HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 19 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 19.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Rezolvi un caz care, dacă nu l-ai fi remediat acum, ar fi avut o evoluţie greşită, pe care abia la final ai fi descoperit. Vei reuşi să faci ordine într-o situaţie în urma căruia cineva ar fi avut de suferit, dar odată rezolvat, se va finaţiza cu bine.

TAUR. Este o zi tocmai favorabilă pentru rezolvarea unor probleme la care nu ai nevoie de compania partenerului. Dacă vrea să iasă şi el undeva cu prietenii, la un taifas, nu te opune, căci dacă are altă preocupare, măcar nu te va deranja pe tine.

GEMENI. Colegii nu înţeleg cum de poţi fi atât de calm înaintea unui eveniment major, care lor le provoacă mereu o stare de nesiguranţă. Ştii tu ce ştii, deci nu are niciun rost să te laşi influenţat de zvonuri şi de părerile contradictorii ale celorlalţi.

RAC. Ţi se deschide o nouă cale spre o reuşită importantă, dar deocamdată nu se ştie dacă este vorba de un succes profesional, material, sau poate, sentimental. Însă, ori de care ar fi vorba, nu le primeşti pe gratis, ai muncit mult să-l poţi obţine.

LEU. Un coleg de nădejde este dispus să participe la orice acţiune pe care ai să i-o propui, sau poate tocmai tu eşti cel care mobilizează pe toată lumea. Indiferent că de obicei deţii sau nu o poziţie de lider, astăzi joci un rol cheie în orice colectiv.

FECIOARĂ. Este greu să îţi păstrezi independenţa într-o situaţie în care altul este şeful, dar vei încerca totuşi să lucrezi după propriile principii. Poate că superiorii tăi vor aprecia sincer originalitatea ta, totuşi, ai grijă să respecţi şi tu cerinţele lor.

BALANŢĂ. Starea ta de sănătate prezintă anumite semnalmente care, chiar dacă acum par a fi minore, nu ar trebuie neglijate. Poate, nu ai nicio problemă organică, dar stresul şi oboseala acumulată lasă urme, deci caută-ţi o modalitate de relaxare.

SCORPION. Te simţi superb astăzi, eşti plin de energie, capabil să muţi şi munţii din loc. Profită de auspiciile favorabile ale zilei, vei rezolva uşor toate problemele care ţi-au rămas restante în ultima perioadă şi vei putea munci chiar şi în avans.

SĂGETĂTOR. Se petrece ceva interesant în anturajul tău azi şi tu nu prea înţelegi despre ce e vorba. Cei din jur parcă ar vrea să ascundă ceva de tine, iar tu nu poţi înţelege atitudinea lor ciudată, dar nici nu căuta. Poate, vor să-ţi facă vreo surpriză.

CAPRICORN. Pentru că un plan n-a mers bine, ai tendinţa să-i pui capăt aici şi să nu mai pierzi vremea cu el. Nu e nevoie să iei măsuri atât de radicale, fă o pauză şi când ai să reiei munca, totul va merge ca pe roate, de parcă ai lucra la alt proiect.

VĂRSĂTOR. Scapi ca prin minune de un pericol, iar acest moment îţi dovedeşte cât de norocos poţi fi uneori. Treci ca prin urechile acului de o situaţie cu un mare risc, care cel mai probabil nu s-a produs din vina ta, sau nu o puteai evita nicicum.

PEŞTI. Rutina acestei zile îţi convine de minune pentru că îţi oferă starea necesară pentru a te ocupa de unele activităţi mai lejere. Profită din plin de liniştea instalată şi nu uita că dacă eşti puţin mai relaxat, orice problemă se rezolvă mult mai uşor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517