HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

Scris de I. Z., 15 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 15.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Ţi se oferă două alternative interesante şi nu ştii pe care să o alegi. Una îţi face plăcere şi te încarcă pozitiv din punct de vedere emoţional, iar cealalta ţi-ar putea oferi un câştig material însemnat, dar nu poţi opta pentru amândouă deodată.

TAUR. Eşti ferm pe poziţie şi acest lucru este cheia succesului tău de astăzi. Eşti sigur pe capacităţile tale, pe cunoştinţele pe care le deţii, vrei să rezolvi problema care te frământă, iar această atitudine hotărâtă va duce cu siguranţă la ţelul propus.

GEMENI. Ţi se face dreptate şi vrei să-ţi împărtăşeşti marea bucurie cu cei dragi. Ai ajuns la un anumit scop pe căi corecte şi ai reuşit să demaşti gesturile necinstite ale unei persoane care a încercat să te păcălească şi să profite de bunăvoinţa ta.

RAC. Eşti cam visător astăzi, dar visezi ceva frumos, iar asta îţi umple sufletul de bucurie. Ţi se face dor de un loc, sau de un eveniment la care te-ai simţit cândva excelent, ceea ce poate, îţi dă o idee unde să mergi în concediu sau în week-end.

LEU. Este o perioadă cam agitată din viaţa ta, dar se pare că suporţi bine, sau cel puţin nu-i acorzi prea multă importanţă. Tu faci ce ai de făcut ştiind că nu ai motiv să te stresezi cu ce va fi şi cum va fi atunci când va trebui să prezinţi rezultatele.

FECIOARĂ. Aveţi un plan comun de realizat cu partenerul, dar vă confruntaţi cu anumite neajunsuri. Oricât de greu ar fi, când vreţi cu adevărat, împreună reuşiţi să înfruntaţi piedicile şi să duceţi la îndeplinire ce vreţi să faceţi pentru binele comun.

BALANŢĂ. Te simţi bine în orice anturaj, pentru că tu intri uşor în conversaţie cu oricine. Te atrag mai mult grupurile în care domină buna dispoziţie, pentru că ai şi tu un spirit vesel, la fel ca şi ei şi ai nevoie de compania unor persoane optimiste.

SCORPION. Treci printr-un moment în care ies la iveală, atât părţile bune, cât şi cele rele ale realităţii. Numai de tine, de atitudinea ta va depinde care va determina starea ta psihică, pentru că totul este legat de unghiul din care priveşti tu situaţia.

SĂGETĂTOR. Eşti bucuros şi devii optimist când vezi cât de bine evoluează un proiect la care îţi aduci şi tu contribuţia. Toate ies ca la carte, nimeni nu aşteaptă să i se spună ce are de făcut, iar în aceste condiţii e şi normal să ai chef de muncă.

CAPRICORN. Dacă tu îţi faci un plan, eşti capabil de orice pentru a-l materializa cât se poate de repede. Te apuci în modul cel mai serios de treabă, cu o motivaţie clară, iar atunci când ştii ce vrei să faci şi unde vrei să ajungi succesul este garantat.

VĂRSĂTOR. Liniştea din mediul în care te afli astăzi este foarte prielnică unei colaborări eficiente. Toată lumea caută să menţină dialogul pe un teren paşnic şi armonios, iar ce demaraţi acum, se naşte sub stea norocoasă şi va avea sorţi de izbândă.

PEŞTI. Priveşti puţin în perspectivă pentru a vedea ce anume aştepţi de la viitorul tău profesional. Deciziile pe care le vei lua în aceste zile vor avea efecte de lungă durată, numai că nu vor apărea foarte repede, deci va trebui să ai un pic de răbdare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517