HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 09.06
Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Şefii îţi dau prea mult de lucru, pentru că au văzut, cu alte ocazii, cât de harnic eşti, deci pretind şi mai mult de la tine. Tu încerci să le faci pe plac, dar eşti suficient de dezgheţat să depui acest efort doar atunci când ţi se răsplăteşte munca.

TAUR. Te bucuri că se apropie concediul, vacanţa şi abia aştepţi să poţi pleca, în sfârşit undeva, departe, unde eşti convins că te vei simţi excelent. Îţi pregăteşti din timp călătoria, studiezi bine traseul, îţi rezervi cazarea, ca acolo să fie toate în orine.

GEMENI. Nu te trezeşti în cea mai bună formă astăzi, dar cum ajungi la serviciu lucrurile se schimbă. Buna dispoziţie care domină anturajul pare a fi molipsitoare, deci te vei simţi şi tu minunat, trebuie doar să dai dovadă de un pic de flexibilitate.

RAC. Nu te lăsa influenţat de nişte persoane care încearcă să te atragă să mergi în direcţia pe care ei ţi-o indică, căci pare să fie o pistă falsă. Ai tu planurile tale, ştii bine ce vrei să faci, iar dacă totuşi crezi că propun ceva bun, prima dată verifică!

LEU. Totul e romantic în jurul tău astăzi, îţi inspiră doar iubire şi pasiune, deci e aproape firesc să te îndrăgosteşti într-o astfel de atmosferă. Partenerul te răsfaţă cu gesturi de tandreţe şi te face să te simţi cea mai importantă persoană din univers.

FECIOARĂ. Ori de câte ori cauţi să priveşti spre etapele următoare ale unui plan cu care te confrunţi, nu eşti mulţumit de perspective. Ai vrea să faci multe, dar nu ai cu cine, colegii tăi nu îşi prea dau interesul, deci caută să faci mai bine alt ceva.

BALANŢĂ. Veştile ce-ţi parvin te bucură, pentru că ţi se aduc la cunoştinţă ştiri despre nunţi, petreceri, vacanţe reuşite sau orice alt prilej de distracţie. Prietenii te cheamă şi pe tine la un astfel de eveniment şi vei onora cu mare plăcere invitaţia.

SCORPION. Te afli într-un mediu marcat de concurenţă şi confruntări de idei, în care toată lumea vrea să iasă în evidenţă. Nu te regăseşti în acest anturaj, dar dacă eşti nevoit să-ţi expui şi tu gândurile, vei ieşi învingător fără să depui vreun efort.

SĂGETĂTOR. Iei o atitudine de om matur, responsabil şi analizezi amănunţit un proiect important, de care depinde reputaţia ta. Cariera ta se va consolida datorită rezultatelor la care vei ajunge în urma acestui plan, deci tratează-l cu seriozitate!

CAPRICORN. O călătorie la munte sau la mare, oriunde, ar avea un efect excelent asupra psihicului tău, dar e posibil să nu poţi pleca deocamdată nicăieri, blocat de nişte probleme personale. Până nu le rezolvi pe acestea, nu poţi visa la concediu.

VĂRSĂTOR. Te simţi bine în starea în care te-ai blocat, convins că satisface toate nevoile tale actuale. Ce-i drept, acum te afli de fapt într-o stare comodă şi plăcută, dar nu ai nimic de câştigat de pe urma ei, deci vei fi nevoit să mergi mai departe.

PEŞTI. Tot ce ţi-ai planificat pentru azi va trebui să amâni, deoarece îţi intervine ceva în program, ce nu se va putea rezolva altădată. Tu nu îţi faci griji din această cauză, pe tine schimbarea nu te deranjează, chiar îţi face plăcere ceea ce survine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345