HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 11.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Ar fi bine să te ţii permanent în mişcare astăzi, pentru că doar acţiunea te satisface pe deplin. Chiar dacă este o zi în care ai vrea să te odihneşti, nu te lăsa copleşit de lene! Ai nevoie de ceva dinamic, ceva incitant care să te ţină în priză.

TAUR. Eşti plin de elan creator, deci fă cumva să te foloseşti de această energie fantastică. Nu eşti genul de om chiar permanent activ şi dornic de mişcare, tocmai de aceea un moment de vârf, ca acesta, trebuie valorificat neapărat, la maximum.

GEMENI. Stai de vorbă cu o persoană care are un efect foarte pzitiv asupra ta. Te stimulează intelectual, te încurajează să-ţi exprimi punctele de vedere, te împinge de la spate să duci mai departe ce ai început, deci poţi spune că e un prieten adevărat.

RAC. Eşti predispus să te cam joci cu timpul astăzi, fiind conştient, că de obicei te poţi organiza perfect în termenele impuse. Tu ştii bine câ bătrânul Cromos nu iartă nicio oră irosită degeaba, ca atare, îţi planifici munca şi vei respecta planificarea.

LEU. Nu te poţi relaxa aşa cum ai fi dorit, deoarece ştii că mai ai multe de făcut. Te pregăteşti de vacanţă, de concediu sau cel puţin de un week-end prelungit, dacă mai mult nu se poate şi lucrezi şi astăzi să fie toate în regulă, să te poţi simţi bine.

FECIOARĂ. Te macină unele probleme din trecut, care revin mereu în actualitate. Este vremea să te eliberezi, în sfârşit, de această obsesie, printr-un efort de voinţă, ducând până la bun sfârşit, odată pentru totdeauna, ceva ce nu ai terminat cândva.

BALANŢĂ. Te simţi blocat într-un punct critic legat de cariera ta şi cauţi soluţii să depăşeşti cumva impasul. Întâlneşti azi o persoană care are un sfat bun pentru tine. Chiar dacă nu îţi spune ce ai fi vrut să auzi, ascultă-l, că-ţi va fi de mare folos!

SCORPION. Primeşti veşti bune de la cei dragi aflaţi undeva departe, informaţii pe care-i aşteptai de mult, dar nici nu ai fi sperat că pot fi atât de promiţătoare. Ţi se comunică astăzi ceva, ce te va face extrem de bine dispus şi vei zbura de fericire.

SĂGETĂTOR. Oboseala îşi spune cuvântul şi nu ai chef să faci nimic important. Ţi-ai dori o zi de odihnă, măcar în week-end, dar se pare că nu vei avea parte de aşa ceva. Apar şi azi tot felul de probleme, dar sunt lucruri pe care le rezolvi cu drag.

CAPRICORN. Duci cu bine la capăt o activitate cu ajutorul unei persoane care are un rol important în ceea ce ai început. Te va ajuta cu mult drag în tot ce ai de făcut şi vei avea de învâţat multe lucruri de la el, pe care nu le poţi învăţa din altă parte.

VĂRSĂTOR. Când se naşte în mintea ta un interes nou, eşti gata să laşi deoparte orice altă activitate pentru a te dedica trup şi suflet noului. Eşti atras de tot ce este incitant azi şi uiţi ce aveai în plan, deoarece întotdeauna te preocupă lucrurile noi.

PEŞTI. Lipsa evenimentelor agitate este în avantajul tău, căci în liniştea instalată, parcă te mai poţi relaxa şi tu puţin. Te ocupi de activităţi mărunte, plictisitoare în fond, dar care acum îţi fac mare plăcere, tocmai prin armonia pe care ţi-o oferă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345