HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 01.07
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Te-ai cam schimbat în ultima vreme, dar cei din anturaj nu prea înţeleg această evoluţie a imaginii tale. Ei nu ştiu ce se petrece în sufletul, ori în anturajul tău, deci necunoscând adevăratul motiv, nu au cum poată să înţelege modificările.

TAUR. Eşti în dilemă, în aproape toate planurile vieţii. Ai tot încercat să faci ceva şi nu a ieşit, iar acum nu şti, să mai încercerci sau nu. Ceva asemănător se petrece şi în legăturile tale interumane, dar în curând cineva îţi va restabili optimismul.

GEMENI. Rareori reuşeşti să ai atăta îndrăzneală să ieşi în faţă şi să atragi atenţia asupra ta. Însă, când eşti atât de ferm pe poziţie şi atăt de sigur pe ceea ce ştii, ar fi mare păcat să stai calm în banca ta şi să aştepţi liniştit să-ţi remarce alţii calităţile.

RAC. Ţi se face o ofertă căt se poate de profitabilă care merită a fi acceptată, fără să stai prea mult pe gănduri. Că e vorba de o afacere, sau şansa de a cumpăra ceva la un preţ bun, beneficiile acestei tranzacţii ţi se vor arăta într-un timp foarte scurt.

LEU. Astăzi, orice problemă profesională cu care te confrunţi îşi va găsi cât se poate de uşor rezolvarea. Eşti detaşat de gravitatea situaţiei şi nu te pierzi cu firea, ceea ce te ajută să iei decizii clare şi potrivite momentului, precum şi intereselor tale.

FECIOARĂ. Te pregăteşti de o călătorie, dar lucrurile nu evoluează în direcţia în care ai fii vrut tu. Ceva nu iese aşa cum ţi-ai planificat, dar în cele din urmă ai să vezi că totul va fi bine, poate chiar mai bine decăt cum ţi-ai imaginat tu la început.

BALANŢĂ. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, atât la serviciu, cât şi acasă, dar pentru a face ordine printre ele, prima dată trebuie să le sistematizezi în capul tău. Te pregăteşti să mergi undeva, dar nu poţi pleca până nu-ţi termini treburile acasă.

SCORPION. Nu le acorda atenţie celor care comentează mereu vizavi de reuşitele tale, bucură-te mai bine de succes. Laudă-te lumii, altfel nu au de unde să afle ce victorii ai obţinut, şi demonstrează-le că ceea ce ai obţinut este pe deplin meritat.

SĂGETĂTOR. Nu te grăbi să dai un răspuns cu privire la o problemă care ştii că nu se poate rezolva peste noapte. Decizia pe care o vei lua va avea efect pe termen lung şi dacă nu faci alegere înţeleaptă, mai târziu nu vei putea schimba prea mult.

CAPRICORN. Priveşti spre viitor plin de speranţă, pentru că eşti ferm convins că acel eveniment spre care te îndrepţi acum se va desfăşura în auspicii foarte bune. Norocul e aproape şi căt timp crezi cu tărie în şansa ta, totul va merge ca pe roate.

VĂRSĂTOR. Cineva parcă se opune ascendenţei unor evenimente care păreau să înainteze foarte bine. Se bagă unde nu are nicio treabă, dar îţi dai seama repede cu cine ai de-a face, iar după ce îl vei înlătura, lucrurile îşi vor relua cursul lor normal.

PEŞTI. Ai vrea să te lase toată lumea în pace, să nu te deranjeze nimeni. Dacă simţi că acum nu ai chef de conversaţii, retrage-te undeva într-un loc linişti. Nu-i nimic rău dacă cineva doreşte puţină intimitate, doar să nu ţină prea mult această stare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345