HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Speri mereu să apară ceva nou în calea ta, ce să te scoată din rutină, dar alternativele nu se prea înghesuie la uşa ta. Caută şi tu partea frumoasă a lucrurilor pe care trebuie să le faci zi de zi, deoarece deocamdată nu ţi se arată nimic special.

TAUR. Ar fi cam greu de spus în ce pasă te afli acum. Ai momente în care te simţi plin de energie, dând impresia că vrei să-ţi termini azi munca pe toată săptămâna, ca în clipa imediat următoare să te retragi în banca ta, dorind intimitate şi linişte.

GEMENI. Nu poţi sta să aştepţi pasiv să cadă o minune din cer. Ai un mare plan în minte, dar numai prin efort propriu poţi ajunge la rezultatele dorite. Nu ai cine să te ajute, astfel numai de voinţa ta depinde cum îţi transformi visul în realitate.

RAC. Ai şansa mari să nimereşti astăzi în compania unei persoane foarte deştepte, a unui expert într-un domeniu în care tu încă mai ai multe de învăţat. Simţi că ar fi bine să profiţi cât mai mult de acest prilej rar pentru a-l întreba tot ceea ce nu ştii.

LEU. Viaţa de familie îţi oferă motiv de reală fericire astăzi, pentru că vă leagă un eveniment comun, care vă aduce tuturor o bucurie aparte. Sunteţi cu toţii încântaţi de farmecul momentului şi vă implicaţi cu drag în pregătirile pentru acel moment.

FECIOARĂ. Eşti marcat încă de o problemă cu care te-ai confruntat recent şi nu te poţi dezmetici. Oricât de greu a fost, finalul e excelent, şi în cele din urmă doar rezultatul rămâne, restul trece şi nici nu ai să-ţi mai aminteşti cum ai ajuns la final.

BALANŢĂ. Cu mult curaj, cu o atitudine de învingător care nici tu nu ştii de unde vine, iei o decizie fermă prin care dovedeşti tuturor cât de mult doreşti o schimbare în viaţa ta. Gândirea pozitivă şi încrederea te vor ajuta să-ţi atingi ţelul propus.

SCORPION. Îndoiala nu te lasă să faci nimic, pentru că ai senzaţia că cineva caută să te prindă cu vreo greşeală. Preferi deocamdată să rămâi neremarcat, dar când te vei simţi suficient de pregătit, cel care acum te suspectează, nu va fi de invidiat.

SĂGETĂTOR. Când ai ocazia să te afirmi, de obicei nu stai prea mult pe gânduri, faci tot posibilul să profiţi de şansa ivită. Că eşti sau nu cel mai bun, părerea despre tine însuţi contează cel mai mult, iar tu ai o stimă de sine cât se poate de ridicată.

CAPRICORN. Nu e uşor să îmbini cât mai eficient plăcerea şi datoria, dar astăzi vei reuşi să le împleteşti în mod optim. Îţi asumi o obligaţie pe care o poţi duce la îndeplinire, însă, investeşti nu numai timp şi energie, dar şi mult talent şi pasiune.

VĂRSĂTOR. Te incită disputele intelectuale pe marginea unor principii sau idei. Chiar dacă atmosfera se tensionează puţin, îţi plac aceste discuţii, pentru că îţi pun mintea la contribuţie şi te obligă să dai răspunsuri spontane şi bine argumentate.

PEŞTI. Nu te arunca acum în cheltuieli prea mari, învaţă să mai pui şi tu un bănuţ deoparte, pentru că în viitorul apropiat vei avea nevoie de o sumă mai mărişoară. Dacă nu începi de pe acum să faci serios economie, nu îi vei putea strânge la timp.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345