deschide ochii înainte de a porni pe drumul care ţi se pare atrăgător, pentru că e posibil să fie o pistă falsă. Nu te lăsa influenţat de cei care promit multe şi nu fac nimic, bazează-te pe capacităţile proprii, iar astfel îţi vei atinge sigur scopul.

LEU. Ai multe planuri, dar nu le poţi pune în aplicare din cauza unui aşa zis şef, care te împiedică la tot pasul. Probabil, consideră că i se cuvine lui şi se foloseşte de putere pentru a-şi da la o parte toţi contracandidaţii, dar cu tine nu-i va merge.

FECIOARĂ. Faci calcule cu privire la veniturile tale, dar mai ales la cheltuielile care se apropie. Eşti atent la toate detaliile, la fiecare bănuţ şi iei decizii înţelepte, iar în cele din urmă nu doar că îţi vor fi suficienţi, dar îţi vor mai şi rămâne ceva.

BALANŢĂ. Micile bucurii ale vieţii uneori pot fi destul de costisitoare, iar azi ai putea cheltui ceva bani în plus pentru a face o surpriză celor dragi. Eşti generos când ştii că le poţi lua ceea ce îşi doresc, căci şi ei îţi oferă tot ce le stă în putinţă.

SCORPION. Nu încerca să lucrezi pe două fronturi simultan, pentru că nu vei ajunge la rezultatele dorite nici într-o parte, nici într-alta. Trebuie să alegi, pentru că dorinţa ta de a mulţumi şi capra şi varza duce doar la un consum de energie fără rost.

SĂGETĂTOR. Veştile bune merită sărbătorite, căci rareori ai motive de o astfel de bucurie. De la oamenii care îţi apar azi în cale vei obţine informaţii importante care te vor impresiona profund, încât simţi nevoia să le transmiţi şi tu mai departe.

CAPRICORN. Apreciezi mult sentimentele ce te leagă de partenerul tău de suflet. Între voi există nu doar o simplă iubire, ci şi o prietenie frumoasă şi o comunicare eficientă, încât puteţi colabora cât se poate de armonios pe toate planurile vieţii.

VĂRSĂTOR. Ca să poţi trece la următoarea etapă a acţiunii aflete pe rol ai nevoie de intervenţia unei alte persoane. Trebuie să o convingi, să o atragi în planurile tale, pentru că dacă simte că are ceva de câştigat, te va ajuta cu drag şi cu eficienţă.

PEŞTI. Nu te lasă influenţat de nervii altora, ci încearcă să treci peste probleme cu o atitudine mai optimistă şi cu un pic de umor, ceea ce te şi caracteruzează. Nu are rost să pui totul la suflet şi să te agiţi, tu rezolvi uşor orice făcând chiar haz de necaz.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517