HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 16 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 16.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ceva lipseşte din viaţa ta, foarte probabil, în plan sentimental. Poate, iubirea a pierit din inima ta şi a lăsat un spaţiu neacoperit, ori succesul profesional este ceea ce-ţi lipseşte, dar ai noroc că mereu se găseşte ceva ce să le compenseze.

TAUR. Primeşti o veste excelentă care va deschide o perspectivă nouă spre viitor. Abia aştepţi ca cele promise să se materializeze şi dacă ar depinde de tine, ai face cumva să grăbeşti lucrurile pentru a ajunge cât mai repede la rezultatele dorite.

GEMENI. Relaţia cu lumea, cu prietenii se află în centrul atenţiei astăzi, pentru că vei petrece în compania lor momente excelente. Ai şansa de a face cunoştinţe noi, de a-ţi mări cercul de amici, de colaboratori, iar comunicarea merge ca pe roate.

RAC. Oriunde te duci astăzi, dai numai peste oameni optimişti, zâmbitori şi bine dispuşi. Atitudinea lor este molipsitoare şi te contaminează, una-două şi pe tine. Intri uşor în hora lor, iar când este vorba de petrecere te afli mereu în prima linie.

LEU. Este o zi a emoţiilor pozitive, deoarece toată ziua te afli într-un mediu vesel, care are un efect revitalizant asupra psihicului tău. Nu sta singur acasă într-o astfel de zi, ieşi în lume cu prietenii, du-te la un chef, pentru că de asta ai nevoie acum.

FECIOARĂ. Iubirea te face să visezi cu ochii deschişi şi să-ţi faci planuri măreţe. De fapt, amândoi, şi tu şi partenerul tău sunteţi la fel de visători, dar vă veţi atinge planul, pentru că vă aduceţi amândoi contribuţia în egală măsură la realizarea sa.

BALANŢĂ. Evită să iei decizii pripite, pentru că ceea ce alegi acum are nevoie de mai mult timp de gândire. Analizează amănunţit situaţia, vezi care sunt avantajele şi dezavantajele şi abia după ce îţi faci o imagine clară, atunci să spui ce ai hotărât.

SCORPION. Nu te da peste cap pentru a intra în graţiile unui prieten, pentru că astăzi este într-o pasă negativă ce-l face să se simtă neglijat. Pe mâine îşi va reveni şi îşi va da seama că nu e singur pe lume, iar atunci el va căuta să te alinte pe tine.

SĂGETĂTOR. Pentru astăzi ţi se preveseteşte un moment de bună dispoziţie, un eveniment familial în care joci un rol, oarecum, central. Poate eşti tocmai gazda, sărbătoritul, sau musafirul primit cu mult drag de cei care nu te-au mai văzut demult.

CAPRICORN. Nu îţi comvine să fii criticat, mai ales de către anumite persoane, care nu deţin bagajul tău de cunoştine. Nu le dai voie să adopte o atitudine superioară faţă de tine, iar dacă totuşi vor încerca, tu ştii să-i pui la respect cu diplomaţie.

VĂRSĂTOR. Este o zi când totul vine în dublură, dar în exemplare diferite. Ori ar trebui să fii în două locuri simultan, ori îţi vin doi musafiri total diferiţi în acelaşi timp, astfel încât ziua aceasta îţi dă impresia că ar fi trebuit să te împarţi în două.

PEŞTI. După mult timp şi multă muncă investită, ai ajuns la capătul unui proiect de mare anvergură. Sfârşitul de săptămână vine şi cu finalul acestei activităţi, dar mai poţi face ultimele retuşuri, finisări înainte de a închide definitiv acest capitol.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517