HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 27.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Te preocupă viitorul carierei tale şi decizia ta de astăzi va avea un efect pe termen relativ lung. E timpul să pleci la un alt loc de muncă, să primeşti o altă funcţie sau să urmezi un curs, iar ideile care îţi vin acum par să fie foarte inspirate.

TAUR. Lipsa banilor te împiedică să ajungi la ţelul pe care ţi l-ai fixat. Făcând un calcul sumar al rezervelor de care dispui, îţi dai seama că pe moment sunt destul de restrânse, dar ajung pentru cele necesare, iar în curând vei mai avea ceva venit.

GEMENI. Joci azi un rol important în rezolvarea unei probleme destul de dificile, căci doar tu ştii să redresezi situaţia. Cine te are astăzi prin preajmă, are numai de câştigat, pentru că eşti generos şi stii să le oferi tutror sfaturile cele mai potrivite.

RAC. Norocul poate să apară în cele mai neobişnuite momente, deci nu trebuie să fii surprins de auspiciile excelente care se ivesc spontan. Trebuie să fii rapid, să te foloseşti de el imediat, ca să nu regreţi apoi că nu ai valorificat şansa ce ţi se oferă.

LEU. Ceea ce faci astăzi nu duce în direcţia pe care ţi-ai plănuit-o, dar se pare că nici nu te dezamăgeşte. Nu te deranjează că vroiai un lucru şi în cele din urmă va ieşi alt ceva, din moment ce rezultatul este, poate şi mai bun decât cel preconizat.

FECIOARĂ. Se pare că ai ajuns la un final de drum, care nu mai are continuaare. Rămâne un gol adânc în sufletul tău, iar ca să-l poţi umple cu ceva în mod eficient  va trebui să-ţi găseşti o nouă cale pe care să mergi, un scop pe care vrei să-l atingi.

BALANŢĂ. Te pregăteşti pentru o călătorie, dar mai ai multe de rezolvat. Ai de făcut o serie de cumpărături, poate îţi mai iei şi bilet de călătorie, sau trebuie să-ţi rezolvi mijlocul de transport cu care vei pleca, dar linişteşte-te, toate vor ieşi bine.

SCORPION. Banii trebuie făcuţi, degeaba aştepti să-ţi pice din cer. Nu te baza pe promisiuni legate de viitoarele creşteri salariale, nici pe credite mai mult sau mai puţin avantajoase, pentru că numai prin eforturile tale proprii poţi realiza un venit.

SĂGETĂTOR. Ai ajuns la finalul unei lungi activităţi şi a sosit vremea culegerii roadelor, dar nu a fost un efort singular, ci ai lucrat alături de un grup pentru acest succes. Împreună aţi muncit şi tot împreuna vă veţi putea bucura şi de rezultate.

CAPRICORN. Nu te poţi folisi de o şansă ce ţi se oferă, de parcă nu ai fi pregătit pentru ea. Te gândeşti că, mai întâi, trebuie să duci la capăt planurile aflate pe rol, iar abia după aceea să te întorci la ocazia pe care încă nu ştii cum o vei valorifica.

VĂRSĂTOR. Ziua aceasta este foarte capricioasă pentru tine, pentru că treci de la linişte la nerăbdare de la o clipă la alta. De tine depinde cum îţi echilibrezi starea, astfel încât să-ţi fructifici energia exact cum se pretează cel mai bine pentru tine.

PEŞTI. Te simţi bine în compania unei persoane care îţi seamănă mult. Formaţi un tandem perfect, colaboraţi bine şi vă completaţi reciproc în tot ce faceţi. Gândiţi al fel, reacţionaţi în acelaşi mod la toate, ca doi tovarăşi care se cunosc foarte bine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345