HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 20 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 20.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Se înfiripă cineva în viaţa ta sentimentală şi o să vă înţelegeţi perfect. Dar ca relaţia să funcţioneze, înainte de toate ar trebui să rupi orice fir ce te leagă de o veche iubire, sau poate, cine ştie, tocmai pe acelea va trebui cumva să le relegi.

TAUR. Atmosfera liniştită, calmă şi plăcută ce s-a instalat în ultima perioadă este dată peste cap de ceva ce agită puţin spiritele. Chia ţi-ai doreit o astfel de schimbare de ritm, să apară ceva care să te scoată din rutina în care deja te-ai complăcut.

GEMENI. Banii pe care îi primeşti sau îi administrezi astăzi sunt mai mult decât suficienţi pentru a rezolva cu ei toate nevoile. Eşti mulţumit şi liniştit, se vede că nu mai ai griji materiale majore şi ai speranţe reale că în curând nici nu vei avea.

RAC. Sfera sentimentală este foarte animată, se întâmplă ceva neobişnuit cu tine azi. Cine ştie, poate, apare o nouă iubire în viaţa ta alături de cea actuală, sau vreo altă situaţie ciudată prin care nu ai mai trecut şi nu prea ştii cum să o administrezi.

LEU. Lumea îţi caută compania, pentru că tu eşti întotdeauna garanţia seriozităţii şi a lucrurilor bine făcute. Cine te are astăzi în anturajul său, are numai de câştigat, pentru că tu ştii să oferi sfaturi utile şi intervii concret acolo unde este nevoie.

FECIOARĂ. Apreciezi mult independenţa, atât a altora faţă de tine, cât şi libertatea ta proprie faţă de ceilalţi. Lucrezi cu eficienţă maximă în activităţi în care faci ceea ce ştii tu că ai de făcut, nu ai nevoie de sfaturile altora, te descurci şi fără ele.

BALANŢĂ. Vei fi mulţumit de rezultatele zile, pentru că ajungi uşor la tot ce ţi-ai propus să realizezi. Apar ocazii suficiente pentru a ieşi în evidenţă, pentru a atrage admiraţia celor din anturaj şi oricât de modest ai fi, te simţi bine în această postură.

SCORPION. Chiar dacă nu ai prea mulţi bani la dispoziţie, astăzi îţi poţi permite o mică investiţie pentru plăcerea ta proprie. Poate îţi satisfaci o poftă, îţi cumperi un articol vestimentar, o carte, mergi la un film, sau îţi iei ceva frumos pentru casă.

SĂGETĂTOR. Fii generos astăzi, pentru că cineva din preajma ta are nevoie de ajutorul tău. Vei fi mulţumit de felul cum se rezolvă problema sa, pentru că dacă îl vei vedea zâmbind şi astfel îţi vei da seama că intervenţia ta a avut efectul scontat.

CAPRICORN. Când vrei să-ţi satisfaci o plăcere personală, nu te uiţi nici la bani şi nici la energia pe care trebuie să o investeşti. Iar dacă această investiţie atrage după sine şi un folos, fie sentimental, fie moral sau material, tu ţi-ai atins scopul.

VĂRSĂTOR. Ai pornit pe un drum cam anevoios, dar dacă nu te laşi copleşit de grijile pe care trebuie să le înfrunţi, vei avea numai de câştigat. Totul are şi un preţ de plătit şi se pare că asta este preţul succesului tău, dar orcum, merită să-l plăteşti.

PEŞTI. E rost de plecat într-o scurtă călătorie, fie în interes de serviciu fie să le faci o vizită unor rude sau prieteni. Situaţia dată este tocmai pe placul tău acum, pentru că de mult ai fi dorit să pleci undeva, să te rupi puţin de monotonia cotidiană.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517