HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 28 iunie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 28.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Dacă porneşti la drum, călătoriile îţi pot purta noroc astăzi, pentru că nimereşti prin locuri superbe sau întâlneşti oameni cu care te simţi minunat. Dacă totuşi rămâi acasă, veştile care îţi parvin de departe te vor surprinde foarte plăcut.

TAUR. Entuziasmul tău va fi domolit de o persoană mai matură care te va avertiza să nu consumi mai multă energie decât cât e necesar. Pasiunea ta pentru un proiect nou trebuie ţinută sub control, căci eşti dispus să lucrezi mai mult decât cât merită.

GEMENI. După cum se vede, viitorul tău profesional depinde în mare măsură de disponibilitatea ta de a te perfecţiona. Nu ţi se spune nimic, nimeni nu te obligă la aşa ceva, dar îţi dai tu singur seama, că fără o şcoală în plus nu vei putea înainta.

RAC. Te bucuri de o zi liniştită în familie. Lipsa unor factori care să agite spiritele este tocmai benefică unor discuţii menite să rezolve anumite probleme importante care necesită o atmosferă calmă şi echilibrată pentru a putea fi analizate amănunţit.

LEU. Munceşti mult, fără niciun pic de răgaz, dar rezultatele vor fi clar vizibile. Te pregăteşti să participi la un eveniment sau să pleci într-o călătorie şi vrei să fie toate finalizate, puse la punct, pentru a nu întâmpina greutăţi în ultimul moment.

FECIOARĂ. Ai un talent special de a câştiga simpatia, chiar şi a celor care te văd prima dată. Unde apari totul tu se luminează, pentru că zâmbeşti mereu, abordezi o atitudine veselă, optimistă, degaji o energie pozitivă şi transmiţi şi celor din jur.

BALANŢĂ. Îţi faci planuri cu privire la viitorul tău profesional. O nouă diplomă, un curs de specializare, ambiţia de a ajunge la un nivel superior de competenţă în domeniu sunt doar câteva din planurile pe care le-ai putea decide chiar de astăzi.

SCORPION. Eşti mulţumit de felul în care înaintează proiectele la care îţi aduci contribuţia, mai ales de colaborarea foarte eficientă cu tovarăşii tăi de echipă. Nu este un proiect pentru o singură persoană, ci se pare că va implica mai multă lume.

SĂGETĂTOR. Ai putea să-ţi rezolvi un sejur de vacanţă, poate ai şansa să prinzi vreo reducere şi o să vorbeşti cu amicii să mergeţi împreună. Când plecaţi în grup undeva, distracţia e asigurată, cercul vostru de prieteni fiind pus mereu pe glume.

CAPRICORN. Nostalgic şi romantic cum eşti astăzi, priveşti prea des spre trecut, spre vremurile idilice în care iubeai şi erai iubit. Poate duci dorul acelor vremuri frumoase, sau ai ocazia de a readuce la lumină amintiri sau sentimente de demult.

VĂRSĂTOR. Tot elanul tău este blocat de o piedică ce te obligă să stai pe loc, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Ori te poţi ocupa un timp de altceva, ce ai neglijat, ori e exact perioada necesară pentru a te odihni după săptămâni lungi de muncă intensă.

PEŞTI. Proiectul la care lucrezi de un timp a ajuns în faza în care poţi culege deja laurii. Că se calculează într-un sentiment de satisfacţie al muncii bine făcute, sau într-o recompensă materială apreciabilă, eşti mulţumit şi consideri că merita efortul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345