HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Rac(21 iunie - 20 iulie)

Rac(21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.06
Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Viaţa de familie este foarte animată, pentru că veştile circulă repede, iar orele petrecute cu cei dragi oferă tuturor motive de bucurie. Ai ocazia să-ţi revezi astăzi neamurile şi prietenii şi de a participa împreună la un eveniment familial.

TAUR. Amabilitatea este una din resursele tale de succes pentru a obţine tot ce ai nevoie. Eşti conştient că un zâmbet sincer şi un ton plăcut deschide multe uşi şi multe inimi, iar cu o privire plăcută poţi convinge pe oricine să te servească imediat.

GEMENI. Dacă te hazardezi într-o aventură sentimentală ce ţi se arată azi, există un risc însemnat să fii depistat. Însă dacă respingi ideea, nu vei avea probleme, dar scapi şi şansa unor momente de neuitat şi probabil, ai să regreţi lipsa ta de curaj.

RAC. Tot entuziasmul tău este domolit la apariţia unei persoane mai în vârstă care încearcă să te îndemne să-ţi alegi altă cale. Îţi piere puţin cheful, dar ar fi bine să-i urmezi sfatul, căci te ajută să-ţi canalizezi mai bine energia să ajungi la ţelul propus.

LEU. Atmosfera este veselă şi plăcută în preajma ta. Lumea din jur îţi apreciază simţul umorului şi spiritul tău tineresc. Ai mereu o glumă de spus, ai o vorbă bună de transmis tuturor, şi talentul tău de a relaţiona te ajută să îţi faci prieteni oriunde.

FECIOARĂ. Dacă îţi place ceea ce faci, rezultatele apar repede, însă, dacă ai avea de rezolvat sarcini faţă de care nu ai nicio tragere de inimă, fă cumva să scapi de ele. Muncile făcute cu drag îţi oferă multă satisfacţie şi nu în ultimul rând venituri.

BALANŢĂ. Alternativa ce ţi se oferă într-un moment dificil al unui proiect nu îţi prea convine, dar nu ai de ales. Trebuie să accepţi situaţia aşa cum e, asta este un sacrificiu de moment, dar care trebuie făcut, căci într-o zi va aduce şi recompensa.

SCORPION. Iepurele poate sări de unde te aştepţi mai puţin, aşa că, nu subestima situaţiile care par prea banale sau prea incerte ca să conţină şi ceva bun. Şansa ta cea mare poate să apară oriunde, de aceea e bine să fii pe fază ca să o poţi prinde.

SĂGETĂTOR. Te foloseşti de putere pentru a-ţi face dreptate dar nu trebuie să devii aspru sau sever. Tu ştii să-ţi atingi scopul şi fără să apelezi la agresivitate, pentru că privirea ta spune multe şi te ajută să treci peste obstacolele ce-ţi ies în cale.

CAPRICORN. Treci printr-o dilemă sentimentală, însă doar tu singur îţi poţi face ordine în suflet. Ţi se deschid două drumuri< unul închis bine cu o barieră, peste care e cam greu să treci, iar celălalt este accesibil, dar nu prea îţi place cum arată.

VĂRSĂTOR. Elanul cu care ai pornit într-o aventură îţi este tăiat de indiferenţa celor care ar fi trebuit să te însoţească. Dacă ei nu mai sunt interesaţi, caută-ţi altă companie. Ar fi păcat să ratezi o astfel de ocazie doar pentru că unii vor să facă alt ceva.

PEŞTI. Promisiunile făcute de persoana iubită te fac să visezi frumos. Tu ştii că nu sunt doar simple vorbe, ci chiar se va ţine de cuvânt, dar aşteaptă şi el mai multă implicare din partea ta, deci ai şi tu una-alta de făcut ca acel vis să devină realitate.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345