HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de Eva Laczko, 25 iunie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Eşti dornic de ceva nou în viaţa ta, de o schimbare, dar nu te poţi detaşa de lucrurile pe care le ai parcă de o viaţă întreagă. Chiar dacă nici nu te mai simţi atât de puternic ataşat de obiectele tale vehi, dar obişnuinţa îşi va spune cuvântul.

TAUR. Eşti în faţa unei răscruci de drumuri dar nu eşti prea sigur care variantă e mai potrivită pentru tine. Eşti totuşi decis să alegi una dintre ele, dar ai noroc că ai alternative. Dacă era doar una singură, ai fi fost nemulţumit de ceea ce ţi se oferă.

GEMENI. Faci echipă bună cu o persoană de sex opus mult mai dinamică, dar cu care faceţi o combinaţie excelentă de forţe. Unul începe acţiunea, celălalt ştie să continue, unul deţine energia, celălalt vine cu multă răbdare şi cu spiritul practic.

RAC. Caută să eviţi cumva mediile în care planează boala, sărăcia sau necazurile, pentru că un asemenea anturaj nefast, te-ar putea influenţa negativ. Tu eşti pus pe distracţie, poate chiar ieşi undeva la o petrecere cu prietenii şi vrei să te simţi bine.

LEU. Abia aştepţi să poţi pleca într-o călătorie la care viseszi de mult timp. Dacă nu ai stabilit încă unde şi când vrei să pleci în vacanţă, ziua de astăzi pare să fie momentul cel mai potrivit, pentru că sigur, vei face cea mai bună alegere posibilă.

FECIOARĂ. Parcă te-ar fi cuprins un spirit critic şi comentezi tot ce vezi, tot ce auzi, dar fi atent la tonul pe care îl abordezi. Dacă atragi atenţia cuiva asupra unei greşeli, încearcă să abordezi un ton civilizat, pe care ai putea accepta şi tu critica.

BALANŢĂ. Eşti pus pe glume astăzi şi nu te poţi concentra la nimic serios. Nici nu ar fi indicat aşa ceva, e week-end, vremea te atrage la distracţie în exterior, ca atare, ar fi bine să pleci unde vezi cu ochii şi să profiţi de auspiciile vesele ale zilei.

SCORPION. Te gândeşti că banii de care dispui ar trebui investiţi în îmbunătăţirea spaţiului de locuit. Simţi nevoia unor schimbări, sau cel puţin să faci unele modificări mărunte în viaţa ta, iar acestea se pot realiza cel mai uşor în propriul cămin.

SĂGETĂTOR. De dragul partenerului, eşti nevoit să treci cu vederea nişte aspecte care nu-ţi prea convin. Noroc că eşti o fire flexibilă şi te acomodezi uşor la situaţie fără să-ţi creeze mari neplăceri dacă ar trebui să renunţi la ceva cu ce erai obişnuit.

CAPRICORN. Te cam hazardezi în nişte afaceri la care încă nu le vezi viitorul, nu ai de unde să ştii în ce sens vor evolua, dar faci o încercare. Ştii că dacă nu rişti nu ai nici cum să câştigi, deci îţi asumi eventualele urmări ale posibilelor tale greşeli.

VĂRSĂTOR. Cu răbdare totul va evolua mult mai bine, deci nu dispera dacă vezi că planul pe care ţi l-ai făcut înaintează mai încet decât cum ai fi vrut. Eşti impulsiv şi îţi pierzi repede interesul deci ar fi bine să ai alături un tovarăş mai calculat.

PEŞTI. În cămin apar tot felul de tensiuni între părinţi şi copii sau între parteneri dar divergenţe inerente apar în orice familie. Persoana feminină centrală din mica voastră comunitate este cea care, şi de data aceasta ştie să aplaneze neînţelegerile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345