HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 18 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 18.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Munceşti mult, dar ştii că ceea ce faci va aduce sigur, rezultatele dorite. Lucrezi pe un proiect de lungă durată, poate construieşti o casă, faci o şcoală, te-ai înscris la un curs, sau te pregăteşti pentru o competiţie, dar ai să-ţi atingi scopul.

TAUR. Legea intervine radical într-o problemă şi restabileşte echilibrul mult dorit. Ţi se restituie un bun pierdut, vei fi reaşezat în funcţia pierdută pe nedrept sau vei primi înapoi nişte bani pe care i-ai plătit undeva în plus, sau poate, tocmai ilegal.

GEMENI. Te integrezi bine într-un colectiv cu care ai un scop comun. Munciţi cot la cot pentru un rezultat din care veţi avea cu toţii numai de câştigat. Îţi place cum poate coopera cu acest grupuleţ, pentru că sunteţi cointeresaţi de rezultatele finale.

RAC. În cuplu, uneori vă aflaţi pe alte planuri, iar astăzi tu întrupezi maturitatea şi raţiunea, în timp ce partenerul tău vine cu sentimentele şi emoţiile. De regulă, din această combinaţie de energii se naşte o legătură de succes şi de obicei, de durată.

LEU. Dacă prezentul te dezamăgeşte, nu te crampona în ceea ce trăieşti în acest moment. Priveşte mai bine spre viitor, spre ceea ce va fi mâine-poimâine, sau chiar ceva mai încolo, căci în curând toate se vor rezolva şi va ieşi soarele şi pentru tine.

FECIOARĂ. Cineva drag, aflat undeva la distanţă are de susţinut un examen, sau poate are emoţii pentru altceva. Ai vrea să-i fii alături, dar acest lucru nu e posibil, deci te foloseşti de mijloacele de comunicare pentru a-l încuraja cu câteva cuvinte.

BALANŢĂ. Apare cineva în viaţa ta şi indiferent că ai sau nu un partener, îţi va atrage atenţia. Dintr-o privire îţi dai seama, că nici persoana în cauză nu este deloc indiferentă faţă de tine, iar de aici încolo numai de tine depinde evoluţia lucrurilor.

SCORPION. Lucrezi mult, dar îţi place ceea ce faci şi munca ta va aduce bucurie şi altora. Când vezi că rezultatele tale sunt apreciate, uiţi de oboseală, devii şi mai dinamic, eşti dispus chiar şi de ore suplimentare, fără să aştepţi nicio altă răsplată.

SĂGETĂTOR. Agenda ta de lucru e arhi-plină cu sarcini pe care trebuie să le duci la capăt până la finalul acestei săptămâni. Te apuci în mod foarte serios de treabă chiar azi, cu un plan foarte bine organizat, conştient că nu ai nicio clipă de pierdut.

CAPRICORN. Nu ezita să răspunzi afirmativ când prietenii te invită să ieşiţi la o cafea, sau la o bere. Partenerul de suflet sigur nu se va împotrivi, deoarece ştie şi el bine, dacă rămâi acasă, el va trebui să-ţi asculte toată ziua problemele cotidiene.

VĂRSĂTOR. Dacă ceva lipseşte din viaţa ta personală, gândeşte-te ce alt ceva îţi poate oferi fericire, pentru că mereu există ceva în compensaţie, ce poate echilibra situaţia. Dacă banii-ţi lipsesc, măcar ai noroc în dragoste sau ai succes profesional.

PEŞTI. Deşi eşti plin de energie, de pasiune, nu prea ai pe cine te baza în planurile care te atrag, pentru că interesele tale nu coincid cu ale celorlalţi. Dacă vrei să-ţi atingi scopul va trebui să munceşti singur, dar tot tu singur vei culege şi roadele.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517