HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 13.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Atmosfera e veselă în jurul tău, pentru că apare un motiv de sărbătorit. Tu, la început nu prea păreai dispus de vreo petrecere azi, dar se pare că eşti destul de uşor contaminabil de bună dispoziţie, nu te vei retrage când e rost de distracţie.

TAUR. Dacă pleci la drum, va trebui să apelezi la tot pasul la ajutorul unor străini. Fie că te rătăceşti prin nişte locuri necunoscute, fie că vei fi nevoit să ceri ajutorul cuiva, vei înţelege cât de importantă este comunicarea cu cei pe care-i întâlneşti.

GEMENI. Te simţi bine în monotonia zilei şi preferi să te ocupi de lucruri de toate zilele pe care le ştii pe din afară. Chiar şi rutina poate fi plăcută azi, căci în linişte, sau în banalul cotidian te poţi gândi şi la detaliile de care nu ai avut timp altădată.

RAC. Nimereşti astăzi într-un mediu în care se află multă lume şi acolo unde este aglomeraţie, sunt şi oameni cu caractere diferite. Încearcă să te adaptezi tu mediului, nu invers, pentru că nu poţi pretinde tu, ca toţi ceilalţi să adopte ei opiniile tale.

LEU. Oboseala acumulată te face să scapi din vedere anumite detalii şi dai dovadă de o oarecare neglijenţă. Nu ignora semnele, căci organismul îşi cere drepturile şi dacă nu te opreşti la timp să te odihneşti puţin, ai putea genera o serie de probleme.

FECIOARĂ. Ca să poţi duce mai departe proiectul început eşti nevoit să tragi tare câteva zile de acum încolo, dar merită efortul. Ceea ce iese din mânile tale nu acea cum să-l facă nimeni aşa cum ţi l-ai imaginat, iar în final singutr vei primi laudele.

BALANŢĂ. Ai tot felul de idei din care ai putea câştiga un ban în plus, dar nu ştii cum ar fi mai bine, să le pui în aplicare tu singur, pe cont propriu sau să-ţi atragi şi nişte colaboratori. Orcum, dacă vrei să începi o afacere, va trebui să ţii tu frâiele.

SCORPION. Te afli într-un mediu în care te simţi foarte bine, ca între prieteni. Formaţi o echipă bună împreună, puneţi accent pe cooperare şi comunicare şi cât timp veţi contribuiţi egal fiecare la reuşita unui proiect comun, totul va merge perfect.

SĂGETĂTOR. Îţi place compania femeilor, pentru că eşti în temă cu ceea ce se dezbate şi te simţi în largul tău. Uneori îţi face şi ţie plăcere să mai bârfeşti şi tu câte puţin, să mai dezbaţi şi tu cu colegele cine ce face, sau cine de cine s-a îndrăgostit.

CAPRICORN. Nu-ţi convine să fii judecat doar aşa, la prima vedere. Dacă cineva verea să te cunoască, să-ţi afle gândurile, eşti de părere că trebuie să-ţi acorde mai mult timp, căci aşa, doar din jumătăţi de vorbe şi-ar putea forma o părere greşită.

VĂRSĂTOR. Viaţa de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente dedicate inimii tale. Te simţi bine alături de cei dragi, ei sunt cea mai importantă preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună.

PEŞTI. Te-ai cam săturat să fi tu mereu zâna cea bună în ochii unui amic, în timp ce din cauza lui îţi pierzi toţi ceilalţi prieteni. Te revolţi împotriva acestei atitudini, fapt pentru care acel cineva s-ar putea supăra pe tine, dar toţi ceilalţi te vor admira.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345