Horoscop (12 decembrie 2022)

Scris de I. Z., 12 decembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia Săgetător.

BERBEC. Îţi vei petrece ziua de lucrând la un proiect important şi vei avea posibilitatea să creşti în funcţie la locul de muncă.

TAUR. Vei munci foarte mult în următoarea perioadă, iar acest lucru îţi va afecta starea de sănătate.

GEMENI. Vei avea parte de o veste unică, iar viaţa ta se va schimba în scurt timp. După ce ai trecut printr-o perioadă grea, lucrurile bune vor apărea în viaţa ta, chiar când te vei aştepta mai puţin.

RAC. Îţi doreşti să ai parte de o schimbare majoră, deoarece nu te mai simţi bine în grupul tău de prieteni şi consideri că este momentul să te axezi mai mult pe propria persoană.

LEU. Eşti foarte fericit în acest moment, deoarece te afli într-o relaţie şi îţi doreşti ca totul să rămână neschimbat. Ai grijă de persoana cu care eşti într-o relaţie şi oferă-i toată iubirea ta.

FECIOARĂ. Îţi doreşti să petreci mai mult timp cu familia, deoarece în ultima vreme consideri că ai fost cam distant şi vrei să recuperezi tot timpul pierdut.

BALANŢĂ. Ai trecut printr-o perioadă destul de grea în ultima vreme, dar în momentul actual eşti pregătit pentru a lua totul de la zero. Ai încredere în forţele tale şi în ceea ce poţi, deoarece potenţialul tău este unul mare.

SCORPION.  Ai fost înconjurat de persoane toxice în ultima vreme şi ai fost foarte afectat de acest lucru, iar din acest motiv este important să renunţi la oamenii care îţi fac rău şi să te axezi pe ceea ce contează cu adevărat.

SĂGETĂTOR. Vei avea parte de situaţii destul de ciudate şi nu vei ştii cum să le abordezi, iar din această cauză te vei afla într-un impas timp de câteva zile.

CAPRICORN. Te simţi simt de anumite ironii din partea colegilor de la serviciu. Astrele te sfătuiesc să nu mai iei totul personal şi să încerci să înţelegi şi alte punct de vedere, chiar dacă acestea sunt diferite faţă de ale tale.

VĂRSĂTOR. Ai o perioadă foarte bună, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional şi îţi doreşti ca lucrurile să rămână neschimbate, deoarece treci prin cea mai bună perioadă din viaţa ta în momentul actual.

PEŞTI. Ai trecut prin clipe foarte grele, după ce ai terminat o relaţie, dar acum simţi că este momentul să treci peste şi să faci din nou activităţile din trecut.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517