HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.06


Ne aflăm în zodia GEMENIBERBEC. Te gândeşti la o afacere în care eşti gata să investeştimulţi bani, timp şi energie. Ar fi bine să ai un asociat, pentru că tu ai nevoie tot timpul de cineva cine să-ţi fie alături, dar trebuie să ştie şi el că pe tine doar banii te motivează.

TAUR. Ai ceva pe suflet şi simţi nevoia să te destăinui cuiva, dar ai grijă cui în acorzi încredere. Unii ar putea să se folosească de secretele tale şi să descoperi că ţi-ai împărtăşit cele mai intime aspecte ale vieţii tale cu cineva cine nu merita.

GEMENI. Nu te baza pe sprijinul altora, pentru că cei care te-ar putea ajuta, chiar dacă au intenţii pozitive, ai şanse mari să strice ceva. Iar după o gafă, ai avea mai multe de reparat pentru a restabili lucrurile, decât dacă ai fi lucrat doar singur.

RAC. Gelozia nu este bun sfătuitor, te face să uiţi de lucrurile frumoase ale vieţii de cuplu, copleşit doar de aspectele care nu-ţi plac. Îl bănuieşti pe partenerul tău de fapte de care nu se face vinovat şi ai tendinţa de a-i pândi fiecare gest.

LEU. Dacă intervine legea în afacerile tale, va fi greu să duci la capăt ce ţi-ai propus. Nu întotdeauna ai şansa de a lucra aşa cum vrei tu, iar azi simţi că stai pe loc din cauza regulilor impuse de sus, a unor interdicţii banale, aparent inutile, dar frustrante.

FECIOARĂ. Te-ai certat cândva cu colegii privind rezultatele previzibile ale unei activităţi. Nu ar trebui să mai fi supărat, momentul a trecut, între timp s-au rezolvat şi aspectele comflictuale, deci merită să mai acorzi o şansă bunei voastre colaborări.

BALANŢĂ. Te pregăteşti intens pentru un extrem important în cariera ta. Nu poţi fi superficial, conferi lucrurilor o semnificaţie aparte, ştii bine că reuşita depinde de energia pe care o investeşti, deci nu te poţi juca cu lucruriile determinante în viaţă.

SCORPION. Îţi vine o idee excelentă şi extrem de utilă. Vei încerca să o spui şi altora, pentru că este prea bună ca să rămână doar a ta, dar fii sigur că se vor găsi invidioşi, gata să caute nod în papură şi să-ţi întoarcă vorbele pe dos, dar nu au cum.

SĂGETĂTOR. Un succes de demult are şi acum ecouri în activitatea ta şi-ţi poate fi de un real folos şi de data aceasta. Soluţia la problemele tale actuale nu se află aici, în prezent, ci ascunsă printre amintirile tale, deci aruncă rapid o privire prin trecut.

CAPRICORN. Eşti mulţumit de rezultatele unei colaborări în care ai jucat şi tu un rol, nu chiar cel mai important, dar te poţi lăuda că s-a ajuns aici şi datorită ţie. Nu exagera totuşi cu lauda de sine, pentru că ceilalţi din echipă s-ar putea simţi jigniţi.

VĂRSĂTOR. Scapi de o grijă de proporţii, care te-a făcut să stai o bună vreme ca pe ghimpi. Răspunsul mult aşteptat, informaţia căutată sau persoana de care aveai nevoie apar exact la momentul cel mai potrivit pentru a-ţi lua o piatră de pe inimă.

PEŞTI. Nu şti cum să reacţionezi în faţa unei persoane care apare azi în faţa ta, să te bucuri sau să te temi, pentru că sentimentele pe care ţi le inspiră sunt diametral opuse, simultan. Există aspecte care îţi plac la el, dar simţi şi o oarecare reţinere.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345