HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 21 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)

Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 21.01
Ne aflăm în zodia VĂRSĂTOR

BERBEC. Pui mult suflet în activitatea de azi şi cel mai mult îţi place faptul că ai alături colegi apropiaţi, cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă şi colaboraţi bine. Când un colectiv este atât de unit, e şi normal să ajungeţi la rezultate excelente.

TAUR. Este o zi ciudată, plină de şanse excelente de care ar merita să te foloseşti, dar te copleşesc şi nişte emoţii greu de controlat. Se apropie un eveniment de vârf în viaţa sau în cariera ta, şi parcă nu-ţi vine să crezi că ţi se va întâmpla tocmai ţie.

GEMENI. Soarele răsare în zodia ta astăzi, iar primele sale raze ce apar, încep să te încălzească, să te mângâie. Vei resimţi căldura sa, fie la suflet, fie la buzunar, dar, oricare dintre acestea se va întâmpla, va fi un adevărat suflu nou pentru tine.

RAC. Ai o relaţie foarte armonioasă cu o anumită persoană. Că este un partener de afaceri, un colaborator sau partenerul de viaţă, există între voi o cooperare cât se poate de bună bazată în primul rând pe o comunicare şi o conlucrare de excepţie.

LEU. E agitaţie mare în casa banilor pentru zodia ta astăzi, iar predicţiile pozitive în acest domeniu se menţin timp îndelungat. E important să profiţi de talentul de comunicare cu care eşti înzestrat, deoarece asta e sursa reuşitei ce ţi se prevesteşte.

FECIOARĂ. Te simţi excelent atunci când poţi petrece un timp în compania celor dragi, pentru că atmosfera este caldă şi armonioasă în căminul tău. Dacă vei ieşi la o plimbare cu persoana iubită, vă veţi simţi minunat împreună, oriunde aţi merge.

BALANŢĂ. Fă calcule cât se poate de corecte când trebuie să lucrezi cu bani sau cu orice fel de cifre contabile. Evită astfel riscul de a scăpa din vedere un detaliu aparent minor, dar care poate avea mai apoi efecte neplăcute asupra reputaţiei tale.

SCORPION. Eşti încântat de o idee nouă, dar preferi să mai aştepţi să se clarifice câteva lucruri, ca nu cumva să fie doar un vis frumos ce dispare cum te trezeşti. E  foarte bine să fi precaut, dar nu renunţa la ea doar pentru că drumul va fi anevoios.

SĂGETĂTOR. Sună telefonul şi pleci imediat la drum, sub impulsul de moment al celor aflate. Opate fi virba de o invitaţie într-un loc cere ţi-e drag şi abia aştepţi să pleci, ori e o sarcină importantă de serviciu pe care nu o poţi amâna pe altădată.

CAPRICORN. Ai ceva bani la dispoziţie, dar ar trebui să-i împarţi în aşa fel încât să-ţi poţi achita toate datoriile. Ar fi bine să stabileşti o ordine exactă a priorităţior, iar după ce ai scăpat de plăţile obligatorii, te vei putea gospodări mult mai uşor.

VĂRSĂTOR. Atmosfera de acasă este tocmai prielnică unor activităţi comune, în care joci şi tu un rol marcant. Astăzi tu eşti cel care poate oferi soluţiile concrete la orice problemă, deci se poate spune că acum eşti stâlpul de bază al întregii familii.

PEŞTI. Pare ciudat să spui că dragostea necesită şi bani, dar de data aceasta aşa se va întâmpla. Poate, vrei să faci un cadou persoanei dragi, sau să te deplasezi la ea, iar asta coastă serios. În ziua de astăzi nimic nu se dă pe gratis, nici chiar iubirea.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517