Horoscop (12 mai 2023)

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Te-ai trezit cu faţa la pernă, pentru că, nimic nu-ţi convine şi parcă totul te deranjează. Când eşti deja convins că toate s-au aliat împotriva ta, apare ceva, ce te face să afirmi că totuşi, aceasta este cea mai bună zi din ultima vreme.

TAUR. Ai nevoie de colaboratori la proiectul pe care-l demarezi. Crezi că este un moment nepotrivit pentru a-ţi găsi noi colegi, dar candidaţii vin şi apare printre ei o persoană modestă, cenuşie, de competenţa căreia ai să-ţi dai seama doar aşa, din întâmplare, dar îţi va fi de mare ajutor.

GEMENI. Porneşti cu mult chef şi speranţe mari un plan nou, dar te izbeşti de greutăţi chiar la primul pas, ceea ce îţi taie pe moment, avântul. Nu ar trebui totuşi, să renunţi din cauza unui impas minor generat de o situaţie nefastă care în curând va trece şi poţi merge mai departe.

RAC. Nu poţi şi nu ai niciun interes de a continua un proiect care nu-ţi mai oferă câştig şi nici plăcere. Consideri că ai făcut tot ce se putea pentru a duce mai departe acest demers, dar se pare că acum, cel mai înţelept lucru este, să închei acest capitol, sau eventual să-l suspenzi.

LEU. Parcă nu te poţi concentra la nimic, ai emoţii şi stai ca pe ghimpi aşteptând o veste importantă de care ai avea mare nevoie acum. Din 5 în 5 minute îţi verifici poşta sau stai cu urechea la telefon, sperând că, poate, de acolo apare ceva, dar iepurele sare de unde nici nu te aştepţi.

FECIOARĂ. Ai o listă întreagă de sarcini în aşteptare, lucruri pe care de obicei le faci cu drag, dar timpul te presează şi nu vrei să le faci doar aşa de mântuială. Sunt proiecte artistice sau aşa ceva, care necesită creativitatea ta, ca atare rezultatul depinde doar de tine, deci vrei să iasă perfect.

BALANŢĂ. Este o zi norocoasă pentru orice afacere şi orice manevră financiară pentru nativii zodiei tale, deci fii deschis la ofertele rentabile ce ţi se propun. Tranzacţiile pe care le faci vor fi rentabile, ai de câştigat din orice fleac, sau cumperi ceva la un preţ bun şi vei fi mulţumit.

SCORPION. Nu eşti în cea mai bună formă astăzi, se pare că ceva nu este tocmai în regulă la tine. Eşti puţin mai obosit, mai moleşit, totuşi, nu te îngrijora pentru ceea ce simţi, căci acest disconfort pe mâine va trece, dar dacă simţi că sănătatea îţi face neplăceri, du-te la medic.

SĂGETĂTOR. La job apare o ocazie care te motivează să începi un proiect nou, care îţi oferă şansa de a învăţa lucruri noi, de a mai urca o treaptă pe scara ierarhică. Este o posibilitate unică care trebuie fructificată până când nu vine vreun coleg care îşi dă seama de oportunitatea sa.

CAPRICORN. Ai răbufniri destul de ciudate de personalitate azi, dar oricine poate avea astfel de zile din când în când, mai ales când nu ai mai resimţit demult bucuria succesului. Odată vrei să-ţi impui voinţa, apoi vrei linişte în jur, dar de fapt pe tine acum te deranjează monotonia zilei.

VĂRSĂTOR. Aştepţi un răspuns, dar ţi-e puţin teamă de ceea ce vei afla, astfel încât aproape că ai vrea să eviţi momentul în care ţi se va transmite acel mesaj. Nu ai de ce să te îngrijorezi, pentru că astăzi este ziua veştilor bune pentru nativii zodiei tale, deci capul sus!

PEŞTI. Ar fi bine să nu percepi devierea de la planurile tale de astăzi ca pe o catastrofă, ia-o în glumă, căci umorul nu te lasă să disperi. Dacă acum vei începe să exagerezi gravitatea lucrurilor, vei avea numai bătaie de cap, dar o glumă bine plasată te ajută să depăşeşti multe neplăceri.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517