HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 15.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Porţi un mare secret în suflet, pe care, dacă ai putea, l-ai striga în gura mare, să afle toată lumea. Însă, acest lucru ar putea afecta negativ atât viitorul tău, cât şi a celorlalţi vizaţi, deci mai aşteaptă puţin până când lucrurile se mai aşează.

TAUR. Locul de muncă îţi cam dă de gândit pentru câteva zile de acum încolo. S-ar putea să ţi se ofere un serviciu mai bun, mai tihnit sau mai bine plătit, atractiv, dar având în vedere că nici cel actual nu este rău, alegerea nu va fi tocmai uşoară.

GEMENI. Iei o decizie corectă ce va reface echilibrul într-o situaţie ciudată, care o vreme te-a ţinut la distanţă de persoana iubită. Accepţi o ofertă de muncă mai aproape de ea, te muţi undeva unde o vezi mai des sau veţi face vacanţa împreună.

RAC. Dacă vrei să pleci undeva la drum, aşteaptă-te la diverse obstacole care pot prelungi timpul de călătorie. Totuşi, nu este vorba de nişte piedici care te indispun, vei sta să pierzi vremea din proprie plăcere, mai ales că nici nu te prea grăbeşti.

LEU. Iubirea este planul celor mai interesante acţiuni astăzi, pentru că cel drag are un efect mobilizator asupra ta. Amândoi vă implicaţi în nişte activităţi interesante, care scot în evidenţă, pun în valoare unitatea cuplului şi stabilitatea relaţiei voastre.

FECIOARĂ. Deşi cei din jur au efect pozitiv asupra ta, destul de greu revii la linia de plutire. Ai avut ceva neplăceri zilele trecute, care, cu toate că s-au terminat cu bine, te mai frământă. Nu te mai gândi cum a fost, bucură-te că a avut un final frumos!

BALANŢĂ. Se termină foarte bine un moment destul de important din viaţa ta, promovezi un examen, se temină sesiunea, porneşti cu dreptul pe o cale nouă. Ai un motiv bine întemeiat să fi mândru de tine şi să priveşti spre viitor cu optimism.

SCORPION. Priveşti lucrurile cu seriozitate, ca un om matur, responsabil de ceea ce face. Dai piept cu o problemă la serviciu sau la şcoală, care te pune pe gânduri, dar cu răbdare o vei rezolva şi nu vor întârzia să vină nici laudele bine meritate.

SĂGETĂTOR. Dacă ai avut o zi grea la serviciu sau te-ai trezit cu faţa la pernă, ai noroc că există cineva drag alături de tine care ştie să-ţi readucă zâmbetul pe buze. Te ajută în tot ceea ce faci şi ştie întotdeauna de ce ai nevoie pentru a te reechilibra.

CAPRICORN. Contactul cu oficialităţile, cu autorităţile statului, nu este tocmai pe placul tău, dar nu ai cum să le eviţi. Te îngrozeşti doar când te gândeşti la ele, dar de data aceasta vei avea parte de o surpriză plăcută, căci totul va merge ca la carte.

VĂRSĂTOR. Fii mai atent cu reacţiile tale impulsive, pentru că ai putea strica ceva important. Ştii şi tu că atunci când nu-ţi convine ceva, reacţionezi într-un mod destul de dur, iar astfel ai putea să-ţi pierzi nişte prieteni, ceea ce nu ai vrea nici tu.

PEŞTI. Faptul că nu-ţi revin sarcini grele de rezolvat este un avantaj pentru liniştea ta sufletească, pentru că te poţi retrage un pic să faci puţină ordine prin gândurile tale. Ai nevoie de intimitate, să nu fii deranjat cu tot feluri de fleacuri cotidiene.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345