HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 24.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Toate schimbările ce se petrec acum în viaţa ta, bune sau rele, le dirijezi tu singur. Ţi le explici tu pe toate, invocând tot felul de lucruri care nu depind de tine, persoane care te atrag sau te resping, însă toate acestea sunt doar explicaţii.

TAUR. Faci parte dintr-o colectiv închegat, în care comunicarea merge excelent. Azi trebuie să vă uniţi cu toţii forţele într-un scop comun bine definit şi deoarece colaboraţi de minune, terminaţi repede sarcinile ce vă revin, cât ai bate din palme.

GEMENI. O femeie mai în vârstă, mama, o soră mai mare, bunica, o prietenă mai matură, vede până în adâncul sufletului tău şi ştie foarte bine ce se petrece acolo. Nu încerca să o minţi, acceptă-i mai bine sfaturile, pentru că ştie ea ce vorbeşte.

RAC. Visezi frumos şi eşti ferm convins că planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă. Reţeta succesului în acest caz e să reuşeşti să-ţi menţii mereu gândirea pozitivă, deci să nu-ţi pierzi convingerea că totul va ieşi excelent.

LEU. Te afli la un nou început, iar entuziasmul te ajută să progresezi, să depăşeşti cât mai repede primele etape. Oricât de mult te-ai grăbi, drumul pe care ai pornit acum nu se va termina la prima cotitură, pe asta vei merge poate, chiar toată viaţa.

FECIOARĂ. Pleci la drum şi nu vrei să mai ştii de nimic din ce laşi în urmă. Că e un concediu mult aşteptat, ori doar o schimbare în planurile tale, priveşti noul sens cu satisfacţie deplină, deoarece eşti ferm convins că va aduce ceva bun în viaţa ta.

BALANŢĂ. Abia aştepţi sfârşitul de săptămână, pe care, de data aceasta vrei să-l petreci în compania celor apropiaţi sufletului tău. Demult nu aţi mai avut ocazia să steţi o zi întreagă împreună, iar acum vrei să profiţi pe deplin de ocazia ce se arată.

SCORPION. Ai nişte bănuţi la dispoziţie, dar îi vei folosi pentru a achita o plată şi doar îţi iau o povară de pe suflet, eliberându-te de o restanţă. Banii se duc astăzi în direcţii care nu-ţi oferă nicio plăcere, dar poţi fi mulţumit totuşi, că nu rămâi dator.

SĂGETĂTOR. Conflictul care se naşte astăzi, cu toate că nu îţi face nicio plăcere, are totuşi o latură constructivă, căci va scoate în evidenţă tocmai competenţa ta cu care abordezi problemele. Persoane suspuse vor observa, cât de bine pregătit eşti.

CAPRICORN. Nu căuta să pui pe seama unor factori externi atitudinea ta faţă de cei din anturaj. Nici vorbă de aşa ceva, tu ştii exact ce, cu ce motiv faci, iar când eşti mai dur, înseamnă că cineva te-a jignit, sau vrei să-ţi impui punctul de vedere.

VĂRSĂTOR. Gelozia poate afecta negativ armonia de cuplu, căci îl bănuieşti pe cel drag de fapte pe care poate, nici nu le-a făcut. Sentimentele sunt puternice, dar tu, fiind o fire foarte hotărâtă, vrei să ştii totdeauna exact ce se petrece în jurul tău.

PEŞTI. Eşti o companie tonică, plăcută pentru oricine, pentru că ai întotdeauna un efect mobilizator asupra celor din jurul tău. Cine te are azi în preajma sa se simte bine, pentru că întreţii foarte bine discuţia, aduci bună dispoziţie şi zâmbet tuturor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345